Tyttö tietokoneen ääressä.

Tältä sivulta löydät tällä hetkellä avoinna olevat ilmoittautumiset.
Seuraa tapahtumakalenteriamme, Facebook-sivuamme ja Pirkkalaista.
Kouluikäisten ja nuorten leireistä ja tapahtumista voit myös kysellä nuorisotyönohjaajilta.

Varattavat Pappilan kesäsaunat

- Saunavuoro 1,5 h. Pieneen saunaan mahtuu 1–10 henkilöä ja isompaan 5–18 henkilöä. Ryhmästä yksi varaa saunavuoron.
- Pienemmän saunan maksu 25 € ja isomman 35 €. Maksu maksetaan paikan päällä (korttimaksu). Tuotto vuoden 2022 Yhteisvastuukeräykseen.
- Lomakkeet avautuvat 1.6.

27.6.
28.6.
30.6.
1.7.
4.7.
5.7.
6.7.
7.7.
8.7.
11.7.
12.7.
13.7.

Run for Mission 2022

Ilmoittaudu tästä mukaan hyväntekeväisyysjuoksuun 28.8.2022 Tampere-maratonilla.
Infotilaisuus ke 8.6. klo 17 vapaa-aikakeskuksen edessä. alustava joukkuejako sekä paitatilaukset.

Isovanhempien ja lastenlasten leiripäivä

21.6. ja 22.6.2022. Valitse näistä toinen päivä, johon ilmoittaudut. Täytä ilmoittautumislomake isovanhemman nimellä. Leiripäivä on klo 10-15. Leirimaksu on 10 €/aikuinen ja 5 €/lapsi. Osallistumismaksuun sisältyy päivän materiaalit sekä aamupala ja lounas. Päivät toteutetaan sauna-teemalla, joten päivän aikana valmistetaan erilaisia saunatuotteita. Leiripäivän aikana on mahdollisuus saunomiseen ja uimiseen, joten varaathan niihin sopivat varusteet matkaan. Leirimaksu kerätään leiripäivän aikana, maksaa voit joko pankkikortilla tai käteisellä.
Ilmoiudu tästä 16.5. alkaen.

Taidepappilan retket lähikirkkoihin

Pappilan taideillat retkeilee kevään aikana lähikirkoissa. Retkille lähdetään bussilla Suupantorilta. Retkihintaan kuuluu bussimatkat ja kahvit.

Pirkkalan varuskuntakirkko la 11.6. klo 8.30-14
Tutustutaan varuskuntaan ja metsäkirkkoon. Hartaushetki ja ehtoollinen. Kahvittelemme sotkussa.
Retken hinta 10 €. Huom! ilmoittautuminen 10.5. mennessä.

Lisätiedot retkistä: tuula Mannermaa 050 430 7675.

Pakohuonepeli "Kadonnut risti" Pirkkalan kirkossa

Peliajan voi varta 2-6 henkilön ryhmälle. Peli toteutetaan Pirkkalan kirkolla ja yhden pelin varsinainen peliaika on 1h. Saavuthan paikalle n. 15 min ennen peliaikasi alkua. Ilmoittautua voi täällä.
Pelin hinta yhdeltä peliporukalta on 50 €, joka ohjaataan Yhteisvastuukeräykselle.

Perheleiri Saarenmaalla 14.-18.7.2022

Ilmoittaudu 2.2. alkaen täällä.
Perheleiri täynnä mukavaa tekemistä aurinkoisella Saarenmaalla yhdessä Valajan ystävyysseurakuntalaisten kanssa. Leirille mahtuu mukaan erilaisia perheitä. Majoitus täysihoidolla Puhan leirikeskuksessa, joka sijaitsee idyllisessä maalaismaisemassa lähellä Kuressaaren kaupunkia. Leirillä retkeilemme saarella ja pidämme mm keppiheppakisat sekä perheiden ritarihaasteen.
Kysy lisää ja lähde mukaan nauttimaan Saarenmaan kesästä. Hinta aikuinen 100 €, lapsi 80 €.

Syksyn ruskaretki Lotja tuvalle 21.9. – 25.9.2022

Lotjan tupa sijaitsee Syötteen maisemissa Pudasjärvellä. Ohjelmassa on retkiä luonnossa ja lähikohteissa sekä hiljentymistä sanan äärellä. Ruskaretki sopii kaikenikäisille. Pirkkalan srk:n jäsenillä on etuoikeus osallistua retkelle.

Leirin hinta lapsilta, opiskelijoilta ja eläkeläisiltä 70 € ja aikuisilta (yli 18 v.) 90 €. Hinta sisältää matkat, ohjelman, ruokailut ja yhteismajoituksen omilla petivaatteilla. Ilmoittautuminen seurakunnan nettisivuilla 15.8. klo 9 - 2.9. klo 12. Ilmoittautuneille tulee leirikirje ja lasku ennen leiriä.  Tiedustelut Päivi Marttila 050 380 7961 tai paivi.marttila@evl.fi

Ilmoittautuminen tästä  (ilmoittautuminen on auki 15.8. klo 9 - 2.9. klo 12.)

Toiviomatkojen ja Pirkkalan seurakunnan matka Pyhään maahan syksy 2022

Matkalla tutustumme Pyhän maan kohteisiin. Israel on pieni maa, jonka maisema ja luonto vaihtelevat paljon. Kiinnostavimmat historialliset nähtävyydet liittyvät Raamatun tapahtumapaikkoihin. Matkan aikana on Purim-juhla. Tutustumme kirkkomme lähetysjärjestöjen tekemään työhön ja vierailemme työkohteissa. Matkalle ovat tervetulleita pirkkalalaiset ja kaikki muutkin, joille ajankohta sopii kalenteriin. Matkalla mukana opas, matkan hinta 1250 € sis. lennot, kuljetukset, oppaan palvelut ja puolihoidon.
Matkanjohtajina Jukka Jormanainen ja Anne Vanhatalo. Lennot Helsinki-Tel Aviv -Helsinki. Matka on avoin kaikille.
Tiedustelut: jukka.jormanainen@evl.fi
Ilmoittaudu tästä.

Muskareiden täydennyshaku keväälle 2022

Täältä löytyy muskareiden täynnyshakulomakkkeet 10.1.2022 klo 9 alkaen.

Haku kauden 2021–2022 päiväkerhoihin

Syksyllä 2021 alkaviin päiväkerhoihin voi ilmoittaa kaikki 2016, 2017 ja 2018 syntyneet lapset. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Syksyllä 2021 päiväkerhoja järjestetään neljässä toimipisteessä. Jokainen päiväkerho kokoontuu kahtena aamupäivänä viikossa kolme tuntia kerrallaan. Kerhotoiminta alkaa elokuussa viikolla 34. Kerhotarjonnastamme löytyy luontopainotteinen, taidepainotteinen, kulttuuripainotteinen sekä elämys- ja seikkailupedagogiikkapainotteinen ryhmä. Ilmoita lapsesi kerhoon tästä linkistäLinkki avautuu uudessa välilehdessä.
Lisätietoja päiväkerhoita täällä.