Kouluikäisten leirit ja tapahtumat

Pirkkalan seurakunta järjestää vuosittain erilaisia leirejä ja tapahtumia koululaisille ja heidän perheilleen.

Tiedot leireistä ja tapahtumista löydät tätä sivua,  tapahtumakalenteriamme, Facebook-sivuamme ja Pirkkalaista seuraamalla tai koulutyötä tekeviltä nuorisotyönohjaajiltamme Maarit Räikältä ja Ville Salmiselta.

Kouluikäisten päiväleirit kesäkuussa ja leiripäivät elokuussa Pappilassa

Päiväleirit järjestetään Pappilassa kesäkuun kahtena ensimmäisenä viikkona. Leiriviikon hinta on 30€/leiriläinen. Yhdelle leirille mahtuu mukaan 30 leiriläistä, joten ilmoittauduthan vain toiselle kahdesta vaihtoehdosta.

3.-7.6.2019 ilmoittaudu mukaan tästä.

10.-14.6.2019 ilmoittudu mukaan tästä.

5.-7.8.2019 ilmoittaudu mukaan tästä.

Lisätietoja: ville.salminen@evl.fi sekä maarit.raikka@evl.fi

Retki Ähtäriin lauantaina 4.5.

Hinta aikuisilta 35€ ja lapsilta 20€ sisältäen matkan, pääsylipun ja lounaan. Retkellä on mahdollisuus osallistua ohjattuun pandojen esittelyyn. Ilmoittautua voit tästä.

Lisätietoja: ville.salminen@evl.fi sekä maarit.raikka@evl.fi

Retki Särkänniemeen lauantaina 18.5.

Etelä-Suomen seurakuntien kevätretki kouluikäisille perheineen alkaa musiikkipainotteisella ILO-jumalanpalveluksella klo 12 Aleksanterin kirkossa. Hauskanpito jatkuu Särkänniemen huvipuistossa klo 13.00. Huvipuisto sulkeutuu klo 21.00. Retkelle voi myös hyvin lähteä esim kummin kanssa.

Ilmoittautua voit tästä.

Lapset laskettelemassa.