Tyttö tietokoneen ääressä.

Ilmoittautumiset


Tältä sivulta löydät tällä hetkellä avoinna olevat ilmoittautumiset. 
Seuraa tapahtumakalenteriamme, Facebook-sivuamme ja Pirkkalaista.
Kouluikäisten ja nuorten leireistä ja tapahtumista voit myös kysellä nuorisotyönohjaajilta.

Kouluikäisten kerhot

Ilmoittautuminen syyskauden 2021 kerhoihin on avoinna ma 23.8.-ke 1.9.2021. Suuren kysynnän vuoksi kerhopaikat arvotaan ja kerhopaikan saaneille lähetetään vahvistusviesti perjantaina 3.9.21.

Kerhokausi on ma 13.9. alkavasta viikosta alkaen joulukuun puoleen väliin saakka.

Ilmoittaudu kokkikerhoon ja minecraft-kerhoon tästä.

Kokkikerhoihin ja minecraft- kerhoihin otetaan 10 osallistujaa. Kerhot ovat maksuttomia ja kerhoja ohjaavat seurakunnan isosikäiset nuoret.
Lisätietoja kerhoista Ville Salmiselta p. 050 380 7965 tai ville.salminen@evl.fi

Ilmoittaudu kalastuskerhoon tästä.

Kalastuskerho on suunniteltu koululaiselle ja hänen kanssaan kerhoilevalle aikuiselle. Kerhossa rakennetaan vaappuja, kalastetaan ja kerrotaan kalajuttuja. Kerhon materiaalimaksu on 10€/osallistuja. Lisätietoja Villeltä p. 050 380 7965 tai Jennalta p. 050 380 7963.


Tarkempaa tietoja kerhoita kouluikäisten sivuilla.

 

Rantatuvan kesän saunavuorot, erä 3 

Saunavuoron varaa yksi henkilö ja kirjoittaa kaikkien saunojien nimet lomakkeelle. Pieni sauna on tarkoitettu 1-5 henkilölle ja iso sauna 5-10 henkilölle. Saunoissa voi olla kerrallaan kolmen eri talouden väkeä. Saunamaksu pienestä saunasta 20 € ja isosta 25 € maksetaan tullessa. Kaikki saunamaksut kesä-heinäkuussa tulevat Yhteisvastuukeräykselle.
Vuoroja voi varata täältä 1.7. klo 9 alkaen.

Pappilan rantatuvan saunavuorot, erä 2

Saunavuoron varaa yksi henkilö ja kirjoittaa kaikkien saunojien nimet lomakkeelle. Pieni sauna on tarkoitettu 1-5 henkilölle ja iso sauna 5-10 henkilölle. Saunoissa voi olla kerrallaan kolmen eri talouden väkeä. Saunamaksu pienestä saunasta 20 € ja isosta 25 € maksetaan tullessa. Kaikki saunamaksut kesä-heinäkuussa tulevat Yhteisvastuukeräykselle.
Täältä voit varata saunavuoron to 10.6.2021 klo 9 alkaen. Kaikki vuorot tällä erää varattu, erän 3 varaukset netissä 1.7.

Birgitanvaellus ja kirkkovenesoutu 4.9.2021 - ilmoittautuminen on auki elokuun ajan.

Birgitan vaellus on noin 25 kilometriä pitkä vaellus Pirkkalan vanhalta kirkolta Lempäälän Pyhän Birgitan kirkolle. Vaellus kulkee hiekkateitä, metsäpolkuja ja lopuussa hieman asfalttia. Matkan aikana on pysähdystaukoja ja taukopaikoilla on huoltoauto. Matkalla on myös hiljentymishetkiä ja päätteeksi messu Lempäälän kirkossa. Ennen messua on myös mahdollisuus syödä seurakuntatalolla ja peseytyä pienessä rantasaunassa.

Birgitan kirkkovenesoutu on noin 30 kilometria ja lähtö on Pirkkalan vanhalta kirkolta sekä päätös on vaeltajien kanssa yhdessä Lempäälässä. Soutumatkalla on myös pysähdyksiä, lepotaukoja ja hiljentymishetkiä. 

Paluu on messun jälkeen linja-autolla Pirkkalan vanhalle kirkolle. 

