Elämän kohokohtia kannattaa juhlia!

Täältä löydät ideoita ja ohjeita iloisten perhejuhlien, ristiäisten, rippijuhlien ja häiden, järjestämiseen.

Autamme myös mielellämme hautajaisiin liittyvien asioiden hoitamisessa.

Perheuutiset

Kastetut: Eeli Aukusti Heiniö, Alex Joonatan Latja, Elias Aare Juhani Puhakka, Noel Sakari Riihimäki,  Nikke Juhani Sinisalo, Lilja Sofiel Typpö, Aarne Juhani Vähänen.

Avioliittoon kuulutetut: Ari Heikki Ansiomäki ja Emmi Sofia Kotro, Timo Dimitri Martinov ja Sonja Minna Irmeli Kauppinen.

Kuolleet: Anna-Maija Esteri Pohja 70 v.

Hääilta 18.8.18

Haluatko helpon, mutta tunnelmallisen hääjuhlan? Pirkkalan seurakunnan Hääillassa 18.8.18 se on mahdollista!

Vihkiminen tapahtuu Pirkkalan Vanhassa kirkossa puolen tunnin välein alkaen kello  18. Kukin pari saa oman juhlansa: yhtä aikaa ei ole vihittävänä muita pareja. Kirkko on valmiiksi koristeltu, pappia ja kanttoria ei tarvitse erikseen varata ja morsiuskimpun voi lainata halutessaan. Juhlaan ei tarvita välttämättä erityistä hääasua, kunhan asu on kirkkotilaan soveltuva.

Pappi käy vihkiparien kanssa keskustelun puoli tuntia ennen vihkimistä. Vihittäväksi voi tulla kahdestaan tai ottaa mukaan maksimissaan kymmenen hengen seurueen. Todistajia ei tarvita välttämättä mukaan. Vihkimisen jälkeen seurakunta tarjoaa hääparille ja heidän läheisilleen kakkukahvit Kirkkotuvassa.

Hääillassa on mahdollista myös jo siviiliviranomaisen edessä solmitun avioliiton siunaaminen.

Varaa vihkiaika seurakuntatoimistosta 8.8.2018 mennessä. Avioliiton esteidentutkinta ehtii vielä, kun asiaa aletaan hoitaa viimeistään 10.8.  Seurakuntatoimiston puhelinnumero on 03  342 7300.

Kuvagalleriasta löydät kuvia Häitten öistä.