Tykkäisitkö puuhastella ruoan parissa ja hyvässä porukassa?

 

Seurakunnan ammattikeittiöllä järjestetään yhteisöruokailuja sekä tapahtumia. Keittiöllä vastaavana toimii seurakunnan ruokapalveluvastaava. Toimintaan kuuluu aina alkuvalmistelut, ruokailutapahtuma ja viimeistely.

Yhteisöruokailut ja viikoittainen toiminta

Paikalle saavutaan yleensä aamulla klo 8 tienoilla. Aloitellaan töitä ja nautitaan taukokahvit syötävän kera. Valmistamme yhdessä lounaan lisukkeineen. Lisäksi leivotaan tuore leipä tai sämpylät ja valmistetaan joko jälkiruoka tai leivonnainen. Näissä päivissä voit valmistaa salaatin, jälkiruoan, leipoa leivät, täyttää leipiä, välipaloja, koristella jälkiruokia, kattaa pöydän, hoitaa tiskiä, valmistaa ruokaa tai toimia kokin apulaisena. Ruokailun jälkeen syömme yhdessä lounasta ja lopuksi siivoamme salin ja keittiön. Näissä ruokailuissa on mukavaa yhdessä tekemisen meininkiä ja puheensorinaa laidasta laitaan. 

Tapahtumat

Seurakunnan keittiöllä valmistetaan ruokaa ja kahvileipiä erilaisiin tapahtumiin. Tapahtumia voi olla grillijuhlista, pop up -kahvilaan sekä synttärilounaista kakkukahvituksiin. Näihin tapahtumiin pääsee mukaan toteuttamaan ja tarjoilemaan. Tapahtumat yleensä vaativat etukäteen valmistelua. Tapahtumapäivänä tarjoilun valmistelua, pöydän kattausta sekä toiminnallisuuksien miettimistä. Tapahtumia on monissa seurakunnan toimipisteissä. Kiinnostaisiko sinua tulla järjestämään juhlia kanssamme? Näissäkin tilaisuuksissa pidämme taukoja ja nautimme samoja antimia kuin itse juhlaväki. Tapahtumatoimintaan kokoamme porukan, joita voidaan aina kutsua mukaan, kun on juhlia tiedossa. 

Keittiöllä pyrimme siihen, että kaikki pääsevät kokeilemaan ja maistamaan. Tavoitteena on myös, että opimme uusia tyylejä ja makumaailmoja. Näitä niksejä on kiva viedä myös kotiin. 

Meillä saat myös työkokemusta kerrytettyä ja todistuksenkin työnteosta. 

Mukaan voit ilmoittautua tästä

Ruokailuhetki seisovassa pöydässä.
Ruokapöytä katettuna.

Ota yhteyttä

diakoniatyöntekijä
Suupantie 10
33960 Pirkkala

vanhus- ja mielenterveystyö, taloudellinen avustaminen yli 65-vuotiaat