Konsertit ja musiikkitilaisuudet

Pirkkalan seurakunnassa järjestetään vuosittain erilaisia konsertteja ja musiikkitapahtumia Pirkkalan kirkossa, Pirkkalan Vanhassa kirkossa, Pappilan väentuvassa ja Kirkkoveräjän seurakuntatalossa.

Tulevia konsertteja ja musiikkitilaisuuksia syyskausi 2018

4.11.2018 Pirkkalan Vanhassa kirkossa klo 18.
"LUX -lauluja kaipauksesta"
Apollo Vocal Ensemble

Ohjelma 5 €.

5.12.2018 Pirkkalan kirkossa klo 19.
Enkelikellot soi –joulukonsertti

Marjut Leppänen, laulu
Pia Vilermo, huilu
Hanna-Leena Putkinen, piano
Aki Leppänen, basso

Ohjelma 5 €.

Varhaiskasvatuksen maskotin Leena Lampaan konserteista voit lukea tästä.

Seuraa tapahtumakalenteriamme, Facebook-sivujamme ja Pirkkalaista.

VeisuuAstia-sarja aukaisee kristillistä uskoa ja kulttuuria virsien avulla alakoulujen 1.−3.-luokkien oppilaille. Tapahtumat järjestetään seurakunnan tiloissa kanttorin ja papin kanssa koulujen uskonnonopetuksen tukena ja lasten maailmaan sovitettuna. Kyseessä on erilainen uskonnon ja musiikin tunti.

VeisuuAstia-virikevihkossa on materiaalia mielekkääseen, antoisaan ja hauskaan työhön musiikin parissa. 48-sivuinen vihko värikuvineen ja piirroksineen sisältää juontotekstit ja virsiehdotukset neljään VeisuuAstia-tilaisuuteen. Tilaisuuksia järjestetään Pirkkalan seurakunnassa vuosittain.

VeisuuAstia -virikevihkoa voi tilata sähköpostitse osoitteesta pirkko.leponiemi-pirhonen@evl.fi
Vihkon hinta on 15 € (sisältää postikulut). Vihkon tuotto käytetään lyhentämättömänä Pirkkalan lasten tukemiseen diakoniatyön kautta.

VeisuuAstia -virikevihko