Leirit, retket ja tapahtumat

Varhaiskasvatus järjestää vuosittain erilaisia tapahtumia, kuten vappujuhlia, Leena Lampaan konsertteja ja esimerkiksi vilttikirppis-tapahtumia.

Tapahtumista voi lukea lisää varhaiskasvatuksen Facebook-sivulta, tapahtumakalenteristamme ja Pirkkalaisesta. Tapahtumista ilmoitellaan myös perhe- ja päiväkerhoissa, kerhotilojen ilmoitustauluilla sekä esitteissämme, joita jaetaan kerhotoiminnassa.

Tervetuloa mukaan viettämään aikaa yhdessä!

Kevät 2019:

Kirkon kesästartti Pirkkalan kirkolla su 2.6 klo 10-14

Sunnuntaina 2.6  vietetään valtakunnallista Kummipäivää. Kummipäivän ideana on tarjota tekemistä ja yhdessä olemista kummille ja kummilapselle. Kummipäivän järjestävät seurakunta yhteistyössä yritysten, urheiluseurojen ja järjestöjen kanssa.

Aloitamme kirkossa klo 10. Pihapiirissä kirkon jälkeen klo 11-14 mukavaa touhua koko perheelle. On pomppulinnaa, temppurataa, jalkapallon kanssa temppuilua, tasapainorata, QR-koodi rastirata, salibandiin tutustumista ja haulikkosimulaattori ammuntaa. Riesa- pelle hauskuuttaa meitä mahtavilla ilmapllotempuillaan.

Tapahtumassa mukana:

Leena Lammas

Riesa-pelle

Pirkkalan jalkapalloklubi

Pirkkalan Pirkat

Perheet penkistä

Pohjois- hämeen ampujat, haulikkokerho

Alla olevasta linkistä voit lukea lisää valtakunnalisesta kummipäivästä.

Muskarihetki Pirkankoivussa

Lapsiperheiden ja vanhusten yhteinen ja avoin muskarihetki Pirkankoivussa. Muskarihetkeä ovat toteuttamassa seurakunnan muskareitakin vetävät Susanna Kalliomäki ja Laura Ylä-Mäihäniemi.

Voitte saapua suoraan Pirkankoivun pääoville klo 10.30 tai vaihtoehtoisesti Kyöstin K-Marketille klo 10.20, josta kävelemme yhdessä Pirkankoivuun.

Muskarihetki kestää noin 45 minuuttia

Osoite Lehtimäentie 2. Tervetuloa!

Isovanhempien ja lastenlasten leiripäivä Pappilassa

ti 18.6. ja ke 19.6. klo 9-14. Aloitamme pienellä aamupalalla ja varsinainen ohjelma alkaa klo 9.30. Päivän aikana yhteisiä leikkejä ja pelejä, muuntaudumme toiseksi, mittaamme luontoa ja etsimme hiljaisuutta. Lounas ja välipala aikuisilta 10 €, lapsilta 5 €. Mukana lastenohjaaja Maritta Partanen ja diakoniatyöntekijä Sirkka Nylund. Mukaan mahtuu ilmoittautumisjärjestyksessä.

Ilmoittaudu tästä.

Juhannusjuhla Pappilassa 21.6.2019

Kellonaika ja ohjelma tarkentuu vielä

Kansainvälinen kesäleiri Saarenmaalla

Leiri toteutetaan yhdessä ystävyysseurakunnan, Valjalan kanssa 11.-15.7.2019.
Leirillä mukavaa yhdessä tekemistä, toiminnallisia seikkailuja, tutustumista Saarenmaan matkailukohteisiin, leirihartauksia,
kulttuurien kohtaamista ja uusia ystäviä. Leiri sopii parhaiten alakouluikäisten lasten perheille.
Leirillä mukana: Jukka Jormanainen, Arttu Majamäki, Maritta Partanen ja Anne Sihvonen.
Leirin hinta (sis. matkat, ruuat ja majoittumisen) 75 € alle 15-vuotiaat ja 95 € aikuiset. Majoittuminen Pûhan leirikeskuksessa.

ilmoittaudu tästä:

Kirkon kesästartti