Leirit, retket ja tapahtumat

Varhaiskasvatus järjestää vuosittain erilaisia tapahtumia, kuten vappujuhlia, Leena Lampaan konsertteja ja esimerkiksi vilttikirppis-tapahtumia.

Tapahtumista voi lukea lisää varhaiskasvatuksen Facebook-sivulta, tapahtumakalenteristamme ja Pirkkalaisesta. Tapahtumista ilmoitellaan myös perhe- ja päiväkerhoissa, kerhotilojen ilmoitustauluilla sekä esitteissämme, joita jaetaan kerhotoiminnassa.

Tervetuloa mukaan viettämään aikaa yhdessä!

Kevät 2019:

Perhemessu  22.4.2019 klo 10 Pirkkalan kirkko

2. Pääsiäispäivän perhemessussa kuljetaan opetuslasten kanssa Emmauksen tiellä ja ihmetellään pääsiäisen tapahtumia sekä niiden herättämiä tunteita. Messua rytmittävät näytelmät sekä iloiset laulut. Messun jälkeen aulakahvit ja suklaamunien metsästystä.
Tapahtumaan linkki:

Koko perheen wappu-tapahtuma Pappilassa 1.5

Vauvakirkko 9.5.2019 klo 18 Pirkkalan kirkolla

Tervetuloa koko perheen, kummien, isovanhempien ja ystävien kanssa yhteiseen kirkkohetkeen. Vauvakirkossa liikutaan kirkkotilassa koti -teeman merkeissä sekä lauletaan lasten ja vauvojen kanssa leikittäviä lauluja. Kirkkohetken jälkeen on tarjolla kahvia ja mehua, keksejä unohtamatta sekä vauvoille sosetta.
Tapahtumaan linkki:

Luomakunnan perhemessu ja päiväkerhokauden päätösjuhla 2.6.2019 Pirkkalan kirkolla klo 10.

Isovanhempien ja lastenlasten leiripäivä Pappilassa

ti 18.6. ja ke 19.6. klo 9-14. Aloitamme pienellä aamupalalla ja varsinainen ohjelma alkaa klo 9.30. Päivän aikana yhteisiä leikkejä ja pelejä, muuntaudumme toiseksi, mittaamme luontoa ja etsimme hiljaisuutta. Lounas ja välipala aikuisilta 10 €, lapsilta 5 €. Mukana lastenohjaaja Maritta Partanen ja diakoniatyöntekijä Sirkka Nylund. Mukaan mahtuu ilmoittautumisjärjestyksessä.

Ilmoittaudu tästä.

Juhannusjuhla Pappilassa 21.6.2019

Kellonaika ja ohjelma tarkentuu vielä

Kansainvälinen kesäleiri Saarenmaalla

Leiri toteutetaan yhdessä ystävyysseurakunnan, Valjalan kanssa 11.-15.7.2019.
Leirillä mukavaa yhdessä tekemistä, toiminnallisia seikkailuja, tutustumista Saarenmaan matkailukohteisiin, leirihartauksia,
kulttuurien kohtaamista ja uusia ystäviä. Leiri sopii parhaiten alakouluikäisten lasten perheille.
Leirillä mukana: Jukka Jormanainen, Arttu Majamäki, Maritta Partanen ja Anne Sihvonen.
Leirin hinta (sis. matkat, ruuat ja majoittumisen) 75 € alle 15-vuotiaat ja 95 € aikuiset. Majoittuminen Pûhan leirikeskuksessa.

ilmoittaudu tästä:

Koko perheen pääsiäistapahtuma.