Kyselyt

Kokemuksesi on tärkeä, ja toivomme, että jaat sen kanssamme. Vastaathan kyselyyn, jos olet osallistunut toimintaamme ja haluat vaikuttaa sen kehittämiseen.

Striimauskysely

Mitä mieltä olet Pirkkalan seurakunnan messujen ja muiden tapahtumien striimauksesta tulevaisuudessa? Vastaa ja vaikuta.

Nyt on mahdollisuus osallistua kyselyyn alla olevan linkin kautta 21.3. saakka.

Seurakunnan striimaustyöryhmä valmistelee esitystä striimauksen kustannuksista, tarpeesta sekä työntekijäresursseista. Tähän tarvitaan mukaan seurakuntalaisten ääntä.

Loppuun kannattaa jättää oma puhelinnumero, sillä vastanneiden kesken arvotaan kolme lahjakorttia kahvila Sirpakkaan.

Vastaaminen ei vie 5 minuuttia kauempaa. Arvonnassa voittaneille ilmoitetaan tekstiviestillä maaliskuun loppuun mennessä.

Kysely täällä.

Kirkolliset juhlat

Tämä kysely on sinulle, joka olet viettänyt kirkollista juhlaa viimeisen muutaman vuoden aikana.

Onko pienokaisenne liitetty kasteessa seurakunnan jäseneksi tai oletko sanonut "tahdon" Pirkkalan kirkon alttarilla? Ehkä olet saattanut läheisesi viimeiselle matkalle siunaustilaisuudessa?

Vastaamalla lyhyeen palautekyselyyn autat meitä kehittämään kirkollisia toimituksia ja tekemään juhlapäivistä tulevaisuudessakin mieleenpainuvia.

Kysely täällä.

Hääpari suutelee alttarilla.