Kouluikäisten leirit ja tapahtumat

Pirkkalan seurakunta järjestää vuosittain erilaisia leirejä ja tapahtumia koululaisille ja heidän perheilleen.

Perheiden leiripäivät Pappilassa

Keväällä järjestetään kolme koko perheen leiripäivää Pappilan alueella. Voit ilmoittautua mukaan päiviin ilmoittautumiset- sivun kautta.

• Lauantaina 27.3. touhutaan pääsiäisen tunnelmissa.
  • Lauantaina 24.4. vietetään kevään olympialaisia.
  • Lauantaina 29.5. teemana on kalastus ja ruoanlaitto.

Päivä alkaa klo 10 ja yhteinen ohjelma päättyy klo 15. Ilmoittautuneille lähetetään leirikirje noin viikkoa ennen leiripäivää. Kirjeessä kerrotaan vielä päivän tarkemmasta ohjelmasta.

Leiripäivän hinta on 10€ aikuiset ja 5€ lapset. Se sisältää lounaan, välipalan ja leirimateriaalit.

Leiripäivän toteutuminen riippuu ajankohtaisista kokoontumisrajoituksista. Tieto mahdollisesta peruutuksesta lähetetään sähköpostilla ilmoittautuneille.

Antti Toivalta p. 040 640 2025 antti.toiva@evl.fi

Ville Salmiselta p. 050 380 7965 ville.salminen@evl.fi

Kouluikäisten kesäleirit Pappilassa

Kesällä 2021 järjestetään kolme päiväleiriä kouluikäisille. Leirien toiminnat ovat keskenään samanlaiset kaikilla leireillä.

Ilmoittautuminen leireille on avoinna 1.3.-11.4.21. Lomakkeet löydät ilmoittautumiset- sivulta.

Tänäkin vuonna leiripaikat arvotaan ja leiripaikka vahvistetaan toukokuun alkuun mennessä. Yhdelle leirille otetaan n. 35 koululaista. Leirin hinta on 25€/ koululainen yhdeltä viikolta.

Pappila 1: 7.-11.6.21

Pappila 2: 14.-18.6.21

Pappila 3: 2.-6.8.21

Lisätietoja leireistä ja tapahtumista löydät seuraamalla tätä sivua,  tapahtumakalenteriamme, Facebook-sivuamme ja Pirkkalaista  tai koulutyötä tekevältä nuorisotyönohjaaja Ville Salmiselta.

Perheleiri heinäkuussa

Perheleiri kesällä Saarenmaalla 14.-19.7.21. Leiriohjelmassa Kuresaaren linnan valloitus, ihanat hiekkauimarannat, tutustumista Valjalan ystävyysseurakuntamme perheisiin. Päiviin kuuluu myös leirihartauksia, musisointia ja ulkoilua kauniissa leiriympäristössä.

Leiripaikkana toimii Puhan leirikeskus. Matka taittuu linja-autolla, laivalla sekä lautalla Saarenmaalle. Leirillä on täysihoito ja matkapäivinä puolihoito. Mikäli leiri ei toteudu Saarenmaalla, leiri järjestetään Pirkkalan Pappilassa 14.-18.7.21.

Ilmoittautuminen aukeaa 15.2. ja mukaan mahtuu 40 leiriläistä.

Leirin hinta Saarenmaalla: aikuiset 125€ ja lapset 75€

Leirin hinta Pappilassa: aikuiset 50€ ja lapset (alle 12v.) 25€