Kouluikäisten leirit ja tapahtumat

Pirkkalan seurakunta järjestää vuosittain erilaisia leirejä ja tapahtumia koululaisille ja heidän perheilleen.

Perheiden leiripäivät Pappilassa

Keväällä järjestetään kolme koko perheen lauantaipäivää Pappilan alueella. Voit ilmoittautua mukaan päiviin ilmoittautumiset- sivun kautta.

Päivä alkaa klo 10 ja yhteinen ohjelma päättyy klo 15. Ilmoittautuneille lähetetään leirikirje noin viikkoa ennen leiripäivää. Kirjeessä kerrotaan vielä päivän tarkemmasta ohjelmasta. Päivä sisältää lounaan, välipalan ja leirimateriaalit.

Leiripäivän toteutuminen riippuu ajankohtaisista kokoontumisrajoituksista. Tieto mahdollisesta peruutuksesta lähetetään sähköpostilla ilmoittautuneille.

Jokaiseen leiripäivään ilmoittaudutaan erikseen. Kevään 2021 leiripäivien ajankohdat ovat:

Lauantaina 19.3.

Lauantaina 9.4.

Lauantaina 14.5.

Ilmoita perheesi mukaan leiripäiviin tällä lomakkeella.

Ville Salmiselta p. 050 380 7965 ville.salminen@evl.fi

Perheiden retkeilykerho

Pirkkalan NMKY ry järjestää yhteistyössä Pirkkalan seurakunnan kanssa retkeilykerhotoimintaa, joka on tarkoitettu 6-10- vuotiaille koululaisille. Tarpeen mukaan pyritään aloittamaan ryhmä myös 11-14-vuotiaille. Myös perheen vanhemmat voivat halutessaan osallistua toimintaan.

Kerhotoiminnan tukikohta on Pirkkalan seurakunnan Pihlajaniemi ja kerhopäivä on yleisesti torstaisin klo 18-19.15. Toimintaan sisältyy muun muassa luonnontuntemusta, luontoaskartelua, erätaitojen harjoittelua, yöretkiä sekä ohjattua tutustumista Suomen kansallispuistoihin.

Retkeilykerhon yhteyshenkilönä toimii NMKY ryn nuorisotyönohjaaja ja eräopaskouluttaja Markku Kuusjärvi. Tiedustelut ja ilmoittautumiset 15.8. mennessä kuusjarvi.markku@gmail.com tai Pirkkalan seurakunnan nuorisotyönohjaaja jenna.gustavsson@evl.fi

Kerhon infotilaisuus kiinnostuneille järjestetään Pihlajaniemessä su 15.8. klo 15.00

Kouluikäisten kesäleirit Pappilassa 2022

Kesällä 2022  järjestetään kolme päiväleiriä kouluikäisille. Leirien toiminnat ovat keskenään samanlaiset kaikilla leireillä.

Ilmoittautuminen leireille on avoinna 7.3.-10.4.22. Lomakkeet löydät ilmoittautumiset- sivulta.

Tänäkin vuonna leiripaikat arvotaan ja leiripaikka vahvistetaan toukokuun alkuun mennessä. Yhdelle leirille otetaan n. 35 koululaista. Leirin hinta on 25€/ koululainen yhdeltä viikolta.

Pappila 1: 6.-10.6.2022

Pappila 2: 13.-17.6.2022

Pappila 3: 1.-5.8.2022

Lisätietoja leireistä ja tapahtumista löydät seuraamalla tätä sivua,  tapahtumakalenteriamme, Facebook-sivuamme ja Pirkkalaista  tai koulutyötä tekeviltä nuorisotyönohjaajilta.

Lapset laskettelemassa.

nuorisotyönohjaaja, kouluikäistyö