Leirit, retket ja tapahtumat

Varhaiskasvatus järjestää vuosittain erilaisia tapahtumia, kuten vappujuhlia, Leena Lampaan konsertteja ja esimerkiksi vilttikirppis-tapahtumia.

Tapahtumista voi lukea lisää varhaiskasvatuksen Facebook-sivulta, tapahtumakalenteristamme ja Pirkkalaisesta. Tapahtumista ilmoitellaan myös perhe- ja päiväkerhoissa, kerhotilojen ilmoitustauluilla sekä esitteissämme, joita jaetaan kerhotoiminnassa.

Tervetuloa mukaan viettämään aikaa yhdessä!

Syksy 2019:

Marraskuu:

Torstaina 7.11 Vauvakirkko Pirkkalan kirkossa klo 17.

Pirkkalan kirkko täyttyy vauvoista ja heidän perheistään. Torstai-iltana vietettävään vauvakirkkoon kutsutaan kirjeitse samana ja edellisenä vuonna syntyneitä vauvoja perheineen.
Kello 17 alkava puolituntinen kirkkohetki sisältää helistimillä leikkimistä, sylittelyä, silittelyä ja köröttelyä. Kirkkohetken jälkeen tarjolla on hedelmäsosetarjoilu.
Vauvakirkossa jaetaan kotiin vietäväksi vauvojen omia kastelintuja, jotka on kasteen jälkeisenä sunnuntaina nostettu Pirkkalan kirkossa sijaitsevaan Kristuksen Syli-teokseen.
Tule tapaamaan muita vauvaperheitä sekä tutustumaan seurakunnan varhaiskasvatuksen työntekijöihin!

ke 20.11 Lapsen päivän juhlat Pirkkalan kirkossa klo 18.

Juhlan ohjelmanumerosta vastaa Taika- Petteri ja Jakke- jääkarhu. Esitys pitää sisällään huimia sirkustempuuja, hauskoja vatsastapuhumisnumeroita, hämmästyttävää ja runsaasti lämminhenkistä huumoria.

Petteri on tuttu myös TV:stä.

Taika- Petterin esityksen jälkeen tarjolla iltapalaa seurakuntasalissa.
Iltapalan lomassa pääset perehtymään jonglöörauksen saloihin ja silittelemään jääkarhua.

Juhlaa vietetään teemalla prinsessat ja prinssit.

Lisätietoa Taika- Petteristä

ja esimakua tulevasta löytyy alla olevasta linkistä:

Vapaa pääsy.

la 23.11 Veskan jouluavajaiset. Kapsäkki avoinna. Kellonaika ja ohjelma tarkentuu lähempänä.

Joulukuu:

Sunnuntaina 1.12 Lastenkauneimmat joululaulut. Kellonaika ja paikka tarkentuvat.

Viikko 49 Pappilan joulutalo ma 2.12-la 7.12. Ohjelma tarkentuu syksyn kuluessa.

Tiistaina 24.12 Jouluaaton perhehartaudet. Kellonajat ja paikat tarkentuvat.

Perhesaunat Pappilan rantatuvalla
Syyslomaviikonohjelma 2019.