Leirit, retket ja tapahtumat

Pirkkalan seurakunnan kasvatus järjestää vuosittain erilaisia tapahtumia.  Tapahtumista voi lukea lisää kasvatuksen Facebook-sivulta, tapahtumakalenteristamme ja Pirkkalaisesta. Tapahtumista ilmoitellaan myös perhe- ja päiväkerhoissa, kerhotilojen ilmoitustauluilla sekä esitteissämme, joita jaetaan kerhotoiminnassa.

Perheiden eläinteemaiset -retkipäivät keväällä 2023

Koululaisten ja heidän perheidensä retki Korkeasaareen 20.5.2023. Matkaan lähdetään Pirkkalan kirkolta klo 8 ja takaisin Pirkkalassa ollaan 17.30 mennessä. Retken hinnat ovat: aikuiset 16€, opiskelijat ja eläkeläiset 13€, yli 4v. lapset 11€. Hinta sisältää bussikuljetuksen ja sisäänpääsylipun.  Alle 10-vuotias tarvitsee retkelle oman aikuisen.

Ilmoittautuminen aukeaa ma 6.3. Ilmoita samalla lomakkeella kaikki lähtijät.

Ilmoittaudu Korkeasaaren retkelle tästä.Linkki avautuu uudessa välilehdessä

 

Lapsiperheiden retki MuuMaa-maatilalle Merikarvialle 20.5.2023. Matkaan lähdetään Pirkkalan kirkolta klo 8 ja takaisin Pirkkalassa ollaan 16.00 mennessä. Retken hinta on 12 € kaikilta yli 2-vuotiailta. Hinta sisältää bussikuljetuksen ja sisäänpääsylipun. Sekä meno- että paluu matkalla pidetään pienet jalottelutauot. Menomatkalla pysähdymme tauolle Noormarkun keskiaikaiselle kivikirkolle, jossa juomme aamupäiväkahvit. Paluumatkalla pidämme jalottelutauon Jämillä ja käymme ihmettelemässä erikoista lähdettä. Muumaa-maatilalla vietämme yhteensä 3 tuntia, jonka aikana on mahdollista nauttia lounas noutopöydästä. Lounas on omakustanteinen (hinta 4,50- 9,50€, alle 2-vuotiaat ruokailevat ilmaiseksi). Retken ohjelmassa maatilalla on mm. MuuMaa-maatilan toimipisteillä lypsytempaus, karvakavereiden tervehtimistä, traktoriajelua ja hevostelua sekä ohjattu vierailu eläinvauvalaan ja eksoottisen eläinkaverin tapaaminen. 

Ilmoittautuminen aukeaa ma 6.3. Ilmoita samalla lomakkeella kaikki lähtijät.

Ilmoittaudu Merikarvian MuuMaa-maatilan retkelle tästä.

 

Perheretket Kangasalle lasten maatila Pikkupihalle maanantaina 29.5. ja tiistaina 30.5. Matkaan lähdetään Pirkkalan kirkolta klo 9.00 ja takaisin Pirkkalassa ollaan n. klo 13.00. Retken hinta on 10 € /osallistuja (sylivauvat ilmaiseksi). Hinta sisältää bussikuljetuksen, sisäänpääsyn sekä ohjatun eläinkierroksen, eläimiin tutustumista/silittelyä ja eväspussin. Maatilalla nuotiolounas omin eväin. 

Ilmoittautuminen aukeaa ma 6.3. Ilmoita samalla lomakkeella kaikki lähtijät. 

Ilmoittaudu Kangasalan lasten maatila Pikkupihan retkelle tästä. 

 

Isovanhempien ja lastenlasten leiripäivät

Tule mukaan viettämään kiva saunateemainen päivä lastenlastesi kanssa Pappilan rantatuvalle!
Päivän aikana teemme saunatavaroita; saippuaa, saunakylttejä sekä pesuharjoja. Tämän lisäksi päivän kruunaa saunominen, uiminen ja grilliruoka.
Leiripäiviä on kaksi, ti 20.6 ja ke 21.6. Päivät kestävät klo 10-15. Kummassakin päivässä on sama ohjelma, joten valitkaa teille mieluinen päivä.
Ilmoittautuminen 15.5.-9.6. puoleen päivään mennessä. Ilmoittaudu mukaan tästä.

Piirroskuva, jossa isovanhempia ja lapsia.