Musakahvila

Palaamme musakahvilan pariin syksyllä viikolla 35.

Musakahvila järjestetään maanantaisin klo 9.30-11.30 Pirkkalan kirkon pihapiirissä.

Musakahvila on avointa toimintaa vauvasta vaariin ja tänne voi tulla oman aikataulun mukaan. Noin puolen tunnin musahetki pidetään n. klo 10.00. Musakahvilassa on tarjolla kahvia, teetä ja pientä purtavaa, myös omat eväät voi ottaa mukaan.

Tulethan musakahvilaan ainoastaan täysin terveenä ja huolehdit hyvästä käsihygieniasta.

Tervetuloa musakahvilaan viihtymään ja musisoimaan!

Muskarit

Muskariryhmät syyskaudelle 2022

Syksyllä 2022 Pirkkalan seurakunnassa järjestetään yhteensä seitsemän muskariryhmää. Ilmoittautuminen syksyn muskareihin alkaa 10.8. klo 9.00. Syksyn muskarit alkavat syyskuun alusta, eli ensimmäiset muskariryhmät kokoontuvat torstaina 1.9.2022.  Ilmoittautumisten päätyttyä voit tiedustella vapaita muskaripaikkoja suoraan muskareiden ohjaajilta Arilta ja Susannalta.

Kirkkoveräjällä muskareiden yhteydessä toimii omatoiminen muskarikahvila ja leikkihuone, jossa voi viivähtää ennen tai jälkeen muskaria leikkimässä, juomassa kupin kahvia ja vaihtamassa kuulumisia muiden muskarilaisten kanssa. Muskarikahvila toimii myös maanantaisin kirkon päiväkerhohuoneessa muskareiden yhteydessä. Keskiviikkoisin muskarilaiset ovat lämpimästi tervetulleita puistotreffeille, jotka kokoontuvat kirkon pihassa koko aamupäivän ajan.

Vauvamuskari

Vauvamuskari 1 (0-6kk) Pirkkalan kirkon kerhotalolla maanantaisin klo 14.0014.30

Vauvamuskari 2 (6-12kk) Pirkkalan kirkon kerhotalolla maanantaisin klo 13.00-13.30

Vauvamuskari 3 (6-12kk) Pirkkalan kirkon kerhotalolla keskiviikkoisin klo 11.00-11.30

Ilmoittaudu vauvamuskariin tästä.

Taaperomuskari

Taaperomuskari 1 Pirkkalan kirkon kerhotalossa keskiviikkoisin 9.15-9.45.

Taaperomuskari 2 Kirkkoveräjän seurakuntatalossa torstaisin 9.15−9.45.

Ilmoittaudu taaperomuskariin tästä.

Perhemuskari

Perhemuskari 1 Pirkkalan kirkon kerhotalossa keskiviikkoisin 10.0010.40.

Perhemuskari 2 Kirkkoveräjän seurakuntatalossa torstaisin 10.00-10.40.

Ilmoittaudu perhemuskariin tästä.

Perhemuskareissa koko perhe pääsee seikkailemaan yhdessä leikkien, laulellen, soitellen ja tanssien. Vauvamuskareissa vauva ja vanhempi pääsevät laulamaan, loruttelemaan, soittamaan ja tanssimaan yhdessä. Laulut ja lorut tukevat vauvan ja vanhemman välistä vuorovaikutusta sekä tukevat lapsen kehitystä. Taaperomuskarissa 1-2-vuotias saa kokea musiikin riemua monipuolisen liikkumisen, soittamisen ja leikkimisen kautta yhdessä oman aikuisen kanssa. Muskaritoiminta on osa seurakunnan varhaiskasvatusta ja kasteopetusta.

Muskaripaikkojen läheisyydessä on seurakunnan ylläpitämät leikkipuistot. Niissä voitte viettää kuulumisia vaihdellen aikaa ennen ja jälkeen muskarikokoontumisia. Jos korona sallii, muskareiden yhteydessä on avoinna myös leikkihuoneet.

Muskarikausi kestää puoli vuotta, ja ilmoittautumiset uudelle kaudelle ovat aina kauden alussa elokuussa ja tammikuussa (täydennyshaku). Muskaripaikkoja saattaa vapautua kesken kauden, joten niitä voi tiedustella muskarin ohjaajilta Arilta ja Susannalta.

Kuvassa kitara ja rytmisoittimia.
Muskarissa musisoidaan monipuolisesti erilaisin soittimin.