Hiljaisuudet tapahtumat ja retriitit

Tule mukaan hiljentymään, kulkemaan luonnossa, hiljaisuuden päivään tai retriittiin!

Hiljaisuuden tapahtumat on tarkoitettu sinulle, joka kaipaat rauhoittumista, itsesi ja Jumalan kohtaamista.

Pyhiinvaelluksilla kuljemme yhdessä matkaa osin hiljaa ja myös jutustellen, vietämme myös rukoushetkiä matkan varrella.

Hiljaisuuden päivät ovat eräänlaisia miniretriittejä, joissa voi myös tutustua siihen, millaista on hiljaisuus. Hiljaisuuden retriitissä sitoudutaan puolestaan hiljaisuuteen viikonlopun ajaksi.

Vaellusmessut ovat pieniä vaelluksia 1-2 km ja matkan aikana eletään läpi jumalanpalvelus luonnossa.

Herra Jeesus Kristus, älä salli minkään olla minulle tärkeämpää kuin sen, että saan olla sinua lähellä. Anna yhteyteni sinuun olla koko olemassaoloni keskus, lähtökohta kaikelle, mitä teen.  Auta minua hiljaa lepäämään läsnäolossasi, tapahtuupa ympärilläni mitä tahansa. Kiitos, että tahdot olla minussa aina, että vapautat minut kaikesta, mikä estää sinun läsnäoloasi minussa.

Koronan takia tapahtumia on peruttu, alla olevat voimassa:

Hiljaiset aamurukoushetket tiistaina Kirkkoveräjällä klo 10-11, torstaina ja perjantaina Vanhassa kirkossa klo 8-9 (istumme väljästi ja tulethan vain terveenä, noudatamme annettuja henkilömääräsuosituksia).

Hiljaisuuden päivä Teamsissä. Kaipausta ja ihmettelyä Marian kanssa 20.3. klo 9-15.  Päivä on suunnattu Tampereella/Pirkanmaalla asuville. Ilmoittautuminen 9.3. mennessä paivi.siltanen@evl.fi. Tiedustelut Leena Rautiainen puh. 050 3716499. Max 18 henkilöä. Ohjaajinan Leena ja Jarmo Rautiainen sekä Jussi Holopainen.

Seuraava Vaellusmessu keväällä 3.5.2021

Tiedustelut Tuula Mannermaa 050 430 7675