Leirit, retket ja tapahtumat

Varhaiskasvatus järjestää vuosittain erilaisia tapahtumia, kuten vappujuhlia, Leena Lampaan konsertteja ja esimerkiksi vilttikirppis-tapahtumia.

Tapahtumista voi lukea lisää varhaiskasvatuksen Facebook-sivulta, tapahtumakalenteristamme ja Pirkkalaisesta. Tapahtumista ilmoitellaan myös perhe- ja päiväkerhoissa, kerhotilojen ilmoitustauluilla sekä esitteissämme, joita jaetaan kerhotoiminnassa.

Helmikuu

su 23.2 Reipin laskiaistapahtuma, kellonaika tarkentuu.

la 29.3 perheiden talviulkoilupäivä Pappilassa klo 10-13 + perhesaunat klo 13-17, rantatupa

Maaliskuu

la 28.3 perhesaunat klo 15-19, Pappilan rantatupa

Huhtikuu

la 4.4 Perheiden pääsiäispajat klo 10-14, Kirkkoveräjänseurakuntatalo, osoite Kouluportinkuja 1. Aurinkoaamu- nukketeatteriesitykset, kädentöitä, touhua ja kahvila.

su 12.4 Pääsiäispäivän messu klo 10, Pirkkalan kirkko.

la 25.4 perhesaunat klo 16-10, Pappilan rantatupa

Toukokuu

pe 1.5 Wappu-tapahtuma, Pappila. Kellonaika ja tarkempi tapahtumasisältö tarkentuu.

to 7.5 Vauvakirkko klo 17, Pirkkalan kirkko.

to 21.5 Kevätrieha, Pappilassa

Kesäkuu