Diakoniatyön kerhot, ryhmät ja leirit

Tervetuloa mukaan diakoniatyön järjestämiin kerhoihin ja tapahtumiin! Tule mukaan tapaamaan muita, joiden kanssa voit jakaa ajatuksia tai hengähtää vain hetkeksi yhdessä arjen keskellä. 

Alla olevasta listasta voit valita itseäsi kiinnostavia tapahtumia ja tulla rohkeasti mukaan! Lisää tapahtumia löydät Pirkkalaisen seurakuntapalstasta sekä tapahtumakalenteristamme

Kirkkoveräjän Tiistaitupa

Tiistaitupa on kaikenikäisten yhteinen olohuone, joka aukeaa tiistaisin kello 10. Kello 10 on kahvit, joiden jälkeen on vapaata jutustelua ja mahdollisuus lehtien lukemiseen ja pelien pelaamiseen. Kello 11.30 on hartaushetki ja ruokailu. Kello 12−13 vietetään Tiistaituvan ohjelmahetki. Tiistaitupa Kirkkoveräjän seurakuntatalossa, Kouluportinkatu 1. Aamukahvi 0,50 euroa kupillinen ja lounas 3,50 euroa aikuiset ja 1 euro lapset. Ei kokoontumisia kesä-elokuussa. 

Kirkon keskiviikko

Kirkon keskiviikko kokoontuu keskiviikkoisin Pirkkalan kirkolla osoitteessa Perkiöntie 40. Hartaus kello 11.30 kirkkosalissa ja ruokailu noin klo 11.40 seurakuntasalissa. Ruokailun jälkeen on kanttorin pitämä lauluhetki kirkkosalin puolella. Ruokailu 3,50 euroa aikuiset ja 1 euro lapset. Ei kokoontumisia kesä-elokuussa.

Yhdessäolon iltapäivä

Yhdessäolon iltapäivä kirkon kerhosiivessä maanantaisin klo 16.00-17.45 aikuisille ja lapsille olipa perheesi sitten yhden tai kahden aikuisen perhe. Välipalatarjoilu. Sisätossut matkaan mukaan. Mukana lastenohjaaja Maritta Partanen ja  diakoniatyöntekijä Sirkka Nylund, jolta tarkemmat tiedot p. 050 434 8320.

Hyvän aamun kahvihetki

Hyvän aamun kahvihetki torstaisin klo 10−11 Sirpakassa. Aloitamme kahvilla ja pullalla 1 €/hlö ja jatkamme Pirkkalaisen sanalla. Tervetuloa mukaan keskustelemaan ja kokoontumaan porukalla! 

Huilipaikka Veskan kauppakeskuksessa Kapsäkissä

Tule mukaan Huilipaikkaan, Veskan yläkertaan, Kapsäkkiin keskiviikkoisin klo 14−15.30. Huilipaikassa juttelemme, pohdimme visaisia ja hauskoja kysymyksiä, venyttelemme ja nautimme päiväkahvit. 

Kyöstinkodon kerho

Kyöstinkodon kerho on tarkoitettu alueen eläkeläisille. Kokoonnumme joka toinen tiistai klo 14−15.30 Kyöstinkodon kerhohuoneessa Kartanontie 17. Nautimme yhdessä päiväkahvit.

Kesäkahvilat

Kesäkahvilat lähetysmyymälä-kahvila Sirpakassa. Tarkemmin nettisivuiltamme ja seurakuntapalstalta.

Retket

Järjestämme retkiä lähinnä keväällä ja alkukesällä. Ne ovat kaikille avoimia. Tarkemmat tiedot löydät nettisivuiltamme tai seuraamalla Pirkkalaisen seurakuntapalstaa tai tiedustelemalla diakoniatyöntekijöiltä. Seuraa ilmoitteluamme Pirkkalaisessa sekä tapahtumakalenteriamme. 

Leiripäivät

Leiripäivät eläkeläisille Pappilassa kesä- ja elokuussa.  Järjestämme kuljetukset sitä tarvitseville.Tiedustelut  diakoniatyöntekijä Päivi Marttilalta.

Vapaaehtoistyö

Haluatko mukaan vapaaehtoistyöhön esimerkiksi Sirpakkaan, Kirkon keskiviikkoon tai Apureihin? Lisätietoja löytyy täältä.

Tyttöjen ja naisten kädet ringissä.
Kahvikuppi, cappuccino.
diakoni
Suupantie 10
33960 Pirkkala

taloudellinen auttaminen yli 65-vuotiaat, vanhus- ja mielenterveystyö

diakoniatyöntekijä

taloudellinen auttaminen sukunimen alkukirjaimen mukaan M-Ö