Konsertit ja musiikkitilaisuudet

Pirkkalan seurakunnassa järjestetään vuosittain erilaisia konsertteja ja musiikkitapahtumia Pirkkalan kirkossa, Pirkkalan Vanhassa kirkossa, Pappilan väentuvassa ja Kirkkoveräjän seurakuntatalossa.

Tulevia konsertteja ja musiikkitilaisuuksia kevät 2019

Isänmaallista ja klassista laulu-, piano- ja urkumusiikkia

La 18.5. klo 18 Pirkkalan kirkko.
Juha-Pekka ja Petri Kähkönen.
Kolehti Yhteisvastuulle.

Tampere Guitar Festival
ti 4.6. klo 19 Pirkkalan Vanha kirkko
Gábor Hart (HUN), Julia Trintschuk (GER)

Helluntain konsertti. Trio KAH.
su 9.6. klo 18 Pirkkalan Vanha kirkko.
Antti Vesterinen alttoviulu, Katri Laakso klarinetti, Henni Isojunni piano.

------------------------------- * * * * * * * * * * -------------------------------

Varhaiskasvatuksen maskotin Leena Lampaan konserteista voit lukea tästä.

Seuraa tapahtumakalenteriamme, Facebook-sivujamme ja Pirkkalaista.

VeisuuAstia-sarja aukaisee kristillistä uskoa ja kulttuuria virsien avulla alakoulujen 1.−3.-luokkien oppilaille. Tapahtumat järjestetään seurakunnan tiloissa kanttorin ja papin kanssa koulujen uskonnonopetuksen tukena ja lasten maailmaan sovitettuna. Kyseessä on erilainen uskonnon ja musiikin tunti.

VeisuuAstia-virikevihkossa on materiaalia mielekkääseen, antoisaan ja hauskaan työhön musiikin parissa. 48-sivuinen vihko värikuvineen ja piirroksineen sisältää juontotekstit ja virsiehdotukset neljään VeisuuAstia-tilaisuuteen. Tilaisuuksia järjestetään Pirkkalan seurakunnassa vuosittain.

VeisuuAstia -virikevihkoa voi tilata sähköpostitse osoitteesta pirkko.leponiemi-pirhonen@evl.fi
Vihkon hinta on 15 € (sisältää postikulut). Vihkon tuotto käytetään lyhentämättömänä Pirkkalan lasten tukemiseen diakoniatyön kautta.

konsertti
VeisuuAstia -virikevihko