Kaikki kodit muodosavat perheen

Parisuhde muodostaa perheen. Joissain perheissä on yksi henkilö, joissain kaksi, joissain on myös lapsia. Perhe on yksikkö, jonka hyvinvoinnin eteen kannattaa tehdä työtä. Yhteiset hetket arjen keskellä kantavat pitkälle eteenpäin.

Järjestämme erilaisia tapahtumia, joista saa lisätietoja täältä. Tervetuloa mukaan!

Parisuhteen solmukohdissa

Joskus parisuhde voi ajautua tilanteeseen, josta ei tunnu enää omin voimin löytyvän ulospääsyä. Tällöin tilannetta ja vaihtoehtoja on hyvä miettiä ulkopuolisen keskusteluavun turvin.

Seurakuntamme työntekijät auttavat parisuhteen kriisitilanteissa. Keskusteluajan voit sopia soittamalla Jukka Jormanaiselle tai Sirkka Nylundille.

Perheasiain neuvottelukeskus

Pirkkalan seurakunta kustantaa pirkkalalaisten käynnit Tampereen seurakuntien Perheasiain neuvottelukeskuksessa.

Voit tiedustella aikaa numerosta 040 8048 100
ma-pe klo 9-11 sekä ma ja ke klo 13-15 tai sähköpostitse perheneuvonta.tampere@evl.fi.

Kirkon perheasiain neuvottelukeskus, Tampere (Hämeenkatu 28, 4. kerros)
Palvelut ovat pirkkalalaisille maksuttomia. Vastaanotot ovat arkisin klo 8-16 välillä.

Pirkkalassa

Uusia näkökulmia asioihin  (maksullinen)

Olet tervetullut vastaanotolleni Pirkkalaan isomman tai pienemmän asian kanssa, yksin tai puolisosi kanssa. Ratkaisukeskeisessä terapiassa käydään keskustellen läpi sinun esille nostamaasi ongelmallisena koettua asiaa. Minä ohjaan tapaamistamme ja sinä tuotat sisältöä ja ratkaiset itse oman elämäsi asiantuntijan roolissa ongelmiasi.

Merkillistä, miten usein saadaan suuria muutoksia aikaan, kun nostetaan esiin asian uusia näkökulmia. Joskus taas vaatii aikaa, että löytää kauan kadoksissa olleen elämänilon ja jaksamisen takaisin. Autan sinua kaikessa tässä.

Jätä yhteydenottopyyntö, niin otan sinuun yhteyttä!

Hanna Myllymaa (KM, ratkaisukeskeisen terapian opiskelija, valm. 05/2019)

050 – 3050321 / terapia.myllymaa@gmail.com

Olet sydämellisesti tervetullut mukaan Pirkkalan seurakunnan parisuhde- ja perhetyön toimintaan!

Nainen ja mies käsi kädessä.
seurakuntapastori, aikuistyö

aikuistyö

vt. aikuistyönohjaaja

aikuistyö