Kouluikäisten leirit ja tapahtumat

Pirkkalan seurakunta järjestää vuosittain erilaisia leirejä ja tapahtumia koululaisille ja heidän perheilleen.

Perheiden peli- ilta

Tiistaina 13.10 klo 17-20, Kirkkoveräjän seurakuntatalo. Osoite Kouluportinkuja 1.

Mikä ihana syy lähteä kotoa liikkeelle koko perheen voimin ja suunnata pelailemaan erilaisia pelejä (bilistä, pingistä, pöytäjalkkista, lautapelejä jne.) Ovet on auki klo 17-20. Tarjolla myös iltapalaa. Tervetuloa!

Perheiden leiripäivä

Lauantaina 17.10 klo 10-15.

Toimintaa kauniissa Pappilan pihapiirissä. Pelaillaan pihapelejä, nakutellaan puutöitä, ihastellaan luontoa, piirrellään.  Tarjolla makkaraa, kahvia, mehua ja lättyjä. Oiva tilaisuus koko perheelle viettää ratkiriemukas päivä Pappilassa. Ei ilmoittatumista. Maksuton. Tervetuloa!

Tiedot leireistä ja tapahtumista löydät tätä sivua,  tapahtumakalenteriamme, Facebook-sivuamme ja Pirkkalaista seuraamalla tai koulutyötä tekeviltä nuorisotyönohjaajiltamme Ossi Hakalalta ja Ville Salmiselta.

Lapset laskettelemassa.

nuorisotyönohjaaja, kouluikäistyö