Perhekerhot

Palaamme alla esitellyn normaalin kerhotoiminnan pariin tutuissa paikoissa viikosta 10 alkaen. Huom. Kirkkoveräjän perhekerho ei poikkeuksellisesti kokoonnu vielä 8.3. vaan vasta viikolla 11.

Tiistaisin: Kirkkoveräjän seurakuntatalon leikkipaikalla klo 9.30-11.30

Keskiviikkoisin: Pirkkalan kirkon pihapiirissä klo 9.30-11.30

Torstaisin: Pappilan alueella klo 9.30-11.30

Perhekerhoihin ei tarvitse ilmoittautua etukäteen. Paikalle voi tulla ja lähteä oman aikataulun mukaan. Perhekerhoon ovat tervetulleita kaikki aikuiset ja lapset. Kaikissa perhekerhoissa on tarjolla kahvia, teetä, mehua ja pientä purtavaa. Perhekerhojen ohjelma suunnitellaan yhdessä osallistujien kanssa. Perhekerhot saattavat usein kokoontua myös ulkotiloissa, joten suosittelemme sään mukaista pukeutumista.

Tulethan paikalle ainoastaan terveenä ja huolehdit hyvästä käsihygieniasta. Käytäthän kaikissa sisätiloissamme maskia.

Eri-ikäisten ihmisten varjoja lumessa.

johtava varhaiskasvatuksen ohjaaja
Suupantie 10