Muskarit

Muskariryhmät kevätkaudelle 2022

Keväällä 2022 Pirkkalan seurakunnassa järjestetään yhteensä kahdeksan muskariryhmää. Ryhmissä oleville vapaille paikoille on täydennysilmoittautuminen, joka alkaa 10.1. klo 9.00. Kevätkauden muskarit alkavat viikolla 5, eli tiistain ryhmät aloittavat kokoontumiset 1.2. ja torstain ryhmät 3.2.  Ilmoittautumisten päätyttyä voit tiedustella vapaita muskaripaikkoja suoraan muskareiden ohjaajilta Arilta ja Susannalta.

Vauvamuskari

Vauvamuskari 1 (0-6kk) Kirkkoveräjän seurakuntatalolla torstaisin klo 13.0013.30

Vauvamuskari 2 (6-12kk) Kirkkoveräjän seurakuntatalolla torstaisin klo 13.45-14.15

Vauvamuskari 3 (6-12kk) Kirkkoveräjän seurakuntatalolla torstaisin klo 14.30-15.00

Ilmoittaudu vauvamuskariin tästä.

Taaperomuskari

Taaperomuskari 1 Pirkkalan kirkon kerhotalossa tiistaisin 9.00-9.30.

Taaperomuskari 2 Pirkkalan kirkon kerhotalossa tiistaisin 9.45-10.15.

Taaperomuskari 3 Kirkkoveräjän seurakuntatalossa torstaisin 9.30−10.00.

Ilmoittaudu taaperomuskariin tästä.

Perhemuskari

Perhemuskari 1 Pirkkalan kirkon kerhotalossa tiistaisin 10.3011.15.

Perhemuskari 2 Kirkkoveräjän seurakuntatalossa torstaisin 10.15-11.00.

Ilmoittaudu perhemuskariin tästä.

Perhemuskareissa koko perhe pääsee seikkailemaan yhdessä leikkien, laulellen, soitellen ja tanssien. Vauvamuskareissa vauva ja vanhempi pääsevät laulamaan, loruttelemaan, soittamaan ja tanssimaan yhdessä. Laulut ja lorut tukevat vauvan ja vanhemman välistä vuorovaikutusta sekä tukevat lapsen kehitystä. Taaperomuskarissa 1-2-vuotias saa kokea musiikin riemua monipuolisen liikkumisen, soittamisen ja leikkimisen kautta yhdessä oman aikuisen kanssa. Muskaritoiminta on osa seurakunnan varhaiskasvatusta ja kasteopetusta.

Muskaripaikkojen läheisyydessä on seurakunnan ylläpitämät leikkipuistot. Niissä voitte viettää kuulumisia vaihdellen aikaa ennen ja jälkeen muskarikokoontumisia. Jos korona sallii, muskareiden yhteydessä on avoinna myös leikkihuoneet.

Muskarikausi kestää puoli vuotta, ja ilmoittautumiset uudelle kaudelle ovat aina kauden alussa elokuussa ja tammikuussa (täydennyshaku). Muskaripaikkoja saattaa vapautua kesken kauden, joten niitä voi tiedustella muskarin ohjaajilta Arilta ja Susannalta.

Kuvassa kitara ja rytmisoittimia.
Muskarissa musisoidaan monipuolisesti erilaisin soittimin.