Avoimet työpaikat

Nuorisotyönohjaaja

Onko sinun paikkasi Pirkkalan seurakunnassa mahdollistamassa kenties Suomen parasta nuorten aikuisten työtä? Pirkkalan seurakunta etsii nuorisotyönohjaajaa, jonka työn pääpaino on nuorten aikuisten työssä. Sinulle tarjoamme uniikin mahdollisuuden päästä mukaan aktiiviseen nuorten aikuisten yhteisöön sekä innostavaan työympäristöön, osaksi juurevia perinteitä ja elävää nuorta seurakuntaa.

Lue lisää ja hae nuorisotyönohjaajaksi Kirkkorekry-palvelussa.

Lähetys- ja kansainvälisem työn ohjaaja

Hei lähetys- ja kansainvälisyysasioiden ammattilainen! Meillä Pirkkalassa on vireä lähetyskahvila-myymälä Sirpakka, jonka aktiiviset vapaaehtoiset tarvitsevat johtajan. Lisäksi on kansainvälisen diakonian hommia ja rippukoulutyötäkin.

Viranhaltija työskentelee Pirkkalan seurakunnan yhteisötiimissä. Viran painopisteet ovat seurakunnan lähetystyö ja lähetyskasvatus, Lähetysmyymälä-kahvila Sirpakan toiminnan johtaminen ja suunnittelu yhdessä vapaaehtoisten kanssa sekä kansainvälinen diakonia. Virkaan kuuluu myös rippikoulutyötä.

Lue lisää ja hae meille töihin Kirkkorekty-palvelussa

Kaksi kesätyöntekijää myymälä-kahvila Sirpakkaan

Haetaan kahta reipasta kesätyöntekijää 5 viikoksi 3.7.–4.8.2023 seurakunnan kahvila Sirpakkaan, Koulutie 1. Lisäksi työhön kuuluu kaksi perehdytyspäivää kesäkuussa. Haemme asiakaspalvelusta ja kahvilatoiminnasta kiinnostuneita. Työhön sisältyy myyntiä, raakapakasteiden paistamista, asiakaspalvelua, yleisestä siisteydestä huolehtimista. Työaika arkisin klo 9.30–15.30. 
Toiselta kahvilatyöntekijältä vaaditaan 18 vuoden ikää ja toiselta vähintään 16 vuoden ikää. Hakijalta edellytetään hygieniapassia. Kiinnostus yrittäjyyteen, leivontaan ja kahvilan asiakaspalveluun katsotaan eduksi. Palkka on n. 1000 € kuukaudessa.

Täytä hakemus Kirkkorekry-palvelussa.

 

Kolme kesätyöntekijää hautausmaalle

Haemme hautausmaalle kolmea kesätyöntekijää. Työjakso on viiden viikon pituinen. Hakijan tulee olla 18 vuotta täyttänyt. Työtehtäviä ovat viheralueiden hoito ja hautojen hoito kesä–elokuun aikana. Työ on hyvää kuntoa vaativaa ulkotyötä. Työaika on ma–pe 38 h 15 min /vko. Palkka on 1300 € kuukaudessa. Lisätiedot: Elina Vanhatalo 0500 908 078

Täytä hakemus Kirkkorekry-palvelussa.
 

Kolme kesätyöntekijää monipuolisiin tehtäviin

Pääosa tehtävistä on siivous- ja kiinteistöhuoltotöitä Pirkkalan kirkossa, Kirkkoveräjän seurakuntatalossa ja Vanhassa kirkossa. Lisäksi kesätyöntekijät toimivat vuoroviikoin kirkon oppaana Pirkkalan Vanhassa kirkossa ja samalla hautausmaalla hautausmaan hoitotöissä. 18 vuotta täyttäneille.

Täytä hakemus Kirkkorekry-palvelussa.