Hiljaisuudet tapahtumat ja retriitit

Tule mukaan hiljentymään, kulkemaan luonnossa, hiljaisuuden päivään tai retriittiin!

Hiljaisuuden tapahtumat ja retriitit on tarkoitettu sinulle, joka kaipaat rauhoittumista, itsesi ja Jumalan kohtaamista.

Pyhiinvaelluksilla kuljemme yhdessä matkaa jutustellen, mutta vietämme myös rukoushetkiä matkan varrella.

Hiljaisuuden päivät ovat eräänlaisia miniretriittejä, joissa voi myös tutustua siihen, millaista on hiljaisuus. Hiljaisuuden retriitissä sitoudutaan puolestaan hiljaisuuteen viikonlopun ajaksi.

Vaellusmessut ovat pieniä vaelluksia 1-2 km ja matkan aikana eletään läpi jumalanpalvelus luonnossa.

Herra Jeesus Kristus, älä salli minkään olla minulle tärkeämpää kuin sen, että saan olla sinua lähellä. Anna yhteyteni sinuun olla koko olemassaoloni keskus, lähtökohta kaikelle, mitä teen.  Auta minua hiljaa lepäämään läsnäolossasi, tapahtuupa ympärilläni mitä tahansa. Kiitos, että tahdot olla minussa aina, että vapautat minut kaikesta, mikä estää sinun läsnäoloasi minussa.

Koronan takia tapahtumia on peruttu, alla olevat voimassa:

Hiljaiset aamurukoushetket tiistaina Kirkkoveräjällä, torstaina ja perjantaina Vanhassa kirkossa klo 8-9 (istumme väljästi ja tulethan vain terveenä)

Hiljaisuuden päivät syksyllä 7.11.

Vaellusmessut 6.8., 3.9.

Tiedustelut Tuula Mannermaa 050 430 7675