Tapahtumat, retket ja leirit

Aikuistyö järjestää erilaisia leirejä, retkiä ja tilaisuuksia. Lisätietoja löydät seuraamalla tapahtumakalenteriamme, Facebook-sivujamme ja Pirkkalaista. Rukous- ja raamatturyhmät löydät sivupalkista vasemmalta.

Hiljaisuuden päivät Pirkkalan Pappilassa 2020

Lauantaina 12.9.  ja 14.11. klo 12-18

Päivä on tarkoitettu sinulle, joka haluat hiljentyä hetkeksi keskellä arkeasi. Hiljaisuudessa voit pysähtyä pohtimaan elämäsi suuntaa. Päivä pitää sisällään  omaa hiljentymistä ja päättyy yhteiseen ehtoollishetkeen. Päivässä tarjotaan iltapäiväkahvi/tee.

Päivä alkaa klo 12, saapuminen klo 11.30–11.45. Päivä on maksuton, ei ennakkoilmoittautumista.

Varustautua kannattaa omilla eväillä, joustavilla vaatteilla ja villasukilla. Kauniissa Pappilan maisemissa on mahdollisuus ulkoiluun. Osanottajat sitoutuvat puhumattomuuteen tarjoten näin tilaa sekä itselle että toisille tehdä matkaa omaan minuuteensa ja Jumalan yhteyteen.

Hiljaisuuden päivän matkaoppaina toimivat Tuula Mannermaa ja hiljaisuuden tiimi.
Tiedustelut Tuula Mannermaa p. 050 430 7675.

Päivä on maksuton, ei ennakkoilmoittautumista. Tiedustelut Tuula Mannermaa p. 050 430 7675.

Pappilan taideillat 2020 kerran kuukaudessa

Pappilan taideillat ovat nimensä mukaan Pirkkalan Pappilan väentuvassa, Vanhan kirkon lähellä (Pappilantie 65). Illoissa tutustutaan taiteilijoihin, sekä taiteen ja uskon näköaloihin. Puhujia on ollut mm. kuvataiteesta, kirjallisuudesta, musiikista ja runoista. Tilaisuudessa on mahdollisuus kahvitella (3 €). Kyytiä pappilaan voi kysyä p. 040 7698151 (Juhani Kauppila).

Jatkamme syksyllä!

Tiedustelut Tuula Mannermaa 050 430 7675.

Kirkkovenesoutu kesällä 2020, koronan takia tauolla!

Lähde sinäkin mukaan soutamaan! Kirkkovenesoutu läpi kesän tiistaisin ja torstaisin Pappilan rannasta kello 18. Ole paikalla 17.45. Soutuaika yksi tunti. Pidemmistä matkoista ilmoitetaan erikseen.

Lisätietoja Jorma Schukoffilta, puh. 040 721 6983. joschukoff@gmail.com

Ruskaretki Lotjan tuvalla taas syksyllä 2020, seuraa ilmoittelua!

Aikuisten retki Lotjalle toukokuussa 2021

Aikuisten leiri Lotjan tuvalla 2021. Ohjelmassa on yhdessäoloa, aikuisten kristillistä pohdintaa, hartauselämää, nuotiolla istumista ja saunomista. Vaatimaton majoitus. Hinta sis. bussimatkan, ruokailut ja yöpymiset. Ilmoittautumis- ja lisätiedot lähikuukausien aikana.

Pappilassa metsän joulu
seurakuntapastori, aikuistyö