Ilmoittautumiset

Olet sydämellisesti tervetullut mukaan Pirkkalan seurakunnan leireille, retkille ja tapahtumiin! Tältä sivulta löydät tällä hetkellä avoinna olevat ilmoittautumiset.

Seuraa tapahtumakalenteriamme, Facebook-sivuamme ja Pirkkalaista. Kouluikäisten ja nuorten leireistä ja tapahtumista voit myös kysellä nuorisotyönohjaajilta.

Hiihtoloman perheleiri Lotjalla

Perheleiri järjestetään 27.2.-3.3.2019 Lotjan tuvalla. Leirin ohjelma koostuu valinnan mukaan laskettelusta tai hiihdosta sekä yhteisestä ohjelmasta.

Hinta aikuisesta 68€ ja alle 20-vuotiailta 56€. Lasketteluliput ja -välineet ovat jokaiselle omakustanteiset.

Tiedustelut Ville Salminen p. 050 380 7965. Retki toteutuu, jos lähtijöitä on vähintään 30 henkeä. Ilmoittautua voit tästä.

Kairoskurssi - Ikkunoita kirkon missioon 2019

Kairos-kurssi on kaikille kristityille tarkoitettu tunnustustenvälinen lähetysaiheinen intensiivikurssi, joka kouluttaa, inspiroi ja haastaa osallistumaan kirkon yhteiseen missioon.

Kurssi toteutuu viitenä torstai-iltana Pirkkalan kirkossa 7.3.,14.3.,28.3.,4.4.,11.4.2019
ja viikonloppu 26.-28.4. Kirkkoveräjän srk-talolla.

Kurssin hinta on 30€, joka kattaa kurssimateriaalin ja ruokailut. Mukaan mahtuu 25 henkilöä.

Lisätietoja voit kysellä Anne Sihvoselta, anne.sihvonen (at) evl.fi

Naisten iltapäivä la 24.11.

Miten jaksan kaiken keskellä?

Naisten iltapäivä Kirkkoveräjän seurakuntatalolla (os. Kouluportinkuja 1) lauantaina 24.11.2018 klo 15-18. Puhumassa psykoterapeutti Seija Leppänen naiseuden voimavaroista ja voimavarkaista.

Iltapäivässä nautitaan salaattiateria ja kahvit 5 € lähetyksen hyväksi.
Ilmoittautuminen 16.11. mennessä tästä. Tiedustelut Tuula Mannermaa 050 4307675.

Myötäelämällä rakentavaan vuorovaikutukseen -kurssi pariskunnille

Viikonlopun mittainen kurssi pareille 8.-10.2. 2019 Pirkkalan Pappilassa (os. Pappilantie 65). Rakentava vuorovaikutus perustuu myötäelämisen taitoon ja kykyyn kommunikoida. Myötäeläminen on vuorovaikutusta ilman arviointia tai tuomitsemista.

Kurssia vetämässä Liisa ja Pertti Puronen. Kurssin hinta 180 € / pari (sis. kurssin, kurssikirjan, opiskeluvälineet, työskentelyssä tarvittavan "maton" sekä molempien päivien lounaat ja kahvit).  Ilmoittautuneille lähetetään kutsu ja kurssiohjelma sähköpostitse lähempänä kurssia.

Tiedustelut Tuula Mannermaa puh. 050 4307675.

ilmoittaudu tästä

Lapsikuoro

Lapsikuoro aloittaa Kirkkoveräjän seurakuntatalossa tiistaisin 21.8.2018 alkaen klo 15-15.50.
Ilmoittaudu tästä.
Lisätiedot: pirkko.leponiemi-pirhonen@evl.fi