Ilmoittautumiset

Olet sydämellisesti tervetullut mukaan Pirkkalan seurakunnan leireille, retkille ja tapahtumiin! Tältä sivulta löydät tällä hetkellä avoinna olevat ilmoittautumiset.

Seuraa tapahtumakalenteriamme, Facebook-sivuamme ja Pirkkalaista. Kouluikäisten ja nuorten leireistä ja tapahtumista voit myös kysellä nuorisotyönohjaajilta.

Ystävänä maahanmuuttajalle -koulutus 30.10.2018

Yhden illan koulutuksen sinulle, jolla on maahanmuuttaja ystävä tai on kiinnostusta oppia, kuinka voi ystävystyä maahanmuuttajan kanssa. Koulutuksen järjestäjänä toimii Suomen Lähetysseura.

Koulutus 30.10. klo 17.30-21 Kirkkoveräjän srk talolla, kahvitarjoilu klo 17.30. Koulutuksesta saa diplomin.
Sisältö:

• vieraanvaraisuuden raamatulliset juuret
  • jokainen voi olla ystävä
  • mitä on otettava huomioon toista kulttuuria edustavan henkilön kohtaamisessa
  • yhteisöllisen ja yksilöä korostavan kulttuurien yhtäläisyydet ja erot
  • maahanmuuttajan tutustuttaminen uuteen asuinpaikkaan ja sen palveluihin.

Ilmoittautu 28.10. mennessä tästä.

Keskiaikaiset kekkerit la 10.11.2018 klo 18-20

Sukella keskiaikaan Martti Lutherin syntymäpäiville. Kekkereillä pukeudutaan ja syödään ajan tavan mukaan viiden ruokalajin kattaus. Pääset näkemään ja kuulemaan Lutherin, vaimonsa Katariina von Boran ja muiden aikalaisten elämää. Keskiaikaista luuttu- ja huilumusiikkia ja tanssiesitys. Halutessasi voit itse pukeutua keskiaikaisesti tai lainata ajan vaatteita paikanpäältä.

Kekkerit juhlitaan Pirkkalan kirkon seurakuntasalissa os. Arokuja 8.

Illalliskortti 25 € / henkilö maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä. Osta tästä lippu kekkereille 2.11. mennessä.Tiedustelut Tuula Mannermaa 050 430 7675 / Denise Gauffin-Kostilainen 050 357 8112.

Naisten iltapäivä la 24.11.

Miten jaksan kaiken keskellä?

Naisten iltapäivä Kirkkoveräjän seurakuntatalolla (os. Kouluportinkuja 1) lauantaina 24.11.2018 klo 15-18. Puhumassa psykoterapeutti Seija Leppänen naiseuden voimavaroista ja voimavarkaista.

Iltapäivässä nautitaan salaattiateria ja kahvit 5 € lähetyksen hyväksi.
Ilmoittautuminen 16.11. mennessä tästä. Tiedustelut Tuula Mannermaa 050 4307675.

Pappilan elokuvailta väentuvassa 28.10.2018 klo 16

Ekat 6 min

Katsomme Elokuvan Salla - Selling the Silence ja syvennämme elokuvakokemusta, taidelajiin perehtymistä Vantte Lindevallin (PEK) johdolla. Illan hinta on 5€ ja maksu suoritettaan paikanpäällä tasarahalla. Maksulla saat popcornit, limun, elokuvan ja syventävän keskustelun elokuvasta. Ilta on valmisteltu Pirkanmaan elokuvakeskuksen (PEK) kanssa.

Paikkoja on rajoitettu määrä, varaa omasi tästä tai soittamalla vaihteeseen 03 342 7300

Lapsikuoro

Lapsikuoro aloittaa Kirkkoveräjän seurakuntatalossa tiistaisin 21.8.2018 alkaen klo 15-15.50.
Ilmoittaudu tästä.
Lisätiedot: pirkko.leponiemi-pirhonen@evl.fi

Retki Heurekaan 16.10.

Koko perheen retki Heurekaan. Alle 10-vuotiaat tarvitsevat mukaan aikuisen.

Lisätietoja retkikohteesta: https://www.heureka.fi/

Retken hinnat:  Aikuiset 30 € ja lapset 20 €, alle 6-vuotiaat 5 €. Hintaan sisältyy kuljetus, lippu ja ruoka.

Ilmoittautumaan pääset tästä.

Retki Kintulammin luontoon 18.10.

Päivän aikana kävellään yhteensä noin kuusi kilometriä. Matkan aikana pysähdytään Kirkkokiven laavulla, jossa hiljennytään ja syödään eväät. Retki on maksuton.

Retki perheille ja kouluikäisille, alle 10-vuotiaat tarvitsevat mukaan oman aikuisen. Tarkemmat tiedot ilmoittautuneille.

Ilmoittautumiset tästä.

Lasten ja aikuisten leiripäivä Pappilassa 27.10.

Kivaa ohjelmaa perheille, joissa on kouluikäisiä lapsia. Tule mukaan yhdessä vanhemman, kummin tai mummin kanssa.

Ohjelma alkaa klo 10 ja päättyy noin klo 17. Tarkemmat tiedot lähetetään ilmoittautuneille noin viikkoa ennen leiripäivää.

Ilmoittautuminen tästä linkistä.