Minecraft-kerho 712-vuotiaille

Tervetuloa mukaan pelailemaan yhdessä muiden kerholaisten kanssa!

Kerhopäivät syksyllä 2021 ovat

• maanantaisin Kirkkoveräjällä
  • tiistaisin Kirkkoveräjällä
  • perjantaisn Kirkkoveräjällä

Kerhot kokoontuvat klo 17-19.

Jokaiseen kerhoon otetaan 10 kerholaista. Mahdollisia varapaikkoja voi ilmoittautumisen jälkeen kysellä Villeltä, puh 050 380 7965.

Tanssikerho 7-12-vuotiaille

Tanssikerho kokoontuu perjantaisin Kauppakeskus Veskassa sijaitsevassa Kapsäkissä.

Kerho kokoontuu klo 17-19.00 ja mukaan mahtuu 10 koululaista.

Kerhoa ohjaavat isosikäiset kerhonohjaajat, jotka suunnittelevat kerhossa harjoiteltavat koreografiat ja tanssit ryhmän mukaisesti.

Kokkikerho 7-12-vuotiaille

Tervetuloa mukaan opettelemaan ruuanlaittoa yhdessä kerhonohjaajien kanssa! Kerhossa opetellaan kotikokin perustaitoja.

Kerhopäivät syksyllä 2021 ovat

• tiistaisin Kirkkoveräjän seurakuntatalolla
  • torstaisin Kirkkoveräjän seurakuntatalolla ja Soljan kerhotilassa.

Kerhot kokoontuvat klo 17-19.

Huomioithan, että kerhonohjaajamme eivät ole ravintola-alan ammattilaisia. Siksi kerhoon ei voi ottaa lapsia, joilla on erityisruokavalioita tai ruoka-aineallergioita. Haluamme näin varmistaa, että kaikki voivat kokata ja syödä ruokia turvallisesti.

Musakerho Kirkkoveräjällä tiistaisin

Syksyn uutena kerhona aloittaa musakerho, jossa pääset musisoimaan, soittamaan ja laulamaan.

Kerho kokoontuu tiistaisin Kirkkoveräjällä klo 17-19 välisenä aikana. Kerhoa ohjaavat nuoret kerhonohjaajat.

Mukaan musisoimaan mahtuu 8 koululaista.

nuorisotyönohjaaja, kouluikäistyö
Suupantie 10