Kouluikäiset

 

Kouluikäisten toiminta kutsuu matkaan kaikkia Pirkkalan alakoululaisia.

Meidän mukana voi harrastaa, tutustua seurakuntaan ja eri tiloihin eri puolilla Pirkkalaa sekä pitää hauskaa. Pirkkalan seurakunta järjestää vuosittain myös vanhempien ja lasten yhteisiä leirejä ja leiripäiviä.  Sivupalkista vasemmalta voit lukea lisää toiminnasta.

Kevään aikana kerhoillaan niin harraste- kuin  avoimissa kerhoissakin. Lisäksi retkeillään niin Lotjalle kuin johonkin lähikohteeseenkin.

Lisäksi kesällä leireillään jälleen Pappilan maisemissa. 

 

Talvilomaviikon puuhapäivä tiistaina 28.2. klo 9-15

 

1.-2.luokkalaisille koululaisille järjestetään hiihtolomaviikon tiistaina puuhapäivä kirkkoveräjän seurakuntatalolla klo 9-15. Tule mukaan askartelemaan, pelailemaan, ulkoilemaan, musisoimaan ja kokkailemaan yhdessä lastenohjaajien kanssa. Lastenohjaajina päivässä toimivat Elina Vuoristo, Sonja Honkala, Ari Natunen ja Lotta Karppi. Päivään sisältyy lounas ja välipala. Päivä on maksuton. Mukaan mahtuu 24 ensimmäisenä ilmoittautunutta. Ilmoittaudu mukaan 13.-22.2. välisenä aikana ilmoittautumiset -sivun kautta. 


Lisätietoja päivästä voi kysellä puhelimitse suoraan lastenohjaajilta tai sähköpostilla laura.furu@evl.fi.

Toimintaan liittyvät ilmoittautumiset löytyvät kootusti ilmoittautumiset- sivulta.

 

Lisätietoja voi kysellä Ville Salmiselta p. 050 380 7965 ville.salminen@evl.fi , Jenna Gustavssonilta p. 050 380 7963 jenna.gustavsson@evl.fi tai Reetta Mörttiseltä p. 040 638 6411 reetta.morttinen@evl.fi 

 

Kouluikäisiä tikkupullan paistossa.

Ota yhteyttä

nuorisotyönohjaaja, kouluikäistyö
Suupantie 10
33960 Pirkkala

www.seuris.net

seurakuntapastori, kouluikäistyö ja varhaiskasvatus
Suupantie 10
33960 Pirkkala