Muskarit

Tervetuloa  mukaan Pirkkalan seurakunnan muskareihin! Kevätkaudella  2019 järjestetään neljä perhemuskaria ja kaksi vauvamuskaria. Muskareihin on ilmoittautuminen viikolla 3.  Ilmoittautumislomake aukeaa ma 14 .1.klo 9.00. Ilmoittautumisessa kannattaa olla nopea!

Toiminta alkaa viikolla 5 eli kevään ensimmäiset muskarikerrat ovat tiistaina 29.1.2019  ja keskiviikkona 30.1.2019.

Muskariryhmät kevätkaudelle 2019

Vauvamuskari

Vauvamuskari 1 (0-6 kk) Kirkkoveräjän seurakuntatalossa ke 13.0013.30.

Vauvamuskari 2 (6-12 kk) Kirkkoveräjän seurakuntatalossa ke 14.0014.30

Vauvamuskareihin voit ilmoittautua tästä.

Perhemuskari

Perhemuskari 1 Pirkkalan kirkon kerhotilassa ti 9.3010.15.

Perhemuskari 2 Pirkkalan kirkon kerhotilassa ti 10.3011.15.

Perhemuskari 3 Kirkkoveräjän seurakuntatalossa ke 9.3010.15.

Perhemuskari 4 Kirkkoveräjän seurakuntatalossa ke 10.3011.15

Perhemuskariin voi ilmoittautua tästä.

Perhemuskareissa koko perhe pääsee seikkailemaan yhdessä muskarirotan kanssa leikkien, laulellen, soitellen ja tanssien. Vauvamuskareissa vauva ja vanhempi pääsevät laulamaan, loruttelemaan, soittamaan ja tanssimaan yhdessä. Laulut ja lorut tukevat vauvan ja vanhemman välistä vuorovaikutusta sekä tukevat lapsen kehitystä.  Muskaritoiminta on osa seurakunnan varhaiskasvatusta ja kasteopetusta.

Seurakunnan muskariohjaajina toimivat innokkaat lastenohjaajat Susanna ja Laura. Susanna on toiminut muskariohjaajana jo kolme vuotta ja on opiskellut musiikin teoriaa ja pianonsoittoa lapsuudessa ja nuoruudessa sekä laulaa tällä hetkellä Pirkan opiston uuden musiikin rock-sekakuorossa. Laura puolestaan on toiminut muskariohjaajana vuoden ja on itseoppinut kitaristi, joka soittaa ja laulaa tällä hetkellä gospel yhtyeessä Laura ja Kaksi Naulaa. Muskarirotalla on kokemusta perhemuskareista jo neljän vuoden ajalta.

Muskarikausi kestää puoli vuotta, ja ilmoittautumiset uudelle kaudelle ovat aina kauden alussa elokuussa ja tammikuussa. Muskaripaikkoja saattaa vapautua kesken kauden, joten niitä voi tiedustella Susannalta.

Muskarikuva.