Kouluikäisten leirit ja tapahtumat

Pirkkalan seurakunta järjestää vuosittain erilaisia leirejä ja tapahtumia koululaisille ja heidän perheilleen.

Kevään retkipäivä 21.5.

Lähde mukaan retkelle Ähtärin eläinpuistoon lauantaina 21.5.2022.

Päivään sisältyy pääsylippu, lounas ja kuljetus. Lähtö Pirkkalasta klo 8.00 ja paluu klo 17 mennessä. Yli 10-vuotias voi lähteä ilman huoltajaa.

Retken hinta: 40e aikuinen, 25e/lapsi  (3-14.v) ja alle 3.v ilmainen.

Ilmoittautuminen päättyy 8.5. Ilmoittaudu mukaan tästä.Linkki avautuu uudessa välilehdessä

Yö kirkossa

Oletkos koskaan nukkunut yötä kirkossa? Nyt se on mahdollista, sillä Yö kirkossa-tapahtuma järjestetään 29.-30.4., uudella kirkolla. Kutsumme mukaan kaikki 8-12-vuotiaat. Luvassa on nukkumisen lisäksi pelailua, yhdessä tekemistä ja touhuilua.

Ilmoittautuminen 23.3-17.4.2022. Ilmoittaudu mukaan tästä.

Perheiden leiripäivät Pappilassa

Keväällä järjestetään kolme koko perheen lauantaipäivää Pappilan alueella. Voit ilmoittautua mukaan päiviin ilmoittautumiset- sivun kautta.

Päivä alkaa klo 10 ja yhteinen ohjelma päättyy klo 15. Ilmoittautuneille lähetetään leirikirje noin viikkoa ennen leiripäivää. Kirjeessä kerrotaan vielä päivän tarkemmasta ohjelmasta. Päivä sisältää lounaan, välipalan ja leirimateriaalit.

Leiripäivän toteutuminen riippuu ajankohtaisista kokoontumisrajoituksista. Tieto mahdollisesta peruutuksesta lähetetään sähköpostilla ilmoittautuneille.

Jokaiseen leiripäivään ilmoittaudutaan erikseen. Kevään 2022 leiripäivien ajankohdat ovat:

Lauantaina 19.3.

Lauantaina 9.4.

Lauantaina 14.5.

Ilmoita perheesi mukaan leiripäiviin tällä lomakkeella.

Ville Salmiselta p. 050 380 7965 ville.salminen@evl.fi

Kesän 2022 päiväleirit

Kesän 2022 päiväleirille ilmoittautuminen alkaa 7.3 (klo 8.00 alkaen) ja päättyy 24.4 (klo 23.59). Leiripaikat arvotaan huhtikuun lopussa ja tieto leiripaikasta vahvistetaan toukokuun alkuun mennessä. Voit ilmoittaa lapsesi useammallekkin leirille, mutta leiripaikkoja on jaossa yksi/leiriläinen.

Leiripäivät alkavat ohjelmaltaan klo 10 ja leiriohjelma päättyy klo 16.30 päivälliseen. Paikalle voit saapua jo klo 9 alkaen ja klo 17 mennessä matka kotiin on alkanut.

Päivien tarkempi ohjelma lähetetään leiriläisille toukokuussa.

Leiripaikat arvotaan huhtikuussa. Yhdelle leirille mahtuu 35 koululaista.

Ilmoittautuminen:

Pappila 1 6.-10.6.2022Linkki avautuu uudessa välilehdessä

Pappila 2 13.-17.6.2022Linkki avautuu uudessa välilehdessä

Pappila 3 1.-5.8.2022Linkki avautuu uudessa välilehdessä

Lisätietoja päiväleirestä voi kysellä Ville Salmiselta p. 050 380 7965 ville.salminen@evl.fi , Jenna Gustavssonilta p. 050 380 7963 jenna.gustavsson@evl.fi tai Reetta Väisäseltä p. 050 303 7106 reetta.vaisanen@evl.fi

Perheiden retkeilykerho

Pirkkalan NMKY ry järjestää yhteistyössä Pirkkalan seurakunnan kanssa retkeilykerhotoimintaa, joka on tarkoitettu 6-10- vuotiaille koululaisille. Tarpeen mukaan pyritään aloittamaan ryhmä myös 11-14-vuotiaille. Myös perheen vanhemmat voivat halutessaan osallistua toimintaan.

Kerhotoiminnan tukikohta on Pirkkalan seurakunnan Pihlajaniemi ja kerhopäivä on yleisesti torstaisin klo 18-19.15. Toimintaan sisältyy muun muassa luonnontuntemusta, luontoaskartelua, erätaitojen harjoittelua, yöretkiä sekä ohjattua tutustumista Suomen kansallispuistoihin.

Retkeilykerhon yhteyshenkilönä toimii NMKY ryn nuorisotyönohjaaja ja eräopaskouluttaja Markku Kuusjärvi. Tiedustelut ja ilmoittautumiset  kuusjarvi.markku@gmail.com

Lapset laskettelemassa.

nuorisotyönohjaaja, kouluikäistyö