Tapahtumat, retket ja leirit

Aikuistyö järjestää erilaisia leirejä, retkiä ja tilaisuuksia. Lisätietoja löydät seuraamalla tapahtumakalenteriamme, Facebook-sivujamme ja Pirkkalaista. Rukous- ja raamatturyhmät löydät sivupalkista vasemmalta.

Toiviomatkojen ja Pirkkalan seurakunnan matka Pyhään maahan syksy 2022

Matkalla tutustumme Pyhän maan kohteisiin. Israel on pieni maa, jonka maisema ja luonto vaihtelevat paljon. Kiinnostavimmat historialliset nähtävyydet liittyvät Raamatun tapahtumapaikkoihin. Matkan aikana on Purim-juhla. Tutustumme kirkkomme lähetysjärjestöjen tekemään työhön ja vierailemme työkohteissa. Matkalle ovat tervetulleita pirkkalalaiset ja kaikki muutkin, joille ajankohta sopii kalenteriin. Matkalla mukana opas, matkan hinta 1250 € sis. lennot, kuljetukset, oppaan palvelut ja puolihoidon.
Matkanjohtajina Jukka Jormanainen ja Anne Vanhatalo. Lennot Helsinki-Tel Aviv -Helsinki. Matka on avoin kaikille.
Tiedustelut: jukka.jormanainen@evl.fi
Ilmoittaudu tästäLinkki avautuu uudessa välilehdessä.

Miniloma Lotjan tuvalle 26.5.-29.5.2022

Lotjan tupa sijaitsee Syötteen maisemissa Pudasjärvellä. Ohjelmassa on retkiä luonnossa ja lähikohteissa sekä hiljentymistä sanan äärellä. Retki on aikuisikäisille. Pirkkalan srk:n jäsenillä on etuoikeus osallistua retkelle.

Leirin hinta opiskelijoilta ja eläkeläisiltä 50€ ja aikuisilta 70€. Hinta sisältää matkat, ohjelman, ruokailut ja yhteismajoituksen omilla petivaatteilla. Ilmoittautuminen seurakunnan nettisivuilla 6.4. klo 9 - 6.5 klo 12. Ilmoittautuneille tulee leirikirje ja lasku ennen leiriä. Tiedustelut Jukka Peltola jukka.peltola@evl.fi

Ilmoittautumissivulla voit ilmoittautua mukaan.

Kirkkovenesoutu kesä 2022

​Lähde sinäkin mukaan soutamaan! Kirkkovenesoutu alkaa 16.5. klo 18 Pappilan rannasta. Ole paikalla 17.45. Soutuaika yksi tunti. Pidemmistä matkoista ilmoitetaan erikseen. Vuonna 2022 tulee olemaan yksi soutuilta viikossa ja siitä sovitaan ensimmäisellä kerralla.

Lisätietoja Jorma Schukoffilta, 040 721 6983, schukoff.jorma@gmail.com

Ihmisiä soutamassa kirkkovenettä.