Ilmoittautumiset

Olet sydämellisesti tervetullut mukaan Pirkkalan seurakunnan leireille, retkille ja tapahtumiin! Tältä sivulta löydät tällä hetkellä avoinna olevat ilmoittautumiset.

Seuraa tapahtumakalenteriamme, Facebook-sivuamme ja Pirkkalaista. Kouluikäisten ja nuorten leireistä ja tapahtumista voit myös kysellä nuorisotyönohjaajilta.

Kansainvälinen kesäleiri Saarenmaalla

Leiri toteutetaan yhdessä ystävyysseurakunnan, Valjalan kanssa 11.-15.7.2019.
Leirillä mukavaa yhdessä tekemistä, toiminnallisia seikkailuja, tutustumista Saarenmaan matkailukohteisiin, leirihartauksia,
kulttuurien kohtaamista ja uusia ystäviä. Leiri sopii parhaiten alakouluikäisten lasten perheille.
Leirillä mukana: Jukka Jormanainen, Arttu Majamäki, Maritta Partanen ja Anne Sihvonen.
Ilmoittaudu mukaan.

Lasketteluretki Himokselle ti 26.2.

Perheiden ja yli 12v.lasten laskettelureissu Himokselle hiihtolomalla.
Lähtö Pirkkalan liikuntatalolta klo 9.00 ja paluu samaan paikkaan klo 17.
Kuljetus Himokselle on maksuton, hissiliput, välinevuokra ja eväät omakustanteisesti.

Ilmoittautua voit tästä.

Hiihtoloman perheleiri Lotjalla

Perheleiri järjestetään 27.2.-3.3.2019 Lotjan tuvalla. Leirin ohjelma koostuu valinnan mukaan laskettelusta tai hiihdosta sekä yhteisestä ohjelmasta.

Hinta aikuisesta 68€ ja alle 20-vuotiailta 56€. Lasketteluliput ja -välineet ovat jokaiselle omakustanteiset.

Tiedustelut Ville Salminen p. 050 380 7965. Retki toteutuu, jos lähtijöitä on vähintään 30 henkeä. Ilmoittautua voit tästä.

Kairoskurssi - Ikkunoita kirkon missioon 2019

Kairos-kurssi on kaikille kristityille tarkoitettu tunnustustenvälinen lähetysaiheinen intensiivikurssi, joka kouluttaa, inspiroi ja haastaa osallistumaan kirkon yhteiseen missioon.

Kurssi toteutuu viitenä torstai-iltana Pirkkalan kirkossa 7.3.,14.3.,28.3.,4.4.,11.4.2019
ja viikonloppu 26.-28.4. Kirkkoveräjän srk-talolla.

Kurssin hinta on 30€, joka kattaa kurssimateriaalin ja ruokailut. Mukaan mahtuu 25 henkilöä.

Lisätietoja voit kysellä Anne Sihvoselta, anne.sihvonen (at) evl.fi

Muskarit kevät 2019

Muskarit alkavat viikolla 5. Ilmoittautuminen alkaa ma 14.1.2019 klo 9.00 ja päättyy 20.1.2019. Muskarit ovat maksuttomia.

Vauvamuskarit
Vauvamuskarit keskiviikkoisin Kirkkoveräjän srk-talolla klo 13.00-13.30 (Ryhmä 1: 0-6 kk) ja klo 14.00-14.30 (Ryhmä 2: 6-12 kk).

Perhemuskarit

Perhemuskarit kokoontuvat klo 9.30-10.10 (Ryhmä 1) ja klo 10.30-11.10 (Ryhmä 2).
Muskariryhmät kokoontuvat tiistaisin Pirkkalan kirkolla ja keskiviikkoisin Kirkkoveräjän srk-talolla.

Päiväkerhoihin ilmoittautuminen kevätkaudelle 2019

Kevätkauden 2019 päiväkerhoihin voi ilmoittaa 11.1.2019 mennessä 3-vuotta täyttävät sekä sitä vanhemmat lapset.
Kerhot alkavat tammikuussa 2019 viikolla 3. Kerhot kokoontuvat kaksi kertaa viikossa.
Kerhojen kokoontumispäivät ja kellonajat löydät nettisivuiltamme kohdasta päiväkerhot. Kerhopaikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Tästä voit ilmoittautua.

Syksyllä 2018 päiväkerhossa olleiden ja kerhoa jatkavien ei tarvitse ilmoittautua uudestaan.
Ilmoitathan ohjaajille, mikäli lapsesi ei jatka kerhoilua keväällä 2019.

Lapsikuoro

Lapsikuoro aloittaa Kirkkoveräjän seurakuntatalossa tiistaisin 21.8.2018 alkaen klo 15-15.50.
Ilmoittaudu tästä.
Lisätiedot: pirkko.leponiemi-pirhonen@evl.fi

Myötäelämällä rakentavaan vuorovaikutukseen -kurssi pariskunnille Pappilassa

Rakentava vuorovaikutus perustuu dialogisuuteen ja myötäelämisen taitoon. Myötäelämisellä tarkoitetaan mm. vuorovaikutusta ilman itsen tai toisen arviointia, tuomitsemista tai syytöstä.

Kurssilla on lyhyet alustukset. Omien asioiden käsittelyä myötäelämällä harjoitellaan pääasiassa vain oman parin kanssa. Kurssi sisältää kurssikirjan, työskentelyssä käytettävän ”taitomaton”, kaiken tarvittavan materiaalin sekä lounaat ja kahvit molempina päivinä.

Kurssi alkaa pe 8.2. klo 17.30 ja päättyy su 10.2. noin klo 14.00. Yöpymiset kotona. Kurssille mahtuu 12 paria.

Kurssilla on kolme ohjaajaparia, jotta kaikki osallistujat saavat harjoitteluunsa mahdollisimman kattavasti tukea.

Kurssia vetämässä ohjaajat:
Liisa ja Pertti Puronen (vastuuohjaajat ja Myötäelämällä rakentavaan vuorovaikutukseen -kirjan kirjoittajat)

Marja Vepsä-Taipale ja Marko Taipale
Mari ja Vesa Suomalainen

Hinta/osallistuja 90 €, huomaathan ilmoittaa molemmat erikseen (hinta yht. 180 €)

Ilmoittautuneille lähetetään kutsu ja aikataulu sähköpostitse lähempänä kurssia.
Ilmoittautuminen pe 1.2. asti. Tiedustelut Tuula Mannermaa puh. 050 4307675.