Konsertit ja musiikkitilaisuudet

Pirkkalan seurakunnassa järjestetään vuosittain erilaisia konsertteja ja musiikkitapahtumia Pirkkalan kirkossa, Pirkkalan Vanhassa kirkossa, Pappilan väentuvassa ja Kirkkoveräjän seurakuntatalossa.

Tulevia konsertteja ja musiikkitilaisuuksia syksy 2019

Kosketus-kiertue
Kirjailija-terapeutti Tommy Hellsten ja laulaja-lauluntekijä Tommi Kalenius.

10.9.2019 Pirkkalan kirkossa klo 19.
Liput ennakkoon 25 €(Ticketmaster) ja liput ovelta 30 € (jos jäljellä).

Tommy Hellsten sekä Tommi Kalenius astuvat estradille jälleen, kun menestyksekkäästä ja kirkot täyttäneestä Kasvotusten -kiertueesta tulee syksyllä kuluneeksi kaksi vuotta.

”Olemme pitäneet yhteyttä ja miettineet tätä mahdollisuutta. Kumpikin olemme saaneet paljon myös toiveita, että kai te vielä jatkatte. Myös kummankin elämänkulku on ollut sellaista, että löysimme sisällön, joka inspiroi”, Tommi Kalenius valottaa.

”Kiertueen nimi ”Kosketus” löytyi helposti. Se on kuin hipaisu tai aavistus jostain, mikä on meitä itseämme suurempaa, jotain mitä me emme voi ymmärtää mutta jonka voimme silti kokea. Meillä kaikilla on tarve tulla syvältä kosketetuiksi, sillä meissä asuu pyhyyden tarve. Olemme pohjimmiltamme selittämättömiä. Siksi mysteeri kiehtoo meitä, se löytää meissä kaikupohjan”, Tommy Hellsten jatkaa.

”Kosketus on sinulle, joka joka kaipaat jotain muuta. Se koskettaa syvemmältä, se on enemmän kuin viihdettä tai ajankulua. Kosketus on tapahtuma, joka jää olemaan sinussa, viipyy sinussa. Se soittaa ihmisyytesi syvimpiä kieliä.” -Tommy

------------------------------- * * * * * * * * * * -------------------------------

Varhaiskasvatuksen maskotin Leena Lampaan konserteista voit lukea tästä.

Seuraa tapahtumakalenteriamme, Facebook-sivujamme ja Pirkkalaista.

VeisuuAstia-sarja aukaisee kristillistä uskoa ja kulttuuria virsien avulla alakoulujen 1.−3.-luokkien oppilaille. Tapahtumat järjestetään seurakunnan tiloissa kanttorin ja papin kanssa koulujen uskonnonopetuksen tukena ja lasten maailmaan sovitettuna. Kyseessä on erilainen uskonnon ja musiikin tunti.

VeisuuAstia-virikevihkossa on materiaalia mielekkääseen, antoisaan ja hauskaan työhön musiikin parissa. 48-sivuinen vihko värikuvineen ja piirroksineen sisältää juontotekstit ja virsiehdotukset neljään VeisuuAstia-tilaisuuteen. Tilaisuuksia järjestetään Pirkkalan seurakunnassa vuosittain.

VeisuuAstia -virikevihkoa voi tilata sähköpostitse osoitteesta pirkko.leponiemi-pirhonen@evl.fi
Vihkon hinta on 15 € (sisältää postikulut). Vihkon tuotto käytetään lyhentämättömänä Pirkkalan lasten tukemiseen diakoniatyön kautta.

konsertti