Tältä sivulta löydät tällä hetkellä avoinna olevat ilmoittautumiset.

Seuraa tapahtumakalenteriamme, Facebook-sivuamme ja Pirkkalaista. Kouluikäisten ja nuorten leireistä ja tapahtumista voit myös kysellä nuorisotyönohjaajilta.

Muskarit

Ilmoittautuminen seurakunnan muskaritoimintaan alkaa maanantaina 10.8. klo 9. Tarjolla on omat muskariryhmät vauvoille, taaperoille ja perheille. Lisätietoja muskareista ja ilmoittautumislinkit löydät täältä.

Taidepappilan matka Turkuun lauantaina 5.9.2020

Pirkkalan seurakunnan ja Pirkkalan kunnan järjestämä taideretki Turkuun

Ilmoittaudu matkalle tästä (6.8. klo 9.00 alkaen aina 20.8. klo 16 asti)

Matka Pyhään maahan 23.2.–2.3.2021

Toiviomatkojen ja Pirkkalan seurakunnan matka Israeliin.

Ilmoittaudu matkalle tästä (29.7.2020 klo 00.00 alkaen)

Ruskaretki Lotjan tuvalle Pudasjärvelle 16.–20.9.2020

Ilmoittaudu retkelle tästä (29.7.2020 klo 00.00 alkaen)

Pappilan rantatuvan kesäillat

Saunailtoihin on mahdollisuus ilmoittautua seurakunnan nettisivujen kautta tai soittamalla seurakuntatoimistoon. Ilmoittautuminen aukeaa viikkoa ennen saunomisaikaa. Jokaiselle saunomispäivälle on kolme 1,5 h saunavuoroa. Rantatuvalle voi tulla kerrallaan 25 henkeä, jotta turvavälit voidaan huomioida. Isossa saunassa voi olla 7 saunojaa pienessä saunassa 5 saunojaa. Jokaisen saunavuoron päätteeksi on lyhyt iltahartaus.

Miesten saunat ovat tiistaisin ja naisten saunavuorot keskiviikkoisin. Saunavuorolle osallistutaan terveenä ja huolehditaan turvaväleistä ja hyvästä käsihygieniasta.

Miesten vuoro 14.7.

Naisten vuoro 15.7.

Viikosta 31 alkaen miesten ja naisten saunat kokoontuvat tavalliseen tapaan joka viikko, ilman ennakkoilmoittautumista.

Perheiden kesäpihat

Kesäkuussa järjestetään kesäkahviloita perheille Pirkkalan kirkon ja Kirkkoveräjän seurakuntatalon pihapiireissä. Kesäkahvilatoimintaa säätelee voimassa oleva 50 hlön kokoontumisrajoitus. Tämän vuoksi kahviloihin on ilmoittautuminen. Jokainen perhe voi ilmoittautua yhteen kahvilaan viikossa. Ilmoitattehan jokaisen kahvilaan tulijan omalla lomakkeella. Eli jos perheestänne osallistuu 5 hlöä niin täytä 5 kpl ilmoittautumislomakkeita. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Lisätietoja ja tilannetietoja kuluvan viikon vapaista paikoista voit kysellä Whatsapp-viestillä numerosta 050 3810 943. Numerosta vastataan arkisin klo 8-16.

Kesäkahvilat kokoontuvat ulkotiloissa säällä kuin säällä. WC-tilat on kahvilakävijöiden käytettävissä. Kahvilassa jaetaan jokaiselle kahvilavieraalle eväspussit, joista löytyy pientä purtavaa. Omia eväitä voi myös ottaa mukaan. Kesäkahviloiden pihapiirissä on monenlaista tekemistä kävijöille kuten toimintapisteitä, leikkejä ja rastiratoja. Kesäkahvilaan voi tulla ja sieltä voi lähteä oman aikataulun mukaan. Toivomme kävijöiden huolehtivan turvaväleistä ja hyvästä käsihygieniasta. Saavuttehan kahvilaan vain täysin terveenä.

Kesäpihoihin löydät ilmoittautumislomakkeet täältä

Kouluikäisten päiväleirit

Leirit ovat täynnä.
Lisätietoja Ville Salminen 050 380 7965, Reetta Mörttinen 040 638 6411.