Konsertit ja musiikkitilaisuudet

Pirkkalan seurakunnassa järjestetään vuosittain erilaisia konsertteja ja musiikkitapahtumia Pirkkalan kirkossa, Pirkkalan Vanhassa kirkossa, Pappilan väentuvassa ja Kirkkoveräjän seurakuntatalossa.

Me käymme joulun viettohon

Perinteisiä joululauluja ja urkumusiikkia

La 7.12. klo 18 Pirkkalan kirkko
Petri Kähkönen
Juha-Pekka Kähkönen

Vapaa pääsy, kolehti Kirkon ulkomaanavulle

Joulukonsertti: Tommi Soidinmäki ja Sani Aartela

ma 9.12. klo 18 Pirkkalan kirkko

Sani Aartela tunnetaan Aikakone-yhtyeen solistina ja Tommi Soidinmäki on vuoden 2004 tangokuningas.

Joulukonsertti: Kamarikuoro Camena, johtaa Jani Laaksonen

to 12.12. klo 19 Pirkkalan kirkko

Joulukonsertti: Mieskuoro Laulajat

su 22.12. klo 18 Pirkkalan kirkko

------------------------------ * * * * * * * * * * -------------------------------

Varhaiskasvatuksen maskotin Leena Lampaan konserteista voit lukea tästä.

Seuraa tapahtumakalenteriamme, Facebook-sivujamme ja Pirkkalaista.

VeisuuAstia-sarja aukaisee kristillistä uskoa ja kulttuuria virsien avulla alakoulujen 1.−3.-luokkien oppilaille. Tapahtumat järjestetään seurakunnan tiloissa kanttorin ja papin kanssa koulujen uskonnonopetuksen tukena ja lasten maailmaan sovitettuna. Kyseessä on erilainen uskonnon ja musiikin tunti.

VeisuuAstia-virikevihkossa on materiaalia mielekkääseen, antoisaan ja hauskaan työhön musiikin parissa. 48-sivuinen vihko värikuvineen ja piirroksineen sisältää juontotekstit ja virsiehdotukset neljään VeisuuAstia-tilaisuuteen. Tilaisuuksia järjestetään Pirkkalan seurakunnassa vuosittain.

VeisuuAstia -virikevihkoa voi tilata sähköpostitse osoitteesta pirkko.leponiemi-pirhonen@evl.fi
Vihkon hinta on 15 € (sisältää postikulut). Vihkon tuotto käytetään lyhentämättömänä Pirkkalan lasten tukemiseen diakoniatyön kautta.

konsertti