Pirkkalan Kirkkokuoro

Vuonna 1923 perustettu Pirkkalan Kirkkokuoro laulaa sekä uutta että perinteistä neliäänistä musiikkia. 27 laulajan kokoonpano palvelee messuissa ja seurakunnan tapahtumissa, sekä osallistuu vuosittain Tampereen kirkkomusiikkipiirin toimintaan.  Pirkkalaisen messun merkeissä Kirkkokuoro on vieraillut  mm. Kaustisella ja Hämeenlinnassa. Osallistuminen kirkkomusiikkijuhlille Suomessa ja Virossa on innostanut kuorolaisia, samoin yhteydenpito saarenmaalaisen Waldia-kuoron kanssa. Kirkkokuoron puheenjohtajana toimii Asko Vihtakari, varapj. Sirkku Liedes ja sihteerinä Elisa Mäenpää, kuoroa johtaa kanttori Pirkko Leponiemi-Pirhonen. Mukaan  voi liittyä pienen äänitestin jälkeen.
Harjoitukset  keskiviikkoisin Pirkkalan kirkossa klo 18.30−20.15. Syksyn 2019 ensimmäinen harjoitus 11.9.

Pirkkalan Kirkkokuoron löydät myös Facebookista.

CD-tallenne Pirkkalaisesta messusta

Pirkkalainen messu -CD-levyä voi ostaa 10 euron hintaan Sirpakasta, seurakuntatoimistolta, Pirkkalan kirkon eteisaulasta ja kanttori Pirkolta. CD:n tuotto lahjoitetaan kokonaisuudessaan luonnonkatastrofien uhrien auttamiseen Kirkon Ulkomaanavun kautta. CD:n kappaleita voi kuunnella ja katsella alla olevasta linkistä.

Kirkkokuoro punaisissa asuissa.
Pirkkalan Kirkkokuoro