Konsertit ja musiikkitilaisuudet

Pirkkalan seurakunnassa järjestetään vuosittain erilaisia konsertteja ja musiikkitapahtumia Pirkkalan kirkossa, Pirkkalan Vanhassa kirkossa, Pappilan väentuvassa ja Kirkkoveräjän seurakuntatalossa.

Tulevia konsertteja ja musiikkitilaisuuksia syyskausi 2018

Enkelikellot soi -joulukonsertti
ke 5.12. klo 19 Pirkkalan kirkko. Ohjelma 5 €.
Marjut Leppänen, laulu, Pia Vilermo, huilu,
Hanna-Leena Putkinen, piano, Aki Leppänen, basso.

”Joulua odottamaan...”
ti 11.12. klo 19 Pirkkalan kirkko. Vapaa pääsy.
Pirkkalan Kirkkokuoro, Kraak-kuoro ja Puhallinorkesteri musisoivat adventin tunnelmissa.

Perinteisiä joululauluja akustisesti
ja juurevasti musisoiden

Tommi Kalenius laulu ja kitara, Ninni Poijärvi laulu ja viulu.
Pe 14.12. klo 19 Pirkkalan kirkko
Ohjelma 10 € Kirkon Ulkomaanavulle.

Mieskuoro Laulajat
su 16.12. klo 18 Pirkkalan kirkko. Liput 20 €.

”Nyt sitä saa -joulukonsertti”
ke 19.12. klo 19 Pirkkalan kirkko.
Jouluinen kierros barokin ajan Euroopassa
Markku Mäkinen, urut. Hannu Taanila, juonto.
Urkutaiteilija Markku Mäkinen soittaa ja toimittajalegenda Hannu Taanila valottaa teosten kulttuurihistoriallisia taustoja.
Ohjelma 5 €.

------------------------------- * * * * * * * * * * -------------------------------

Varhaiskasvatuksen maskotin Leena Lampaan konserteista voit lukea tästä.

Seuraa tapahtumakalenteriamme, Facebook-sivujamme ja Pirkkalaista.

VeisuuAstia-sarja aukaisee kristillistä uskoa ja kulttuuria virsien avulla alakoulujen 1.−3.-luokkien oppilaille. Tapahtumat järjestetään seurakunnan tiloissa kanttorin ja papin kanssa koulujen uskonnonopetuksen tukena ja lasten maailmaan sovitettuna. Kyseessä on erilainen uskonnon ja musiikin tunti.

VeisuuAstia-virikevihkossa on materiaalia mielekkääseen, antoisaan ja hauskaan työhön musiikin parissa. 48-sivuinen vihko värikuvineen ja piirroksineen sisältää juontotekstit ja virsiehdotukset neljään VeisuuAstia-tilaisuuteen. Tilaisuuksia järjestetään Pirkkalan seurakunnassa vuosittain.

VeisuuAstia -virikevihkoa voi tilata sähköpostitse osoitteesta pirkko.leponiemi-pirhonen@evl.fi
Vihkon hinta on 15 € (sisältää postikulut). Vihkon tuotto käytetään lyhentämättömänä Pirkkalan lasten tukemiseen diakoniatyön kautta.

VeisuuAstia -virikevihko