Pirkkalan Kirkkokuoro

Vuonna 1923 perustettu Pirkkalan Kirkkokuoro laulaa sekä uutta että perinteistä neliäänistä musiikkia. 27 laulajan kokoonpano palvelee oman seurakunnan messuissa ja tilaisuuksissa sekä osallistuu vuosittain Tampereen kirkkomusiikkipiirin toimintaan. Yhteydenpito ystävyysseurakunta Valjalan kuoron kanssa on aktiivista. Kirkkokuoron puheenjohtajana toimii Asko Vihtakari, varapuheenjohtajana Sirkku Liedes ja sihteerinä Elisa Mäenpää.

Kirkkokuoro harjoittelee keskiviikkoisin Pirkkalan kirkossa klo 18.30−20.15. Kirkkokuoroon voi liittyä pienen äänitestin jälkeen. Ensimmäinen kerta 6.9.2017.

Pirkkalan Kirkkokuoron löydät myös Facebookista.

CD-tallenne Pirkkalaisesta messusta

Pirkkalainen messu -CD-levyä voi ostaa 10 euron hintaan muun muassa Sirpakasta, seurakuntatoimistolta, kirkon eteisaulasta ja kanttori Pirkolta. CD:n tuotto lahjoitetaan kokonaisuudessaan luonnonkatastrofien uhrien auttamiseen Kirkon Ulkomaanavun kautta. CD:n kappaleen Kevätaamu rantaniityllä voi kuunnella ja katsella alla olevasta linkistä.

Kirkkokuoro punaisissa asuissa.
Pirkkalan Kirkkokuoro