Konsertit ja musiikkitilaisuudet

Pirkkalan seurakunnassa järjestetään vuosittain erilaisia konsertteja ja musiikkitapahtumia Pirkkalan kirkossa, Pirkkalan Vanhassa kirkossa, Pappilan väentuvassa ja Kirkkoveräjän seurakuntatalossa.

Tulevia konsertteja ja musiikkitilaisuuksia kevät 2019

Kelttiä ja Siioninvirsiä
su 16.3. klo 18 Pappilan väentuvassa.
Jyrki Koivisto ja Markus Asunta.

J.S.Bachin Johannes-passio dramatisoituna
ma 15.4. klo 20 Pirkkalan kirkko.
Ohjaus Hanna Gibson, Jeesus Anssi Mänttäri. Passiokuoro, -orkesteri ja solistit.

Gospel-gentlemen
to 25.4. klo 19 Pirkkalan kirkko.
Jaakko Löytty, Pekka Simojoki ja Petri Laaksonen.

Suupanniityn koulun 8. luokkien Yhteisvastuukonsertti
Suupanniityn koululla ke 8.5. klo 18.

Puhallinorkesteri Mansetin äitienpäiväkonsertti
Su 12.5. klo 18 Pirkkalan kirkko.

Isänmaallista ja klassista laulu-, piano- ja urkumusiikkia
La 18.5. klo 18 Pirkkalan kirkko.
Juha-Pekka ja Petri Kähkönen.
Kolehti Yhteisvastuulle.

------------------------------- * * * * * * * * * * -------------------------------

Varhaiskasvatuksen maskotin Leena Lampaan konserteista voit lukea tästä.

Seuraa tapahtumakalenteriamme, Facebook-sivujamme ja Pirkkalaista.

VeisuuAstia-sarja aukaisee kristillistä uskoa ja kulttuuria virsien avulla alakoulujen 1.−3.-luokkien oppilaille. Tapahtumat järjestetään seurakunnan tiloissa kanttorin ja papin kanssa koulujen uskonnonopetuksen tukena ja lasten maailmaan sovitettuna. Kyseessä on erilainen uskonnon ja musiikin tunti.

VeisuuAstia-virikevihkossa on materiaalia mielekkääseen, antoisaan ja hauskaan työhön musiikin parissa. 48-sivuinen vihko värikuvineen ja piirroksineen sisältää juontotekstit ja virsiehdotukset neljään VeisuuAstia-tilaisuuteen. Tilaisuuksia järjestetään Pirkkalan seurakunnassa vuosittain.

VeisuuAstia -virikevihkoa voi tilata sähköpostitse osoitteesta pirkko.leponiemi-pirhonen@evl.fi
Vihkon hinta on 15 € (sisältää postikulut). Vihkon tuotto käytetään lyhentämättömänä Pirkkalan lasten tukemiseen diakoniatyön kautta.

VeisuuAstia -virikevihko