Perhis

Perhepäivähoitajien oma kerho kokoontuu kerran kuukaudessa ulkona jossain päin Pirkkalaa. Kerhossa on ohjattua toimintaa ja aikaa myös vapaalle leikille sekä eväiden syönnille.

Perhiksen vuosikello:

Kausi 2020-2021

Koronasta johtuen, perhiksen kokoontumisia järjestetään syksyllä kaksi kertaa ulkotiloissa. Loka- ja marraskuussa järjestettävien Perhiksien sisällöt on keskenään samanlaiset.

NALLEN PÄIVÄ

Hellyttävä nalle on syvästi tunteva otus. Sen päivää saamme yhdessä ihmetellä. Toteutuksen keskiössä on tunnekasvatus. Menetelminä käytetään draamaa, loruttelua, tukiviittomia ja laulua. Toteutus sopii kaiken ikäisille ja se on mahdollista toteuttaa myös ulkona sään salliessa

Lokakuu 2.10.2020 klo 9-11: Nallen päivä, Killon kuntopisteen luona olevalla Killon metsäpaikalla.

Marraskuu 13.11.2020 klo 9-11: Nallen päivä, Pirkkalan Kirkon piha-alueella, mahdollisuus makkaran paistoon (omat makkarat mukaan)

Joulukuu vko 50-51:

Salaisuutta etsimässä -jouluvaellus

Salaisuutta etsimässä -jouluvaellus johdattaa joulun tunnelmaan. Tule etsimään yhdessä vaellusoppaan kanssa joulun salaisuutta. Matkan aikana saamme pieniä vihjeitä, jotka auttavat meitä eteenpäin. Ehkäpä myös enkeli ja tietäjä osaavat antaa meille johtolangan, jota seuraamalla löydämme etsimämme. Vaellus päättyy Betlehemin talliin, jossa kuuntelemme joululaulun tallissa. Salaisuutta etsimässä -jouluvaellus kutsuu päiväkotien, kerhotoiminnan, perhepäivähoidon ja esikoulujen väkeä tutustumaan jouluun liittyvään kristilliseen sanomaan.

Vaellus toteutetaan ulkotiloissa neljässä eri paikassa Pirkkalan alueella. Ilmoittautumiset vaellukselle tulee tehdä 15.11.2020 mennessä alla olevalla lomakkeella. Voit ilmoittaa useamman perhepäivähoitoryhmän samalla lomakkeella, mikäli ryhmät osallistuvat samassa paikassa järjestettävään vaellukseen. Vaellukselle voivat osallistua kaiken ikäiset lapset. Tarkempi aikataulu lähetetään perhepäivähoitajalle ilmoittautumisajan päätyttyä.

Linkki ilmoittautumislomakkeeseen

OMENAJUHLAT

Metsän eläinten jännittävä seikkailu, jossa kaikki on hauskempaa kun sen jakaa toisten kanssa. Keskeisiä teemoja on jakaminen sekä anteeksipyytäminen ja -antaminen. Toteutusmenetelminä on mm. draama, nukketeatteri ja yhdessä työskentely.Työskentely sopii kaiken ikäisille, mutta toimii hyvin myös päiväkodin pienimpien kanssa. Toteutusta voidaan soveltaen toteuttaa myös ulkotiloissa.

​​​​​​​

Maaliskuu 19.3.2021 klo 9-11: Omenajuhlat, Pirkkalan Kirkon piha-alueella, mahdollisuus makkaran paistoon (omat makkarat mukaan)

Huhtikuu 9.4.2021 klo 9-11: Omenajuhlat, Killon kuntopisteen luona olevalla Killon metsäpaikalla.

Kesäkuu 4.6.2020 klo 9-11: Ulkoilutapahtuma Pirkkalan kirkon piha-alueella