Liikkuva ja leikkivä päiväkerho

Seurakunnan päiväkerhon toiminnassa liikkuminen ja leikki ovat keskiössä. Lasten kanssa tutkitaan maailmaa sisällä, kerhon pihapiirissä ja luonnon keskellä.  Lasta kiinnostaviin ilmiöihin tutustutaan leikin ja toiminnan kautta. Meille on tärkeää lapsen yksilöllinen huomiointi sekä ryhmässä toimimisen ilo. Syksyllä 2018 toimintansa aloitti myös luontopainotteinen ryhmä Pappilassa. Toimintamme ohjaavana asiakirjana toimii varhaiskasvatussuunnitelman perusteet sekä Vasu kirkossa -materiaali.

Seurakunnan päiväkerhotoiminta rakentuu kristillisen arvopohjan varaan, joten toiminnalle ominaista ovat lähimmäisenrakkaus, toisen huomioon ottaminen ja ilo Taivaan Isän huolenpidosta.

Ilmoittautuminen päiväkerhoihin

Kerhot alkavat elokuussa 2019 viikolla 34. Kerhot kokoontuvat kaksi kertaa viikossa.

Lukuvuoden 2019-2020 kerhoihin voi ilmoittaa kaikki 2014-, 2015- ja 2016-syntyneet lapset. Kerhopaikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.Päiväkerho on maksuton. Vapaita paikkoja voit kysellä suoraan toivomasi kyseisen kerhon ohjaajilta heidän henkilökohtaisista työnumeroistaan tai täyttämällä alla olevan ilmoittautumislomakkeen.

Linkki ilmoittautumislomakkeeseen

Lisätiedot Laura Furu 050 380 7966 / laura.furu@evl.fi

Eri toimipisteiden kerhojen tiedot ja lastenohjaajien yhteystiedot löydät sivupalkista vasemmalta.

Kerhot kokoontuvat syksyllä 2019 seuraavissa toimipisteissä:

Pirkkalan kirkolla, os. Arokuja 8

Kyöstin kerhotalolla, os. Kyöstintie 6

Pappilassa, os. Pappilantie 65

Kirkkoveräjän seurakuntatalolla, os. Kouluportinkuja 1

Kapsäkin kerhotilassa Veskassa, os. Saapastie 2, 2. kerros

Lisätietoja päiväkerhoista löydät valikosta sivun vasemmasta reunasta.

Lapsia päiväkerhossa.
Päiväkerholaiset ulkona leikkimässä.