Tyttö tietokoneen ääressä.

Tältä sivulta löydät tällä hetkellä avoinna olevat ilmoittautumiset.
Seuraa tapahtumakalenteriamme, Facebook-sivuamme ja Pirkkalaista.
Kouluikäisten ja nuorten leireistä ja tapahtumista voit myös kysellä nuorisotyönohjaajilta.

Kouluikäisten kerhot

Ilmoittaudu mukaan kerhoihin tästä. Ilmoittautuminen alkaa 25.1. klo 8.00

Kerhoihin otetaan aluksi 8 osallistujaa. Kerhot ovat maksuttomia ja kerhoja ohjaavat seurakunnan isosikäiset nuoret.
Lisätietoja kerhoista Ville Salmiselta p. 050 380 7965 tai ville.salminen@evl.fi
Tarkempaa tietoja kerhoita kouluikäisten sivuilla.

Kouluikäisten kesäleirit Pappilassa

Kesällä 2021 järjestetään kolme päiväleiriä kouluikäisille. Jokaisella leirillä toteutetaan samaa ohjelmaa.

Ilmoittautuminen leireille on avoinna 1.3.-11.4.21. Tänä vuonna leiripaikat arvotaan ja leiripaikka vahvistetaan toukokuun alkuun mennessä. Yhdelle leirille otetaan n. 35 koululaista. Leirin hinta on 25€ sisältäen ruoat ja leiritarvikkeet.

Ilmoittaudu tästä Pappila 1: 7.-11.6.21

Ilmoittaudu tästä Pappila 2: 14.-18.6.21

Ilmoittaudu tästä Pappila 3: 2.-6.8.21

Lisätietoja leireistä ja tapahtumista löydät seuraamalla tätä sivua,  tapahtumakalenteriamme, Facebook-sivuamme ja Pirkkalaista  tai koulutyötä tekevältä nuorisotyönohjaaja Ville Salmiselta.

Perheleiri heinäkuussa

Perheleiri kesällä Saarenmaalla 14.-19.7.21. Leiriohjelmassa Kuresaaren linnan valloitus, ihanat hiekkauimarannat, tutustumista Valjalan ystävyysseurakuntamme perheisiin. Päiviin kuuluu myös leirihartauksia, musisointia ja ulkoilua kauniissa leiriympäristössä.

Leiripaikkana toimii Puhan leirikeskus. Matka taittuu linja-autolla, laivalla sekä lautalla Saarenmaalle. Leirillä on täysihoito ja matkapäivinä puolihoito. Mikäli leiri ei toteudu Saarenmaalla, leiri järjestetään Pirkkalan Pappilassa 14.-18.7.21.

Ilmoittautuminen aukeaa 15.2. ja mukaan mahtuu 40 leiriläistä.

Leirin hinta Saarenmaalla: aikuiset 125€ ja lapset 75€

Leirin hinta Pappilassa: aikuiset 50€ ja lapset (alle 12v.) 25€

Tiedustelut Anne Vanhatalolta anne.vanhatalo@evl.fi

Vuoden 2021 rippikoulut

Rippikoulussa syvennetään ajatuksia kristillisestä uskosta, tutustutaan uusiin kavereihin ja punnitaan yhdessä elämänmenoa. Nuorten sivuilta www.seuris.net löytyy lisää ajatuksia rippikoulusta ja kuvia leireiltä.

Vuoden 2021 rippikoulujen ilmoittautuminen tapahtuu sähköisesti tämän linkin kautta. Linkki aukeaa 3.12. klo 14.00.

Jos rippikoululainen ei kuulu seurakuntaan, lähetä postia Arto Köykälle arto.koykka@evl.fi. Sitten saa postia kotiin!

Hiihtoloman perheleiri Lotjan tuvalla ke 3.3.-su 7.3.2021

Hiihtoloman perheleiri järjestetään Lotjalla. Lähtö Pirkkalasta keskiviikkona 3.3. ja paluu Pirkkalaan sunnuntaina 7.3. Leirillä on mahdollista lähteä laskettelemaan Pikku-Syötteen rinteisiin, hiihtää Lotjan ja Syötteen maisemissa tai viettää talvipäiviä seurakunnan leiripaikassa.

Retken tarkempi ohjelma ja aikataulu varmistuu alkuvuodesta. Seuraamme myös pandemiatilannetta ja ajankohtaisia rajoituksia tarkasti.

Leirin hintaan kuuluvat matkat, aamupala, päivän retkieväät, päivällinen ja iltapala. Rinneliput ja mahdolliset välinevuokrat kuuluvat itse maksettaviin kuluihin.

Ilmoittautuminen perheleirille avautuu perjantaina 4.12.20 klo 9.00.. Ilmoittaudu mukaan tästä!

Villeltä, ville.salminen@evl.fi 050 380 7965
Annelta, anne.vanhatalo@evl.fi 040 707 1923

Iltapäiväkerho Sippe-kerho

Pirkkalan seurakunnan järjestämä iltapäiväkerholaisten Sippe-kerho kokoontuu kerran viikossa lähes kaikissa Pirkkalan alakouluissa. Kerhoon voivat osallistua 0.-2.-luokkalaiset koululaiset. Kerhossa pääsee esimerkiksi askartelemaan, leikkimään ohjatusti, seikkailemaan, hiljentymään kouluarjen keskellä ja kokemaan yhdessä iloisia elämyksiä ja yllätyksiä. Kerhon ohjaajina toimivat seurakunnan lastenohjaajat ja kouluikäistyön ohjaajat.

Vapaita kerhopaikkoja voi tiedustella kouluikäistyön pappi Reetta Mörttiseltä reetta.morttinen@evl.fi tai 040 638 6411.

Kerhokohtainen ohjelma lähetetään jokaisen kerholaisen. Kerho on maksuton.

Muskarit

Tarjolla on omat muskariryhmät vauvoille, taaperoille ja perheille.
Lisätietoja muskareista ja ilmoittautumislinkit löydät täältä.