Pirkkalan seurakunta

Seurakuntatoimisto

Seurakuntatoimistossa voit asioida halutessasi tilata virkatodistuksen tai halutessasi sopia kasteesta, vihkimisestä tai hautauksesta. Seurakunnan tilojen varaukset hoidetaan myös seurakuntatoimistossa.

Kaste-, vihkimis- ja hautausasioissa voi ottaa myös yhteyttä suoraan pappeihin.

Seurakuntatoimisto on avoinna ma−pe klo 9−12  ja 13−15.

Virkatodistuksen ja sukuselvityksen perunkirjoitusta varten voi tilata Tampereen aluekeskusrekisteristä
suoraan sähköisellä lomakkeella:  ykstyishenkilöiden tilauksetLinkki avautuu uudessa välilehdessä ja yritysten sekä yhteisöjen tilauksetLinkki avautuu uudessa välilehdessä.

Jos sähköinen tilaus ei onnistu, tilauksen voi tehdä myös puhelimitse puh. 03  2190 700 (arkisin klo 9–15)
tai sähköpostilla: keskusrekisteri.tampere@evl.fi. Kaikki Tampereen aluekeskusrekisterin yhteystiedotLinkki avautuu uudessa välilehdessä löydät täältä.

Koronatilanteen vuoksi suosittelemme
sähköistä asiointia puhelimitse tai sähköpostitse.

Seurakuntatoimistolla asioidessa pyydämme noudattamaan kansallisia ohjeita hyvästä käsihygieniasta, turvaväleistä ja kasvomaskien käytöstä.

Pirkkalan kirkko kesällä kuvattuna.

Pirkkalan kirkko osoitteessa Arokuja 8.

Pirkkalan Vanha kirkko kesällä kuvattuna.

Pirkkalan Vanha kirkko osoitteessa Anian rantatie 226.

Pirkkalan seurakunnan toimistot.

Pirkkalan seurakunnan toimistot osoitteessa Suupantie 10, 2. krs.