Napero- ja päiväkerhot

Seurakunnan napero- ja päiväkerhon toiminnassa liikkuminen ja leikki ovat keskiössä. Lasten kanssa tutkitaan maailmaa sisällä, kerhon pihapiirissä ja luonnon keskellä.  Lasta kiinnostaviin ilmiöihin tutustutaan leikin ja toiminnan kautta. Meille on tärkeää lapsen yksilöllinen huomiointi sekä ryhmässä toimimisen ilo. Kerhotarjonnastamme löytyy esimerkiksi luonto-, taide- ja liikuntapainotteiset kerhoryhmät. Toimintaa ohjaavat valtakunnallinen varhaiskasvatussuunnitelman perusteet 2018 sekä Tampereen seudun seurakuntien varhaiskasvatussuunnitelma 2021. 

Seurakunnan kerhotoiminta rakentuu kristillisen arvopohjan varaan, joten toiminnalle ominaista ovat lähimmäisenrakkaus, toisen huomioon ottaminen ja ilo Taivaan Isän huolenpidosta.

Päivä- ja naperokerhoilmoittautumiset syksyn 2024 ryhmiin alkavat 18.3.2024!

Syksyllä 2024 päiväkerhoihin voi ilmoittaa kaikki 2021, 2020 ja 2019 syntyneet lapset. Naperokerhoon voi ilmoittaa kaikki 2022 -syntyneet lapset, jotka ovat täyttäneet 2-vuotta ennen kerhon alkamista. Kerhopaikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Kerhokaudella 2024–2025 päiväkerhoja järjestetään kahdessa toimipisteessä. Molemmat päiväkerhot kokoontuvat kahtena aamupäivänä viikossa kolme tuntia kerrallaan. Naperokerho kokoontuu kahtena päivänä viikossa kaksi tuntia kerrallaan. Kerhotoiminta alkaa elokuussa viikolla 34.  Kerhotoiminta on maksutonta.

Ilmoita lapsesi napero- tai päiväkerhoon tästä linkistä.

Päiväkerhojen kokoontumisajat ja paikat:

  • Pappila (Pappilantie 65) maanantaisin ja keskiviikkoisin klo 8.30-11.30. 
  • Kapsäkin kerhotila (Veskan kauppakeskus, Saapastie 2)  maanantaisin ja keskiviikkoisin klo 8.30-11.30. 

 

2-vuotiaiden oma naperokerho

Pirkkalan kirkon kerhotalolla kokoontuu kaksi kertaa viikossa, kaksi tuntia kerrallaan 2-vuotiaiden oma naperokerho. Naperokerhoon voi ilmoittaa kaikki lapset, jotka täyttävät 2 vuotta ennen kerhon alkamista. Paikat naperokerhoon täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Naperokerho kokoontuu tiistaisin ja torstaisin Pirkkalan kirkon kerhotalossa (Arokuja 8) klo 9–11. 

 

Lisätiedot Laura Furu 050 380 7966 / laura.furu@evl.fi

Lisätietoja päiväkerhoista löydät valikosta.

Päiväkerholaiset piirtävät ulkona maassa olevaan pahviin.
Päiväkerholaiset keinumassa.

Ota yhteyttä

johtava varhaiskasvatuksen ohjaaja, kouluikäiset, perhetoiminta ja varhaiskasvatus
Suupantie 10
33960 Pirkkala

www.facebook.com/pirkkalanvarhaiskasvatus