Tyttö tietokoneen ääressä.

Tältä sivulta löydät tällä hetkellä avoinna olevat ilmoittautumiset.
Seuraa tapahtumakalenteriamme, Facebook-sivuamme ja Pirkkalaista.
Kouluikäisten ja nuorten leireistä ja tapahtumista voit myös kysellä nuorisotyönohjaajilta.

Kouluikäisten kerhoilmoittautuminen 5.-11.9.

Koululaisten harrastuskerhokausi käynnistyy syyskuussa. Ilmoittautuminen syksyn kerhoihin tapahtuu viikon 36 aikana tästä linkistä.

Kerhopaikat arvotaan ilmoittautuneiden kesken ja tieto paikasta ilmoitetaan koteihin maanantain 12.9. aikana. Huomaathan, että tänä vuonna osa kerhoista alkaa klo 17 ja osa klo 18. Tarkat ajat ja kerhojen kokoontumispaikat löytyvät lisätiedot- valikosta ilmoittautumisen yhteydessä.

Kerhokausi alkaa 19.9. ja viimeiset kerhot pidetään 15.12. Vaappukerho kokoontuu loka-marraskuun ajan.

Yö kirkossa 1.-2.10.22

Oletko koskaan miettinyt millaista olisi yöpyä kirkossa? Nyt se on mahdollista!

Yö kirkossa- tapahtuma järjestetään lokakuun ensimmäisenä viikonloppuna. Yöpymisen lisäksi tapahtuman aikana pelaillaan ja seikkaillaan kirkolla. Tapahtumassa tarjotaan osallistujille ilta- ja aamupala.

Tarkempi aikataulu ja varustelista lähetetään ilmoittautuneiden koteihin syyskuun puolivälin jälkeen.

Yö kirkossa- tapahtumaan voivat osallistua 3.-6.-luokkalaiset koululaiset.

Ilmoittaudu mukaan tästä 5.-11.9.22.

Syysloman retki Heurekaan maanantaina 17.10.

Syyslomalla retkeillään Heurekaan. Lähtö Pirkkalan kirkolta klo 8.00 ja paluu samaan paikkaan n. klo 17.

Retken hintaan sisältyvät matkat ja pääsylippu. Päivän ruokailu on omakustanteinen. Retken hinta on aikuisilta 20€, 5-17-vuotiailta 13€ ja alle 5-vuotiaat ilmaiseksi. Alle 10-vuotias retkeilee oman aikuisen kanssa. Ilmoittautuminen 5.-30.9.22.

Ilmoitathan kaikki seurueen jäsenet samalla lomakkeella. Ilmoittaudu mukaan tästä.

Yksinasuvien kokkausilta Pirkkalan kirkolla pe 2.9.

Yksinasuvien kokkausilta 2.9. klo 17.00 Pirkkalan kirkolla. Emännän opastuksella tehdään alkuruuasta jälkiruokaan, aina kattausta myöden. Päätteeksi herkutellaan. Mukaan mahtuu 12 kokkaajaa. Vähimmäismäärä on 8 henkeä, jolla ilta toteutuu. Hinta on 10 €. Maksulinkki lähetetään ennen kokkausiltaa keskiviikkona 31.8. Voit Tiedustella illasta Tuula Mannermaalta 050 430 7675. Ilmoittaudu mukaan tästä. (ilmoittautuminen on auki 20.8. klo 9.00. - 28.8. klo 23.00.)

Retki Poriin la 10.9.

Lähde mukaan Poriin. Tutustumme Poriin kaupunkikertoajaelulla, jonka jälkeen lähdetään Reposaareen merelliseen kaupunginosaan. Lähtö Pirkkalasta klo 8 ja paluu klo 18. Retken hinta 45 €.
Ilmoittaudu tästä 1.9. mennessä.

Syksyn kirkkoretket

Kangasalan kirkko, Liuksialan kappeli la 17.9.2022 klo 10.30, paluu n. klo 16.
Tutustumme Kangasalan lepokotiin, Kangasalan kirkkoon ja hautausmaahan. Käymme myös Liuksialan kappelissa ja kuulemme Kartanosta, jossa ainoa Suomessa vakituisesti asunut kuningatar Kaarina Maununtytär asusti. Mukana on paikalliset oppaat. Kahvit lepokodilla.
Retken hinta on 15 €. Lähtö Suupalta klo 10.30.
Ilmoittaudu mukaan 1.8.-9.9.

