Napero- ja päiväkerhot

Seurakunnan napero- ja päiväkerhon toiminnassa liikkuminen ja leikki ovat keskiössä. Lasten kanssa tutkitaan maailmaa sisällä, kerhon pihapiirissä ja luonnon keskellä.  Lasta kiinnostaviin ilmiöihin tutustutaan leikin ja toiminnan kautta. Meille on tärkeää lapsen yksilöllinen huomiointi sekä ryhmässä toimimisen ilo. Kerhotarjonnastamme löytyy esimerkiksi luonto-, taide- ja liikuntapainotteiset kerhoryhmät. Toimintaa ohjaavat valtakunnallinen varhaiskasvatussuunnitelman perusteet 2018 sekä Tampereen seudun seurakuntien varhaiskasvatussuunnitelma 2021.

Seurakunnan kerhotoiminta rakentuu kristillisen arvopohjan varaan, joten toiminnalle ominaista ovat lähimmäisenrakkaus, toisen huomioon ottaminen ja ilo Taivaan Isän huolenpidosta.

Päivä- ja naperokerhoilmoittautumiset ovat käynnissä ympäri vuoden!

Keväällä 2024 päiväkerhoihin voi ilmoittaa kaikki 2020, 2019 ja 2018 syntyneet lapset sekä ne 2021 syntyneet, jotka täyttävät 3 vuotta ennen 31.7.2024.

Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Kerhokaudella 2023–2024 päiväkerhoja järjestetään kolmessa toimipisteessä. Jokainen päiväkerho kokoontuu kahtena aamupäivänä viikossa kolme tuntia kerrallaan. Kerhotoiminta alkaa tammikuussa viikolla 3. Tarjolla on luonto-, taide- sekä ympäristöpainotteiset ryhmät. Päiväkerhotoiminta on maksutonta.

Ilmoita lapsesi päiväkerhoon tästä linkistä. Kerhoon voi ilmoittautua ympäri vuoden.

Päiväkerhojen kokoontumisajat ja paikat:

• Pappila (Pappilantie 65) maanantaisin ja keskiviikkoisin klo 9-12. Kerho on luontopainotteinen. Ohjaajina Alma Virta ja Susanna Kalliomäki
  • Kirkkoveräjän seurakuntatalo (Kouluportinkuja 1) maanantaisin ja keskiviikkoisin klo 8.30-11.30. Kerho on taidepainotteinen. Ohjaajina Miia Komulainen ja Unna Waris
  • Kapsäkin kerhotila (Veskan kauppakeskus, Saapastie 2) tiistaisin ja torstaisin klo 8.30-11.30. Kerho on ympäristöpainotteinen. Ohjaajina Miia Komulainen ja Minna Venesvirta

2-vuotiaiden oma naperokerho

Pirkkalan kirkon kerhotalolla kokoontuu kaksi kertaa viikossa, kaksi tuntia kerrallaan 2-vuotiaiden oma naperokerho. Naperokerhoon voi ilmoittaa kaikki lapset, jotka täyttävät 2 vuotta ennen kerhon alkamista. Paikat naperokerhoon täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Naperokerho kokoontuu tiistaisin ja torstaisin Pirkkalan kirkon kerhotalossa (Arokuja 8) klo 9–11. Kerho alkaa tammikuussa viikolla 3. Ilmoittautuminen naperokerhoihin on avoinna. Naperokerhotoiminta on maksutonta. Naperokerhon ohjaajina toimivat Unna Waris ja Sonja Honkala.

Naperokerhoon voit ilmoittaa lapsesi tästä linkistä.

Lisätiedot Laura Furu 050 380 7966 / laura.furu@evl.fi

Lisätietoja päiväkerhoista löydät valikosta.

Päiväkerholaiset piirtävät ulkona maassa olevaan pahviin.
Päiväkerholaiset keinumassa.

johtava varhaiskasvatuksen ohjaaja