Liikkuva ja leikkivä päiväkerho

Seurakunnan päiväkerhon toiminnassa liikkuminen ja leikki ovat keskiössä. Lasten kanssa tutkitaan maailmaa sisällä, kerhon pihapiirissä ja luonnon keskellä.  Lasta kiinnostaviin ilmiöihin tutustutaan leikin ja toiminnan kautta. Meille on tärkeää lapsen yksilöllinen huomiointi sekä ryhmässä toimimisen ilo. Syksyllä 2018 toimintansa aloitti myös luontopainotteinen ryhmä Pappilassa. Toimintamme ohjaavana asiakirjana toimii varhaiskasvatussuunnitelman perusteet sekä Vasu kirkossa -materiaali.

Seurakunnan päiväkerhotoiminta rakentuu kristillisen arvopohjan varaan, joten toiminnalle ominaista ovat lähimmäisenrakkaus, toisen huomioon ottaminen ja ilo Taivaan Isän huolenpidosta.

Täydennyshaku kevään 2021 päiväkerhoryhmiin käynnistyy 1.12.2020!

Kevätkauden 2021 päiväkerhoihin voi ilmoittaa 31.5.2021 mennessä 3-vuotta täyttävät sekä sitä vanhemmat lapset. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Keväällä 2021 päiväkerhoja järjestetään neljässä toimipisteessä. Jokainen päiväkerho kokoontuu kahtena aamupäivänä viikossa kolme tuntia kerrallaan. Kerhotoiminta alkaa tammikuussa viikolla 2. Kerhotarjonnastamme löytyy luontopainotteinen, taidepainotteinen, kulttuuripainotteinen sekä elämys- ja seikkailupedagogiikkapainotteinen ryhmä. Syksyllä 2020 kerhossa olleita lapsia ei tarvitse ilmoittaa uudestaan kevätkaudelle. Muistattehan perua kerhopaikan, mikäli lapsi ei jatka kerhossa keväällä 2021.

Kevään kerhojen kokoontumisajat ja paikat ovat (Huom! muutokset mahdollisia) :

Kirkon kerhotalo (Arokuja 8) maanantaisin ja torstaisin klo 8.30-11.30

Pappilan (Pappilantie 65) tiistaisin ja keskiviikkoisin klo 9-12 luontopainotteinen ryhmä

Kirkkoveräjän seurakuntatalo (Kouluportinkuja 1) maanantaisin ja keskiviikkoisin klo 8.30-11.30

Kapsäkin kerhotila (Veskan kauppakeskus, Saapastie 2) tiistaisin ja torstaisin klo 9-12.

Ilmoittautumislomakkeeseen pääset tästä.

Lisätiedot Laura Furu 050 380 7966 / laura.furu@evl.fi

Eri toimipisteiden kerhojen tiedot ja lastenohjaajien yhteystiedot löydät sivupalkista vasemmalta.

Lisätietoja päiväkerhoista löydät valikosta sivun vasemmasta reunasta.

Lapsia päiväkerhossa.
Päiväkerholaiset ulkona leikkimässä.