Ylöjärven kirkko, Pispalan (Harjun) kirkko la 8.10.2022 klo 10.30, paluu n. klo 16. Tutustumme Pispalan kirkkoon ja Ylöjärven Perhetaloon, jossa myös ruokailemme kevyen lounaan. Lopuksi tutustutaan vielä Ylöjärven kirkkoon.
Retken hinta 20 €.
Ilmoittaudu mukaan 1.8.-30.9.

Pakohuonepeli "Kadonnut risti" Pirkkalan kirkossa

Peliajan voi varta 2-6 henkilön ryhmälle. Peli toteutetaan Pirkkalan kirkolla ja yhden pelin varsinainen peliaika on 1h. Saavuthan paikalle n. 15 min ennen peliaikasi alkua. Ilmoittautua voi täällä.
Pelin hinta yhdeltä peliporukalta on 50 €, joka ohjaataan Yhteisvastuukeräykselle.

Syksyn ruskaretki Lotja tuvalle 21.9. – 25.9.2022

Lotjan tupa sijaitsee Syötteen maisemissa Pudasjärvellä. Ohjelmassa on retkiä luonnossa ja lähikohteissa sekä hiljentymistä sanan äärellä. Ruskaretki sopii kaikenikäisille. Pirkkalan srk:n jäsenillä on etuoikeus osallistua retkelle.

Leirin hinta lapsilta, opiskelijoilta ja eläkeläisiltä 70 € ja aikuisilta (yli 18 v.) 90 €. Hinta sisältää matkat, ohjelman, ruokailut ja yhteismajoituksen omilla petivaatteilla. Ilmoittautuminen seurakunnan nettisivuilla 15.8. klo 9 - 2.9. klo 12. Ilmoittautuneille tulee leirikirje ja lasku ennen leiriä.  Tiedustelut Päivi Marttila 050 380 7961 tai paivi.marttila@evl.fi

Ilmoittautuminen tästä  (ilmoittautuminen on auki 15.8. klo 9 - 2.9. klo 12.)

Toiviomatkojen ja Pirkkalan seurakunnan matka Pyhään maahan syksy 2022

Matkalla tutustumme Pyhän maan kohteisiin. Israel on pieni maa, jonka maisema ja luonto vaihtelevat paljon. Kiinnostavimmat historialliset nähtävyydet liittyvät Raamatun tapahtumapaikkoihin. Matkan aikana on Purim-juhla. Tutustumme kirkkomme lähetysjärjestöjen tekemään työhön ja vierailemme työkohteissa. Matkalle ovat tervetulleita pirkkalalaiset ja kaikki muutkin, joille ajankohta sopii kalenteriin. Matkalla mukana opas, matkan hinta 1250 € sis. lennot, kuljetukset, oppaan palvelut ja puolihoidon.
Matkanjohtajina Jukka Jormanainen ja Anne Vanhatalo. Lennot Helsinki-Tel Aviv -Helsinki. Matka on avoin kaikille.
Tiedustelut: jukka.jormanainen@evl.fi
Ilmoittaudu tästä.

Muskari-ilmoittautumiset syksylle 2022

Täältä löydät muskareiden ilmoittautumislomakkeet ke 10.8.2022 kello 9 alkaen.

Haku kauden 202–2023 päiväkerhoihin

Syksyllä 2022 alkaviin päiväkerhoihin voi ilmoittaa kaikki 2017-, 2018- ja 2019 -syntyneet lapset. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Kerhokaudella 2022-2023 päiväkerhoja järjestetään neljässä toimipisteessä. Jokainen päiväkerho kokoontuu kahtena aamupäivänä viikossa kolme tuntia kerrallaan. Kerhotoiminta alkaa elokuussa viikolla 33. Kerhotarjonnastamme löytyy luonto-, taide-, liikunta- sekä seikkailupedagogiikkapainotteinen ryhmä.
Ilmoita lapsesi kerhoon tästä linkistä!
Lisätietoa päiväkerhoista täällä.