Leirit, retket ja tapahtumat

Aikuistyö järjestää erilaisia leirejä, retkiä ja tilaisuuksia. Lisätietoja löydät seuraamalla tapahtumakalenteriamme, Facebook-sivujamme ja Pirkkalaista. Rukous- ja raamatturyhmät löydät sivupalkista vasemmalta.

Elämänmakuisia tarinoita ja keskustelua Sirpakan kahvilassa

Elämänmakuisia tarinoita ja keskustelua tiistaisin klo 18–20 kerran kuukaudessa tiistaisin:
10.9. Unet
8.10. Sisarussuhteet
12.11. Narsismi
10.12. Joulutarinat
Kaikille avoimet illat, jossa asiantuntijoita puhumassa sekä yhteistä keskustelua.

Hiljaisuuden päivä Pirkkalan Pappilassa

La 9.11. klo 12–18
San Damianon ristin ja pyhän tanssin äärellä

Päivä on tarkoitettu sinulle, joka haluat hiljentyä hetkeksi keskellä arkeasi. Hiljaisuudessa voit pysähtyä pohtimaan elämäsi suuntaa. Päivä pitää sisällään rukousta, yksinertaista tanssia sekä omaa hiljentymistä.

Päivä päättyy yhteiseen ehtoollishetkeen. Päivässä tarjotaan iltapäiväkahvi/tee.

Päivä alkaa klo 12, saapuminen klo 11.30–11.45. Päivä on maksuton, ei ennakkoilmoittautumista.

Varustautua kannattaa omilla eväillä, joustavilla vaatteilla ja villasukilla. Kauniissa Pappilan maisemissa on mahdollisuus ulkoiluun. Osanottajat sitoutuvat puhumattomuuteen tarjoten näin tilaa sekä itselle että toisille tehdä matkaa omaan minuuteensa ja Jumalan yhteyteen.

Hiljaisuuden päivän matkaoppaina toimivat Tuula Mannermaa ja hiljaisuuden tiimi.
Tiedustelut Tuula Mannermaa p. 050 430 7675.

Päivä on maksuton, ei ennakkoilmoittautumista. Tiedustelut Tuula Mannermaa p. 050 430 7675.

Pappilan taideillat kerran kuukaudessa su klo 16-18

Pappilan taideillat ovat nimensä mukaan Pirkkalan Pappilan väentuvassa, Vanhan kirkon lähellä (Pappilantie 65). Illoissa tutustutaan taiteilijoihin, sekä taiteen ja uskon näköaloihin. Puhujia on ollut mm. kuvataiteesta, kirjallisuudesta, musiikista ja runoista. Tilaisuudessa on mahdollisuus kahvitella (3 €). Kyytiä pappilaan voi kysyä p. 040 7698151 (Juhani Kauppila).

Su 6.10. klo 16–18
“Puuvillapeltojen gospelia”
Gospel- ja blueskonsertti, Trio Jarkka Rissanen ja pojat, The Rissassons esittää perinteistä mustien musiikkia.

Su 10.11. klo 16–18
“Sukella symboliikkaan”
Seppo Paavola avaa Tampereen tuomiokirkon symboliikkaa ja hengellisyyttä.

Su 15.12. klo 16–18
“Valoa taiteeseen”
Myös valolla voi tehdä taidetta. Outi Martikainen kertoo, mitä valolla voidaan saada aikaan ja miten valoa käytetään taiteessa.

Tiedustelut Tuula Mannermaa 050 430 7675.

Kirkkovenesoutu jatkuu kesällä 2020

Lähde sinäkin mukaan soutamaan! Kirkkovenesoutu läpi kesän tiistaisin ja torstaisin Pappilan rannasta kello 18. Ole paikalla 17.45. Soutuaika yksi tunti. Pidemmistä matkoista ilmoitetaan erikseen.

Lisätietoja Jorma Schukoffilta, puh. 040 721 6983. joschukoff@gmail.com

K-30-leiri Lotjalla seuraavan kerran toukokuussa 2020

Aikuisten leiri Lotjan tuvalla. Ohjelmassa on yhdessäoloa, aikuisten kristillistä pohdintaa, hartauselämää, nuotiolla istumista ja saunomista. Vaatimaton majoitus. Hinta sis. bussimatkan, ruokailut ja yöpymiset.

Pappilassa metsän joulu
seurakuntapastori, aikuistyö