Perheiden ilta

Valitettavasti perheiden illat ovat vallitsevan maailmantilanteen vuoksi tauolla. Mutta ei hätää! Aloitamme ulkokummitoiminnan. Voit varata perheellesi ajan ulkokummille ja voimme puuhata kaikenlaista kivaa. Ottaa kupit kuumaa ja tavata vaikkapa pulkkamäessä! Mikä ikinä sopiikaan juuri sinun perheellesi. Kuulostaako kivalta? Oman ajan voit varata soittamalla tai lähettämällä viestin numeroon 040 640 2526. Voimme olla joko vain perheesi kanssa tai halutessanne samaan varattuun aikaan mahtuu myös kaksi muuta perhettä. Ajan voit varata seuraaviksi ajankohdiksi:

Ma 9.30-11.30

Ti 9.30-11.30

Ke 9.30-11.30 & 17-19

To 9.30-11.30

Pe 9.30-11-30

Tämän lisäksi tiistaina lähdetään yhteiselle vaunulenkille Pirkkalan kirkon kellotornin luota klo 13. Lenkin jälkeen on mahdollisuus jäädä leikkimään kirkon puistoon ja juomaan kuppi kuumaa työntekijöiden kanssa.

Palaamme perheiden iltojen pariin kunhan tilanne sen jälleen sallii.

Perheiden illat pidetään keskiviikkoisin klo 17-19 Kapsäkin kerhotilassa (Kauppakeskus Veska, 2.kerros).

Perheiden illoissa on tarjolla iltapalaa sekä leppoisaa yhdessäoloa. Iltojen ohjelma suunnitellaan osallistujien toiveiden pohjalta.

Tulethan paikalle vain täysin terveenä ja huolehdit hyvästä käsihygieniasta. Kaikissa tiloissamme on vahva maskisuositus.