Muskarit

 

Muskariryhmät syyskaudelle 2024

syksyllä 2024 seurakunnassa järjestetään yhteensä kahdeksan muskariryhmää. Ilmoittautuminen syksyn muskariryhmiin alkaa 5.8.2024 klo 9.00.

Ilmoittautumisten päätyttyä voit tiedustella vapaita muskaripaikkoja suoraan muskareiden ohjaajilta Arilta, Susannalta ja Sonjalta.

Kirkkoveräjällä ja perjantain kirkon muskareiden yhteydessä toimii omatoiminen muskarikahvila ja leikkihuone, jossa voi viivähtää ennen tai jälkeen muskaria leikkimässä, juomassa kupin kahvia ja vaihtamassa kuulumisia muiden muskarilaisten kanssa. Keskiviikkoisin muskarilaiset ovat lämpimästi tervetulleita puistotreffeille, jotka kokoontuvat kirkon pihassa koko aamupäivän ajan. 

Vauvamuskari

Vauvamuskari 1 (6–12kk) Pirkkalan kirkon kerhotalossa keskiviikkoisin klo 11.00–11.30

Vauvamuskari 2 (6–12kk) Pirkkalan kirkon kerhotalossa keskiviikkoisin klo 13.00–13.30

Vauvamuskari 3 (0–6kk) Pirkkalan kirkon kerhotalossa keskiviikkoisin klo 14.0014.30

Vauvamuskari 4 (3-12kk) Kirkkoveräjän seurakuntatalolla torstaisin klo 11.00-11.30

Taaperomuskari

Taaperomuskari 1 Pirkkalan kirkon kerhotalossa keskiviikkoisin 9.15–9.45.

Taaperomuskari 2 Kirkkoveräjän seurakuntatalossa torstaisin 9.15−9.45.

Perhemuskari

Perhemuskari 1 Pirkkalan kirkon kerhotalossa keskiviikkoisin 10.0010.40. 

Perhemuskari 2 Kirkkoveräjän seurakuntatalossa torstaisin 10.00–10.40.

Perhemuskareissa koko perhe pääsee seikkailemaan yhdessä leikkien, laulellen, soitellen ja tanssien.

Vauvamuskareissa vauva ja vanhempi pääsevät laulamaan, loruttelemaan, soittamaan ja tanssimaan yhdessä. Laulut ja lorut tukevat vauvan ja vanhemman välistä vuorovaikutusta sekä tukevat lapsen kehitystä. 

Taaperomuskarissa 1–2-vuotias saa kokea musiikin riemua monipuolisen liikkumisen, soittamisen ja leikkimisen kautta yhdessä oman aikuisen kanssa. Muskaritoiminta on osa seurakunnan varhaiskasvatusta ja kasteopetusta.

Muskaripaikkojen läheisyydessä on seurakunnan ylläpitämät leikkipuistot. Niissä voitte viettää kuulumisia vaihdellen aikaa ennen ja jälkeen muskarikokoontumisia. Muskareiden yhteydessä on avoinna myös leikkihuoneet ja kirkon pihalla keskiviikkoaamupäivisin kokoontuu myös puistotreffit.

Muskarikausi kestää puoli vuotta, ja ilmoittautumiset uudelle kaudelle ovat aina kauden alussa elokuussa ja tammikuussa. Muskaripaikkoja saattaa vapautua kesken kauden, joten niitä voi tiedustella muskarin ohjaajilta Arilta ja Sonjalta.

 

Kuvassa kitara ja rytmisoittimia.
Muskarissa musisoidaan monipuolisesti erilaisin soittimin.