Leirit, retket ja tapahtumat

Aikuistyö järjestää erilaisia leirejä, retkiä ja tilaisuuksia. Lisätietoja löydät seuraamalla tapahtumakalenteriamme, Facebook-sivujamme ja Pirkkalaista. Rukous- ja raamatturyhmät löydät sivupalkista vasemmalta.

Martin päivän keskiaikaiset kekkerit la 10.11.2018 klo 18-20

Sukella keskiaikaan Martti Lutherin syntymäpäiville. Kekkereillä pukeudutaan ja syödään ajan tavan mukaan viiden ruokalajin kattaus. Pääset näkemään ja kuulemaan Lutherin, vaimonsa Katariina von Boran ja muiden aikalaisten elämää. Keskiaikaista luuttu- ja huilumusiikkia ja tanssiesitys. Halutessasi voit itse pukeutua keskiaikaisesti tai lainata ajan vaatteita paikanpäältä.

Kekkerit juhlitaan Pirkkalan kirkon seurakuntasalissa os. Arokuja 8.

Illalliskortti 25 € / henkilö maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä. Ilmoittautuminen 2.11. mennessä tästä.

Tiedustelut Tuula Mannermaa 050 4307675 / Denise Gauffin-Kostilainen 050 3578112.

Pappilan taideillat kerran kuukaudessa su klo 16-18

Pappilan taideillat ovat nimensä mukaan Pirkkalan Pappilan väentuvassa, Vanhan kirkon lähellä (Pappilantie 65). Illoissa tutustutaan taiteilijoihin, sekä taiteen ja uskon näköaloihin. Puhujia on ollut mm. kuvataiteesta, kirjallisuudesta, musiikista ja runoista. Tilaisuudessa on mahdollisuus kahvitella (3 €). Kyytiä pappilaan voi kysyä p. 040 507 4034 (Anita Ranta).

16.9. Armas Raunion taiteen äärellä
Armas Raunio on ollut tuottoisa Pirkkalalainen taiteilija. Raunion taidetta löytyy sekä kodeista että Pirkkalan julkisista tiloista. Alustamassa Marjatta Saari.

28.10.  Elokuvailta
Mukana Jukka Peltola, Pentti Kuusjärvi, Hanna Gibson ja Hannele Lahtivirta. Ollaan elokuvan äärellä.

25.11. "Silmillä varjo" Piia Perkiön runoja ja sellomusiikkia Aarno Vihantola ja Jukka Luukkonen lausunta, Elina Honkonen sello, ohjaus Riitta Kuusi.

Tiedustelut Tuula Mannermaa 050 430 7675

Ruskaretki Orivedelle la 20.10.2018 kello 9.00

Kaikille avoin syyslomaviikon ruskaretki Oriveden Pukalan virkistysmetsään. Retkellä kävellään n. 12 km helppokulkuista maastoa. Retkeen sisältyy lämmin ruoka ja kahvit.

Omat välipalat ja riittävästi juotavaa mukaan.

Lähtö Suupantorilta klo 9, mukaan pääsee Naistenmatkan tien varrelta. Tästä tieto ilmoit. yhteydessä. Paluuaika n. klo 17.
Retken hinta 5 €/ lapset 10 €/ aikuiset. Maksu menomatkalla kortti/käteinen. Retken vetäjät Tuula Mannermaa ja Anne Sihvonen.
Ilmoittautumiset 8.10. mennessä tästä.

Kirkkovenesoutu kesällä 2018

Lähde sinäkin mukaan soutamaan! Kirkkovenesoutu läpi kesän tiistaisin ja torstaisin Pappilan rannasta kello 18. Ole paikalla 17.45. Soutuaika yksi tunti. Pidemmistä matkoista ilmoitetaan erikseen.

Lisätietoja Jorma Schukoffilta, puh. 040 721 6983. joschukoff@gmail.com

Kevään vuosihuolto (K-30-leiri) Lotjalla seuraavan kerran 23.-26.5.2019

Aikuisten leiri Lotjan tuvalla. Ohjelmassa on yhdessäoloa, aikuisten kristillistä pohdintaa, hartauselämää, nuotiolla istumista ja saunomista. Vaatimaton majoitus. Hinta sis. bussimatkan, ruokailut ja yöpymiset.

Birgitan vaellus seuraavan kerran 7.9.2019

"Herra, osoita minulle tie ja tee minut halukkaaksi sitä vaeltamaan.” (Birgitan rukous)

Pirkkalan vaellusreitti (25 km) kulkee teitä ja polkuja, soutu (30 km) vesistöä pitkin, kohti Lempäälää ja Pyhän Birgitan kirkkoa. Viime vuosina Pirkkalasta on ollut mukana 30-40 vaeltajaa ja soutajaa. Vaellus tarjoaa upean mahdollisuuden hiljentymiseen luonnon keskellä.

Pappilassa metsän joulu
seurakuntapastori, aikuistyö