Tyttö tietokoneen ääressä.

Tältä sivulta löydät tällä hetkellä avoinna olevat ilmoittautumiset.
Seuraa tapahtumakalenteriamme, Facebook-sivuamme ja Pirkkalaista.
Kouluikäisten ja nuorten leireistä ja tapahtumista voit myös kysellä nuorisotyönohjaajilta.

Kymppisynttärit kirkolla pe 19.11.2021

Onnea kaikille 10-vuotta tänä vuonna täyttäville! Tule mukaan juhlimaan synttäreitä yhdessä muiden kymppien kanssa.

Kymppisynttäreitä vietetään Pirkkalan kirkolla klo 18 ja 19.
Synttäreiden kesto on n. tunnin verran. Ohjelmassa on synttärikonsertti ja herkku.

Tänä vuonna synttäreille on ilmoittautuminen, jotta voimme tarvittaessa infota muutoksista perheitä.

Muistathan, että synttäreille voi osallistua vain terveenä :)

Ilmoittaudu synttäreille tästä

Perheiden retket syyslomalla

18.10. Retki Heurekaan
Tule viettämään mukavaa päivää Heurekassa! Päivään sisältyy pääsylippu, lounas sekä kuljetus. Lähtö Pirkkalasta klo 8.00 ja paluu klo 18 mennessä.

Hinta 30€/aikuinen
20€/lapset (6-15.v)
alle 6v ilmainen

Lisätietoja: Jenna Gustavsson, puh 050 380 7963

Ilmoittaudu mukaan retkelle Heurekaan tästä

19.10. Ähtärin eläinpuisto
Lähde mukaan retkelle Ähtärin eläinpuistoon. Päivään sisältyy pääsylippu, lounas, kuljetus sekä pandojen esittely.
Lähtö Pirkkalasta klo 8.00 ja paluu klo 18 mennessä.

Hinta 40 aikuinen
25€/lapsi  (3-14.v)
alle 3.v ilmainen

Lisätietoja: Ville Salminen, puh. 050 380 7965

Ilmoittaudu mukaan retkelle Ähtäriin tästä

Toivoa naisille -konferenssi la 30.10. Pirkkalan kirkossa

Mukana mm. kansainvälisen Toivoa naisille -työn johtaja Peggy Banks ja Euroopan, Keski-Aasian, Lähi-idän ja Pohjois-Afrikan Toivoa naisille -koordinaattori Miia da Silva. Tervetuloa mukaan!! Ohjelma löytyy täältä.
Täältä voit ilmoittautua mukaan 20.10. mennessä.

Perheiden leiripäivät Pappilassa syksyllä 2021

Tule mukaan perheiden leiripäiviin Pappilassa!
Päiviä on kevään aikana kolme. Jokaiseen leiripäivään ilmoittaudutaan erikseen.

* Lauantaina 25.9. touhutaan leijojen ja leivonnan parissa.
* Lauantaina 23.10. vietetään frisbeegolfin ja ulkopelifiilistelyiden parissa.
* Lauantaina 27.11. luvassa jouluisia nikkarointia ja näpertelyä.

Ilmoita perheesi mukaan leiripäiviin tällä lomakkeella.

Lue lisää leiripäivistä lapset ja perheet -sivustolta.

Toiviomatkojen ja Pirkkalan seurakunnan matka Pyhään maahan 11.3.-18.3.2022

Matkalla tutustumme Pyhän maan kohteisiin. Israel on pieni maa, jonka maisema ja luonto vaihtelevat paljon. Kiinnostavimmat historialliset nähtävyydet liittyvät Raamatun tapahtumapaikkoihin. Matkan aikana on Purim-juhla. Tutustumme kirkkomme lähetysjärjestöjen tekemään työhön ja vierailemme työkohteissa. Matkalle ovat tervetulleita pirkkalalaiset ja kaikki muutkin, joille ajankohta sopii kalenteriin. Matkalla mukana opas, matkan hinta 1250 € sis. lennot, kuljetukset, oppaan palvelut ja puolihoidon.

Majoitus:
11.3. - 14.3.. Jerusalem/Jerusalem Gate
14.3. - 18.03. Tiberias/Days
Matkanjohtajina Jukka Jormanainen ja Anne Vanhatalo. Lennot Helsinki-Tel Aviv -Helsinki. Matka on avoin kaikille. Tiedustelut: jukka.jormanainen@evl.fi
Ilmoittaudu tästä.

Haku kauden 2021–2022 päiväkerhoihin

Syksyllä 2021 alkaviin päiväkerhoihin voi ilmoittaa kaikki 2016, 2017 ja 2018 syntyneet lapset. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Syksyllä 2021 päiväkerhoja järjestetään neljässä toimipisteessä. Jokainen päiväkerho kokoontuu kahtena aamupäivänä viikossa kolme tuntia kerrallaan. Kerhotoiminta alkaa elokuussa viikolla 34. Kerhotarjonnastamme löytyy luontopainotteinen, taidepainotteinen, kulttuuripainotteinen sekä elämys- ja seikkailupedagogiikkapainotteinen ryhmä. Ilmoita lapsesi kerhoon tästä linkistäLinkki avautuu uudessa välilehdessä.
Lisätietoja päiväkerhoita täällä.