Muskarit

Muskariryhmät kevätkaudelle 2021

Keväällä 2021 Pirkkalan seurakunnassa järjestetään yhteensä kahdeksan muskariryhmää. Ryhmiin on ilmoittautuminen. Vauvamuskareissa on vielä vapaita paikkoja ja ilmoittautumislomakkeet on avoinna vielä tammikun loppuun. Kysy taapero- ja perhemuskareiden vapaita paikkoja suoraan muskariohjaajilta Arilta ja Susannalta. Muskarit alkavat heti kun koronarajoitukset sen sallivat. Siihen asti voit seurata muskarilivelähetyksiä Pirkkalan seurakunnan kasvatuksen Facebook-sivustolla, tiistaisin ja torstaisin klo 10. Vauvaperheiden livemuskari on torstaisin klo 14. Muskaritallenteet on nähtävissä kahden viikon ajan.

Vauvamuskari

Vauvamuskari 1 (0-6kk) Kirkkoveräjän seurakuntatalolla torstaisin klo 13.0013.30.

Vauvamuskari 2 (6-12kk) Kirkkoveräjän seurakuntatalolla torstaisin klo 13.45-14.15

Vauvamuskari 3 (6-12kk) Kirkkoveräjän seurakuntatalolla torstaisin klo 14.30-15.00.

Vauvamuskareihin voit ilmoittautua tästä.

Taaperomuskari

Taaperomuskari 1 Pirkkalan kirkon kerhotilassa tiistaisin 9.00-9.30.

Taaperomuskari 2 Pirkkalan kirkon kerhotilassa tiistaisin 9.45-10.15.

Taaperomuskari 3 Kirkkoveräjän seurakuntatalossa torstaisin 9.30−10.00.

Perhemuskari

Perhemuskari 1 Pirkkalan kirkon kerhotilassa tiistaisin 10.3011.15.

Perhemuskari 2 Kirkkoveräjän seurakuntatalossa torstaisin 10.15-11.00.

Perhemuskareissa koko perhe pääsee seikkailemaan yhdessä leikkien, laulellen, soitellen ja tanssien. Vauvamuskareissa vauva ja vanhempi pääsevät laulamaan, loruttelemaan, soittamaan ja tanssimaan yhdessä. Laulut ja lorut tukevat vauvan ja vanhemman välistä vuorovaikutusta sekä tukevat lapsen kehitystä. Taaperomuskarissa 1-2-vuotias saa kokea musiikin riemua monipuolisen liikkumisen, soittamisen ja leikkimisen kautta yhdessä oman aikuisen kanssa. Muskaritoiminta on osa seurakunnan varhaiskasvatusta ja kasteopetusta.

Muskaripaikkojen läheisyydessä on seurakunnan ylläpitämät leikkipuistot. Niissä voitte viettää kuulumisia vaihdellen aikaa ennen ja jälkeen muskarikokoontumisia.

Muskarikausi kestää puoli vuotta, ja ilmoittautumiset uudelle kaudelle ovat aina kauden alussa elokuussa ja tammikuussa (täydennyshaku). Muskaripaikkoja saattaa vapautua kesken kauden, joten niitä voi tiedustella muskarin ohjaajilta Arilta ja Susannalta.

Aikuiset lapsineen lattialla höyhenten kanssa leikkimässä.