Kaikki kodit muodostavat perheen

Parisuhde muodostaa perheen. Joissain perheissä on yksi henkilö, joissain kaksi, joissain on myös lapsia. Perhe on yksikkö, jonka hyvinvoinnin eteen kannattaa tehdä työtä. Yhteiset hetket arjen keskellä kantavat pitkälle eteenpäin. 

Parisuhteen solmukohdissa Suhdehelppi

Joskus parisuhde voi ajautua tilanteeseen, josta ei tunnu enää omin voimin löytyvän ulospääsyä. Tällöin tilannetta ja vaihtoehtoja on hyvä miettiä ulkopuolisen keskusteluavun turvin. 

Seurakuntamme työntekijät auttavat parisuhteen kriisitilanteissa. Keskusteluajan voit sopia soittamalla Jukka Peltolalle, Tuula Mannermaalle tai  Suhdehelppi-päivystyspuhelimeen ma–pe  klo 9–15 p. 03 342 7303. Vastaamme puheluihin työn ohessa. Voimme sopia tapaamisaikoja. Puhelut ovat luottamuksellisia.

Perheasiain neuvottelukeskus

Pirkkalan seurakunta kustantaa pirkkalalaisten käynnit Tampereen seurakuntien Perheasiain neuvottelukeskuksessa.

Voit tiedustella aikaa numerosta 040 8048 100
ma–pe klo 9–11 sekä ma ja ke klo 13–15 tai sähköpostitse perheneuvonta.tampere@evl.fi.

Kirkon perheasiain neuvottelukeskus, Tampere (Hämeenkatu 28, 4. kerros)
Palvelut ovat pirkkalalaisille maksuttomia. Vastaanotot ovat arkisin klo 8–16.

Eroryhmä parisuhteen päätyttyä

Järjestämme eroryhmiä yhdessä Nokian, Ylöjärven ja Pirkkalan seurakuntien kanssa. Ryhmät ovat ohjattuja vertaisryhmiä, kokoontumispaikka vaihtelee vuosittain. Ryhmä alkaa yleensä syksyllä ja kokoontuu kuusi kertaa.

Eroryhmä kootaan henkilökohtaisten haastattelujen perusteella ilmoittautumisjärjestyksessä ensisijaisesti Nokian, Ylöjärven ja Pirkkalan seurakuntien alueelta.

Ryhmän koko on 6–8 osallistujaa. Eroryhmä voi olla avuksi, kun kaipaat luottamuksellista vuoropuhelua eroon liittyen tapahtumien ja tunteiden käsittelyyn sekä tukea uudenlaiseen arkeen. 

Seuraava eroryhmä on Pirkkalassa 15.10. - 19.11.2024. Kokoonnumme tiistaisin klo 17.30 - 20.00. Eroryhmään ilmoittautuminen aukeaa Pirkkalan seurakunnan sivuilla 5.8. klo 9.00 ja päättyy 27.9. klo 16. Ilmoittautuneille soitamme seuraavan kahden viikon aikana ilmoittautumisen päätyttyä. Ilmoittautuminen löytyy tämän linkin takaa 

Ryhmästä voi tiedustella: Jukka Peltola p.050 380 7962, jukka.peltola@evl.fi tai Merja Heinilä p.050 430 7172, merja.heinila@evl.fi

Nainen ja mies käsi kädessä.

Ota yhteyttä

seurakuntapastori, aikuistyö
Suupantie 10
33960 Pirkkala

aikuistyö, aikuisrippikoulut, hengellinen ohjaus

aikuistyönohjaaja
Suupantie 10
33960 Pirkkala

Aikuistyö, hengellistä keskusteluapua, perheneuvonnallista ja terapeuttista yksilö- ja parikeskustelua.