Kouluikäisten leirit ja tapahtumat

Pirkkalan seurakunta järjestää vuosittain erilaisia leirejä ja tapahtumia koululaisille ja heidän perheilleen.

Tiedot leireistä ja tapahtumista löydät tätä sivua,  tapahtumakalenteriamme, Facebook-sivuamme ja Pirkkalaista seuraamalla tai koulutyötä tekeviltä nuorisotyönohjaajiltamme Ossi Hakalalta ja Ville Salmiselta.

Syysloman retki Heurekaan tiistaina 15.10.2019

Hinta aikuisilta 30€, lapsilta 20€ ja alle 6-vuotiailta 5€. Hinta sisältää matkan, pääsylipun ja lounaan. Lähtö Pirkkalan kirkolta  klo 8.00 ja paluu n. 17.30 mennessä.

Ilmoittautuminen aukeaa 2.9.19 klo 9.00

Syysloman retki Korkeasaareen torstaina 17.10.2019

Hinta aikuisilta 25€, lapsilta 15€ ja alle 4-vuotiailta 5€. Hinta sisältää matkan, pääsylipun ja lounaan. Lähtö Pirkkalan kirkolta klo 8.00 ja paluu n. 18.00 mennessä.

Ilmoittautuminen aukeaa 2.9. klo 9.00

Alle 10-vuotiaat tarvitsevat retkille mukaan oman aikuisen.

Lisätietoja: ville.salminen@evl.fi sekä ossi.hakala@evl.fi

Tulossa keväällä 2020: Yökylään Pirkkalan kirkkoon

Ensi keväänä on mahdollista tulla yökyläilemään Pirkkalan kirkkoon.

Tarkempaa tietoa aikatauluista, ohjelmasta ja retkivarusteista ilmoitellaan kevään kirjeessä.

Yökylään mahtuu 30 koululaista ja mukaan voi tulla 4.-6.-luokkalaiset koululaiset.

Lisätietoja kouluikäistyön nuorisotyönohjaajilta Ossilta ja Villeltä sekä kouluikäistyön papilta Reetalta.

Lapset laskettelemassa.

nuorisotyönohjaaja, kouluikäistyö