Vauva- ja perheryhmät Pirkkalassa keväällä 2020

Tervetuloa mukaan lasten ja lapsiperheiden toimintaan!

Koronavirustilanteen aikana palveluita lapsiperheille:

WhatsApp-Chatin tarjoaa lapsiperheille juttuseuraa, viestien vaihtoa, videopuheluita, terveisiä tai virtuaali leikki- jutteluhetkiä lapsesi kanssa. Lastenohjaajat päivystävät tämän numeron äärellä vuorovaihdoin ainakin nyt tämän poikkeusajan ylitse. Viestit, keskustelut ja sisällöt ovat luottamuksellisia ja ne poistetaan heti kun keskustelu on päättynyt. WhatsApp-chat palvelee numerossa 050 381 0943 arkisin klo 8.00-16.00

Päiväkerhot jatkuvat normaaleina kerhoaikoina etäyhteyksien avulla. Päiväkerholaisille on toimitettu kotiin materiaalikassi etäkerhoilua varten. Ilmoittautuminen myös syksyn päiväkerhoryhmiin on avoinna. Ilmoittautumislomake löytyy täältä. Kerhoon voi ilmoittaa kaikki 2017-, 2016- ja 2015-syntyneet lapset.

10-live tarjoaa menoa ja meininkiä perheille joka arkipäivä klo 10.00 Pirkkalan seurakunnan varhaiskasvatuksen facebook-sivulla. Tiistaisin ja torstaisin facebook-livessä on muskariope Katrin live-muskari ja muiden päivien ohjelma voi olla mitä tahansa askartelusta puutarhaunelmiin ja retkeilystä rakenteluun.

Vauvakahvila-live tarjoaa viihdytystä vauvaperheille joka tiistai klo 13.00 facebook-sivuillamme.

Lapsiperheiden iltapalaa tarjoillaan iltahartauksien muodossa maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin klo 19.00 facebookissa jaettavilla videoilla.

Pappilan luontopolulla on tehtävärasteja, joilla voi pysähtyä ulkoilun lomassa. Käydään rasteilla niin, että vältetään sosiaalisia kontakteja. Jos samaan aikaan paikalla on muita, ohitetaan ja tervehditään vähintään kahden metrin päästä. Ulkoillessa on hyvä käyttää hanskoja.

Koko varhaiskasvatuksen väki on tavoitettavissa puhelimitse ja sähköpostitse myös korona-aikaan. Yhteystiedot löytyvät yhteystieto-sivustolta.

______________________________________________________________________________________________________________________________

Kun lapsi näkee kastemadon keskellä tietä, hän pysähtyy, kyykistyy ja katsoo tarkasti, miten mato liikkuu asfaltilla. Kun lapsi ilahtuu, hän nauraa sydämensä kyllyydestä. Pienen lapsen elämässä aika syntymästä koulun aloittamiseen on täynnä iloa, ihmettelyä ja riemastuttavaa kasvua.

Me Pirkkalan seurakunnassa haluamme olla perheenne mukana tukemassa lapsen kasvua, tuomassa arkeenne pieniä ilon hetkiä sekä ohjaamassa lasta hänen hengellisessä kasvussaan.

Haluamme jakaa kanssanne ohikiitävän lapsuuden hetkiä ja iloita yhdessä lapsenne ainutlaatuisuudesta.

Olette sydämellisesti tervetulleita mukaan!

Vasemmalta valikosta sivun yläreunasta löydät tietoja seurakuntamme perhe- ja päiväkerhoista, muskareista, pyhäkoulusta ja muista lasten ja perheiden tapahtumista.

kappalainen, varhaiskasvatus
Suupantie 10