Ilmoittautumiset

Olet sydämellisesti tervetullut mukaan Pirkkalan seurakunnan leireille, retkille ja tapahtumiin! Tältä sivulta löydät tällä hetkellä avoinna olevat ilmoittautumiset.

Seuraa tapahtumakalenteriamme, Facebook-sivuamme ja Pirkkalaista. Kouluikäisten ja nuorten leireistä ja tapahtumista voit myös kysellä nuorisotyönohjaajilta.

Stipendihaku toisen asteen opiskelijoille

Yhteisvastuukeräyksen stipendihaku 2019 kaikille toisen asteen opiskelijoille 22.7.-30.8.2019.
Omaan seurakuntaan jäävä Yhteisvastuukeräyksen osuus 3500 € jaetaan hakijoiden kesken n. 100-300 €:n suuruisina avustuksina.
Stipendin myöntämisessä huomioidaan perheen taloudellinen tilanne ja siihen vaikuttavat tekijät.
Avustusten suuruudesta päättää diakoniatyön tiimi, jota koskee vaitiolovelvollisuus hakemusten käsittelyssä.
Kaikille hakijoille ilmoitetaan päätöksestä hakuajan jälkeen syyskuun alussa.
Lisätietoja saat tarvittaessa: maiju.seppa@evl.fi tai anne.sihvonen@evl.fi

Lasten vertaistukiryhmä eroperheiden lapsille

2010-2011 syntyneille keskiviikkoisin syyskuusta alaken klo 17-19 Kapsäkissä. Ryhmään otetaan enintään 6 lasta. Ilmoittaudu mukaan 12.6. alkaen tästä.

Entisten nuorten tapaaminen pappilassa la 7.9.
(Vuosina 1979-1984 Kirkkoveräjällä pyörineet)

Entisten nuorten tapaaminen Pappilassa la 7.9. Aloitamme illan klo 16.00. Ohjelmassa tervetulokahvit, muistoja matkan varrelta kuvien kera, saunat ja iltapala kodalla. Ilmoittaudu 1.9. mennessä pirta.hautala@gmail.com tai tiina.aspelin@sataplast.fi , laita viestiin nimesi, yhteystietosi, allergiat ja tieto, voidaanko sinut liittää whatsapp ryhmään. Saat sähköpostilla tilinumeron, johon voit maksaa 10 €, illan kulujen kattamiseksi. Tervetuloa mukaan, Entisten nuorten tiimi ja seurakunnan aikuistyö!

Birgitanvaellus ja -soutu lauantaina 7.9.2019
- varaa kalenteriisi ja Ilmoittaudu mukaan jo nyt

Birgitan kirkkovaellus ja -soutu on lauantaina 7.9. Pirkkalan vanhalta kirkolta, Lempäälän Pyhän Birgitan kirkolle. Vaellusmatka noin 25 km ja soutu noin 30 km. Matka on opastettu ja huoltoautot kulkevat molempien ryhmien matkassa. Mukaan lähtijöillä on omat eväät. Seurakunta tarjoaa makkarat ja kahvit yhdellä pysähdyksellä ja perillä on ruoka. Vaellus päättyy messuun Lempäälän kirkossa ja paluumatka Pirkalaan on seurakunnan tarjoamalla bussikyydillä. Hinta on 12€/hlö. Lisätietoa löydät ilmoittautumissivulta ja sähköpostiin tulee kirje ennen tapahtumaa. Kysellä voi myös Tuula Mannermaalta 050 430 7675. Ilmoittaudu tästä mukaan.  Ilmoittautuminen aukeaa 5.9. ja päättyy 30.8. Täältä voit lukea Lempäälän sivuilta lisää https://www.lempaalanseurakunta.fi/tule-mukaan/birgitan-vaellus

Galattalaiskirjeen opetus - Kasvunaika Varaa kalenteriisi ja ilmoittaudu nyt syyskuussa alkaavaan opetukseen.

Kasvunaika -illoissa käydään läpi galatalaiskirjettä Pirjo Salmisen johdolla.

"Vapauteen Kristus vapautti meidät". Pirjo Salminen käy kasvunaika -illoissa läpi Paavalin kirjettä galatalaisille tiistaisin 3.9., 17.9., 1.10., 22.10., 5.11. ja 19.11. Kirkkoveräjän seurakuntatalolla klo 18. - 20.30. Tule tutustumaan galatalaiskirjeen sanomaan. Illassa iltatee ja -pala. Ilmoittaudu tästä. Ilmoittautuminen on tarjoiluja varten. Linkki aukeaa 5.6 ja sulkeutuu 28.8. Tervetuloa!

Ruskaretki Lotjalle 25.-29.9.2019

Ohjelmassa päivävaelluksia Lotjan kauniissa luonnossa ja mahdollisuus retkeillä lähikohteissa sekä hiljentyä sanan äärellä. Päiväohjelma: Aamupala 7.30-9, Aamun sana 9, Päiväretket 10-15 saunat 15-17, päivällinen 16.45-18, Iltaohjelma 19. Hinta 70 € hlö, laskutetaan elokuun alussa. Retkellä mukana Jukka Jormanainen, Jukka Peltola ja Anne Sihvonen. Ilmoittautuminen 25.5. mennessä. Ilmoittaudu tästä.
Tiedustelut: anne.sihvonen@evl.fi

Kansainvälinen kesäleiri Saarenmaalla

Leiri toteutetaan yhdessä ystävyysseurakunnan, Valjalan kanssa 11.-15.7.2019.
Leirillä mukavaa yhdessä tekemistä, toiminnallisia seikkailuja, tutustumista Saarenmaan matkailukohteisiin, leirihartauksia,
kulttuurien kohtaamista ja uusia ystäviä. Leiri sopii parhaiten alakouluikäisten lasten perheille.
Leirillä mukana: Jukka Jormanainen, Arttu Majamäki, Maritta Partanen ja Anne Sihvonen.
Leirin hinta (sis. matkat, ruuat ja majoittumisen) 75 € alle 15-vuotiaat ja 95 € aikuiset. Majoittuminen Pûhan leirikeskuksessa.
Ilmoittaudu mukaan.

Päiväkerhoihin ilmoittautuminen kevätkaudelle 2019-2020

Syyskauden 2019 ja kevätkauden 2020 päiväkerhoihin voi ilmoittaa 2014, 2015 ja 2016 vuonna syntyneet lapset. Kerhot alkavat elokuussa viikolla 34. Kerhoon ilmoittautuneille lähetetään postia kesäkuussa.

Päiväkerhoja järjestetään seuraavissa paikoissa: Kapsäkin kerhotilassa, Kirkkoveräjän srk-talolla, Kyöstin kerhotalossa, Pirkkalan kirkon kerhotalossa ja Pappilan väentuvassa.
Kerhopaikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Tästä voit ilmoittautua.
Ilmoittautuminen 18.3.-10.5.2019.

Kouluikäisten päiväleirit kesäkuussa ja leiripäivät elokuussa Pappilassa

Päiväleirit järjestetään Pappilassa kesäkuun kahtena ensimmäisenä viikkona. Leiriviikon hinta on 30€/leiriläinen. Yhdelle leirille mahtuu mukaan 30 leiriläistä, joten ilmoittauduthan vain toiselle kahdesta vaihtoehdosta.

3.-7.6.2019 ilmoittaudu mukaan tästä.

10.-14.6.2019 ilmoittudu mukaan tästä.

5.-7.8.2019 ilmoittaudu mukaan tästä.

Lisätietoja: ville.salminen@evl.fi sekä maarit.raikka@evl.fi