Päivän hinta on 12€, joka maksetaan ilmoittauduttaessa. Ilmottautuminen tästä linkistä  

Ruskaretki Lotjalle 22.9.–26.9.2021

Ruskaretki sopii kaikenikäisille ja valittavana on omalle kunnolle sopivia päivävaelluskohteita seurakunnan leirikeskuksen Lotjan tuvan lähiympäristössä. Leirimaksu 90 €/aikuiset ja 70 €/eläkeläiset, työttömät, lapset ja opiskelijat. Pirkkalan srk:n jäsenillä on etuoikeus osallistua retkelleMatka laskutetaan syyskuun alussa.Ohjelmassa päivävaelluksia Lotjan kauniissa luonnossa ja mahdollisuus retkeillä lähikohteissa sekä hiljentyä sanan äärellä.
Päiväohjelma: aamupala klo 7.30–9, aamun sana klo 9, päiväretket klo 10–15, saunat klo 15–17, päivällinen klo 16.45–18, iltaohjelma klo 19. Retkellä mukana Jukka Peltola, Tuula Mannermaa ja Anne Vanhatalo. Tiedustelut: anne.vanhatalo@evl.fi
Ilmoittaudu tästä.

Toiviomatkojen ja Pirkkalan seurakunnan matka Pyhään maahan 11.3.-18.3.2022

Matkalla tutustumme Pyhän maan kohteisiin. Israel on pieni maa, jonka maisema ja luonto vaihtelevat paljon. Kiinnostavimmat historialliset nähtävyydet liittyvät Raamatun tapahtumapaikkoihin. Matkan aikana on Purim-juhla. Tutustumme kirkkomme lähetysjärjestöjen tekemään työhön ja vierailemme työkohteissa. Matkalle ovat tervetulleita pirkkalalaiset ja kaikki muutkin, joille ajankohta sopii kalenteriin. Matkalla mukana opas, matkan hinta 1250 € sis. lennot, kuljetukset, oppaan palvelut ja puolihoidon.

Majoitus:
11.3. - 14.3.. Jerusalem/Jerusalem Gate
14.3. - 18.03. Tiberias/Days
Matkanjohtajina Jukka Jormanainen ja Anne Vanhatalo. Lennot Helsinki-Tel Aviv -Helsinki. Matka on avoin kaikille. Tiedustelut: jukka.jormanainen@evl.fi
Ilmoittaudu tästä.

Haku kauden 2021–2022 päiväkerhoihin 

Syksyllä 2021 alkaviin päiväkerhoihin voi ilmoittaa kaikki 2016, 2017 ja 2018 syntyneet lapset. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Syksyllä 2021 päiväkerhoja järjestetään neljässä toimipisteessä. Jokainen päiväkerho kokoontuu kahtena aamupäivänä viikossa kolme tuntia kerrallaan. Kerhotoiminta alkaa elokuussa viikolla 34. Kerhotarjonnastamme löytyy luontopainotteinen, taidepainotteinen, kulttuuripainotteinen sekä elämys- ja seikkailupedagogiikkapainotteinen ryhmä. Ilmoita lapsesi kerhoon tästä linkistäLinkki avautuu uudessa välilehdessä.
Lisätietoja päiväkerhoita täällä.

Vuoden 2021 rippikoulut

Rippikoulussa syvennetään ajatuksia kristillisestä uskosta, tutustutaan uusiin kavereihin ja punnitaan yhdessä elämänmenoa. Nuorten sivuilta www.seuris.netLinkki avautuu uudessa välilehdessä löytyy lisää ajatuksia rippikoulusta ja kuvia leireiltä.

Vuoden 2021 rippikoulujen ilmoittautuminen tapahtuu sähköisesti tämän linkin kauttaLinkki avautuu uudessa välilehdessä. Linkki aukeaa 3.12. klo 14.00.

Jos rippikoululainen ei kuulu seurakuntaan, lähetä postia Arto Köykälle arto.koykka@evl.fi. Sitten saa postia kotiin!

Iltapäiväkerho Sippe-kerho

Pirkkalan seurakunnan järjestämä iltapäiväkerholaisten Sippe-kerho kokoontuu kerran viikossa lähes kaikissa Pirkkalan alakouluissa. Kerhoon voivat osallistua 0.–2.-luokkalaiset koululaiset. Kerhossa pääsee esimerkiksi askartelemaan, leikkimään ohjatusti, seikkailemaan, hiljentymään kouluarjen keskellä ja kokemaan yhdessä iloisia elämyksiä ja yllätyksiä. Kerhon ohjaajina toimivat seurakunnan lastenohjaajat ja kouluikäistyön ohjaajat.

Vapaita kerhopaikkoja voi tiedustella kouluikäistyön pappi Reetta Mörttiseltä reetta.morttinen@evl.fi tai 040 638 6411.

Kerhokohtainen ohjelma lähetetään jokaisen kerholaisen. Kerho on maksuton.

Muskarit

Tarjolla on omat muskariryhmät vauvoille, taaperoille ja perheille.
Lisätietoja muskareista ja ilmoittautumislinkit löydät täältä.