Tapahtumat, retket ja leirit

Aikuistyö järjestää erilaisia leirejä, retkiä ja tilaisuuksia. Lisätietoja löydät seuraamalla tapahtumakalenteriamme, Facebook-sivujamme ja Pirkkalaista. Rukous- ja raamatturyhmät löydät sivupalkista vasemmalta.

Toiviomatkojen ja Pirkkalan seurakunnan matka Pyhään maahan 11.3.-18.3.2022

Matkalla tutustumme Pyhän maan kohteisiin. Israel on pieni maa, jonka maisema ja luonto vaihtelevat paljon. Kiinnostavimmat historialliset nähtävyydet liittyvät Raamatun tapahtumapaikkoihin. Matkan aikana on Purim-juhla. Tutustumme kirkkomme lähetysjärjestöjen tekemään työhön ja vierailemme työkohteissa. Matkalle ovat tervetulleita pirkkalalaiset ja kaikki muutkin, joille ajankohta sopii kalenteriin. Matkalla mukana opas, matkan hinta 1250 € sis. lennot, kuljetukset, oppaan palvelut ja puolihoidon.

Kiinnostaako matka Israeliin, Pyhään maahan? Tule suunnittelemaan ensi kevään reissua kanssamme ja esittämään toiveita retkikohteista. Kokoonnumme tiistaina 28.9.2021 kello 17.30 Pirkkalan kirkossa, Arokuja 8.

Majoitus:
11.3. - 14.3.. Jerusalem/Jerusalem Gate
14.3. - 18.03. Tiberias/Days
Matkanjohtajina Jukka Jormanainen ja Anne Vanhatalo. Lennot Helsinki-Tel Aviv -Helsinki. Matka on avoin kaikille. Tiedustelut: jukka.jormanainen@evl.fi
Ilmoittaudu tästäLinkki avautuu uudessa välilehdessä.

Kirkkovenesoutu kesä 2021

​Lähde sinäkin mukaan soutamaan! Kirkkovenesoutu läpi kesän tiistaisin ja torstaisin Pappilan rannasta kello 18. Ole paikalla 17.45. Soutuaika yksi tunti. Pidemmistä matkoista ilmoitetaan erikseen.

Lisätietoja Jorma Schukoffilta, 040 721 6983, schukoff.jorma@gmail.com

Ihmisiä kynttilän valossa.