Kaikki kodit muodostavat perheen

Parisuhde muodostaa perheen. Joissain perheissä on yksi henkilö, joissain kaksi, joissain on myös lapsia. Perhe on yksikkö, jonka hyvinvoinnin eteen kannattaa tehdä työtä. Yhteiset hetket arjen keskellä kantavat pitkälle eteenpäin.

Järjestämme erilaisia tapahtumia, joista saa lisätietoja täältä. Tervetuloa mukaan!

Parisuhteen solmukohdissa

Joskus parisuhde voi ajautua tilanteeseen, josta ei tunnu enää omin voimin löytyvän ulospääsyä. Tällöin tilannetta ja vaihtoehtoja on hyvä miettiä ulkopuolisen keskusteluavun turvin.

Seurakuntamme työntekijät auttavat parisuhteen kriisitilanteissa. Keskusteluajan voit sopia soittamalla Jukka Jormanaiselle tai Sirkka Nylundille.

Perheasiain neuvottelukeskus

Pirkkalan seurakunta kustantaa pirkkalalaisten käynnit Tampereen seurakuntien Perheasiain neuvottelukeskuksessa.

Voit tiedustella aikaa numerosta 040 8048 100
ma-pe klo 9-11 sekä ma ja ke klo 13-15 tai sähköpostitse perheneuvonta.tampere@evl.fi.

Kirkon perheasiain neuvottelukeskus, Tampere (Hämeenkatu 28, 4. kerros)
Palvelut ovat pirkkalalaisille maksuttomia. Vastaanotot ovat arkisin klo 8-16 välillä.

Olet sydämellisesti tervetullut mukaan Pirkkalan seurakunnan parisuhde- ja perhetyön toimintaan!

Nainen ja mies käsi kädessä.
seurakuntapastori, aikuistyö
Suupantie 10