Naisten sauna

Koronan takia saunat toistaiseksi suljettu!

Rauhallisia hetkiä saunan lauteilla, hersyvää naurua, kupponen kuumaa teetä. 

Pappilan rantatuvassa on mahdollisuus viettää kesäiltaa saunomisen merkeissä heinäkuun alusta alkaen parittomilla viikoilla. Naisten saunavuoro on keskiviikkoisin kello 15-20.

Saunailtoihin ilmoittaudutaan seurakunnan nettisivujen kautta tai soittamalla seurakuntatoimistoon. Ilmoittautuminen aukeaa saunomisaikaa edeltävän viikon maanantaina. Jokaiselle saunomispäivälle on kolme 1,5 h saunavuoroa. Rantatuvalle voi tulla kerrallaan 25 henkeä, jotta turvavälit voidaan huomioida. Isossa saunassa voi olla 7 saunojaa ja pienessä saunassa voi olla 5 saunojaa. Jokaisen saunavuoron päätteeksi on lyhyt iltahartaus.
 

 

Ilmoittaudu tästä naisten saunavuorolle 1.7.

Ilmoittaudu tästä naisten saunavuorolle 15.7.

Ilmoittaudu tästä naisten saunavuorolle 29.7.

Vapaaehtoinen saunamaksu 2€ lähetyksen hyväksi.

Autojen pysäköinti: autot on hyvä jättää isommalle pysäköintipaikalle heti väentuvan jälkeen. Rantatuvan edessä on vain pieni pysäköintialue, joka on tarkoitettu invapaikan omaaville sekä huonojalkaisille ihmisille.

Tervetuloa mukaan saunomaan, tutustumaan toisiin ja viettämään aikaa yhdessä!

Toivoa naisille -ryhmät

Suomessa toimii yli 90 Hanna-ryhmää. Tule mukaan Pirkkalan toivoa naisille -ryhmiin! 

Molemmat ryhmät kokoontuvat Pirkkalan kirkon aikuistyön tiloissa. Toinen ryhmä on NNKY:n joka toinen tiistai kello 13 kokoontuva päiväpiiri, jossa kuukauden ensimmäinen kerta on Toivoa naisille/Hanna-rukousaiheinen.

Toinen Toivoa naisille -ryhmä kokoontuu iltaisin vaihtuvin ajankohdin.

Seuraa Pirkkalaista ja tapahtumakalenteriamme

Toivoa naisille -työ

Naisten kansainvälinen rukousliike Toivoa naisille/Hanna-työ (Women of Hope) toimii sen puolesta, että yhä useampi nainen voisi tulla nähdyksi, kuulla olevansa arvokas, saada toivon ja ihmisarvoisen elämän. Työllä on viisi painopistettä: rukous, ohjelmien tuottaminen, naisten tilanteesta ja heidän asemastaan kertominen, koulutus sekä työn tukeminen. 

Liikkeen ydin on rukouskalenteri, jossa on jokaiselle päivälle lyhyt rukous. Noin 50 000 rukoilijaa rukoilee sen eri puolilla maailmaa. Rukouskalenterin teemana voi olla johonkin maahan tai ihmisryhmään liittyvät aiheet tai tietty asia kuten vaikkapa tyttöjen koulutus. Suomessa toimii yli 99 rukousryhmää ja rukouskalenterillä on yli 1500 tilaajaa. 

Työhön liittyvät Toivoa naisille -radio-ohjelmat. Puolet ohjelma-ajasta liittyy arjen asioihin, toinen puoli on kristillistä sisältöä. Ohjelmia lähetetään 70 kielellä. Suomalaiset tukevat Toivoa naisille -ohjelmien tuottamista ja lähettämistä kymmenellä kielellä Medialähetys Sanansaattajien eli Sansan kautta. 

Jos haluat olla mukana tässä tärkeässä työssä, mutta et pääse ryhmien tapaamisiin, voit olla mukana myös näin: 

Tilaa ilmainen rukouskalenteri osoitteesta hannat@sansa.fi Toivoa naisille/Hanna-työn rukouskalenteri ja rukoile sen avulla työn puolesta.  

Lisää tietoa löydät täältä Toivoa naisille.

Ruusuja
Pappilan rantatupa sijaitsee Pyhäjärven rannassa.
Pappilan rantatupa
seurakuntapastori, aikuistyö
Suupantie 10
33960 Pirkkala

aikuistyö