Perhekerhot ovat koronatauolla! Sen sijaan perheitä varten on olemassa ulkoilukummit!

Ulkoilukummit tarjoavat pirkkalalaisille, päiväsaikaan kotona oleville aikuisille ja lapsille mukavaa yhteistä tekemistä.

 

Kaipaako perheenne vaihtelua arkeen? Miltä kuulostaisi juuri sinun toiveiden mukaan räätälöity pilkki- tai laavuretki? Vai olisiko teidän perheen juttu ennemmin talviolympialaiset tai kenties puistopiknik eväsherkkuineen? Ulkoilukummit ovat valmiina lähtemään kaveriksi ja järjestämään perheellenne virikkeellisen aamupäivän, turvallisesti ulkotiloissa. Mukaan yhdelle retkelle otetaan voimassa olevan koronarajoituksen sallima määrä osallistujia. Voit siis pyytää hyvin kaverinkin mukaan ulkoilemaan. Ulkoilukummitoimintaa järjestetään toistaiseksi arkiaamuisin klo 9.30-11.30 välillä. Ulkoilukummiajat ja retket varataan soittamalla lastenohjaaja Maritta Partaselle numeroon 040 640 2526. Jos numerosta ei vastata, niin laita perään viesti, Maritta on sinuun yhteydessä heti kun vapautuu. 

Lisätietoa perhetoiminnasta voit kysyä myös johtavalta varhaiskasvatuksen ohjaajalta: Laura Furu puh. 050 380 7966  laura.furu@evl.fi

Tervetuloa unelmien ulkoiluretkelle!

5-vuotias poika järven jäällä pilkillä ulkoilukummin kanssa.
Pilkkiretkellä.
Kaksi lasta kiipeilee leikkipuiston telineessä.
Talvinen puistopiknik Toiviossa.

Ota yhteyttä

johtava varhaiskasvatuksen ohjaaja
Suupantie 10
33960 Pirkkala

www.facebook.com/pirkkalanvarhaiskasvatus