Vapaaehtoistoiminta

Pirkkalan seurakunta on yhteisö, joka kutsuu mukaan toimimaan.  Haemme  vapaaehtoisia  Vapaaehtoistyö.fi sivustolla. Sieltä pääset ilmoittautumaan monipuolisiin vapaaehtoistehtäviin ja erilaisiin tapoihin auttaa ja osallistua.

Onko sinulla vapaata aikaa, jonka käyttäisit mielelläsi muiden ihmisten parissa? Onko ruuanlaittaminen, leipominen tai asiakaspalvelutyö sinulle luontavaa? Näitä tehtäviä on tarjolla seurakunnan kahvilassa ja diakonian ruokailujen järjestämisessä.

Nauttisitko kävely- tai lehdenlukuhetkistä tai haluaisitko toimia puhelinystävänä?

Oletko näppärä käsistäsi: onnistuuko pihatyöt, huonekalujen kokoaminen tai lampun asentaminen sinulta helposti? Tällaisia tehtäviä tekee seurakunnan miesten vapaaehtoisjoukko Apurit.

Haluaisitko olla mukana toteuttamassa sunnuntain messua, laulaa, lukea päivän tekstejä tai kerätä kolehdin?

Moni seurakuntalainen osallistuu kirkon toimintaan tekemällä joko säännöllisesti tai erillisissä taphatumissa vapaaehtoistyötä.

Tässä oli vaan muutamia esimerkkejä vapaaehtoistehtävistä.

Mielenkiintoiset tehtävät odottavat sinua!

Tule mukaan seurakunnan toimintaan!

Katso vapaaehtoistyöstä tehty videomme!