Pappilan taideillat

Pappilan taideilloissa järjestetään monenlaista ohjelmaa taiteen eri aloilta. Taideiltojen vierailijoina on esimerkiksi muusikkoja, kirjailijoita ja runoilijoita, taidemaalareita ja eri alojen tutkijoita. Iltojen aikana yleisö pääsee sekä kuulemaan että joskus myös itsekin kokeilemaan kyseisen taiteen tekemistä.

Taideiltoja järjestetään Pappilan väentuvassa sunnuntaisin. Iltoihin kuuluu kolmen (3) euron hintainen kahvitarjoilu. Taideillat ilmoitetaan muun muassa tapahtumasivulla, jonka näet tästä linkistä, sekä Pirkkalainen-lehden seurakuntapalstalalla. Kyytiä voit kysyä pappilaan 040 7698151 (Juhani Kauppila).

Kysy lisätietoja seurakuntapastori Tuula Mannermaalta p. 050 4307675.

Pappila sijaitsee osoitteessa Pappilantie 65.

Kevät 2019 sunnuntaisin

Su 10.2. klo 16–18
Valokuvia ja maalauksia
esittelee Tiina Routamaa.

Su 10.3. klo 16–18
Hemingway: jotain muuta kuin tyhjää löpinää. Kirjailijailta Ernst Hemingwaysta.
kertomassa pastori Arto Köykkä.

Su 7.4. klo 16–18
Maiju Seppä
Mitä hyvä kirja voi antaa? - Kuinka lukupiiri voi syventää ymmärrystä elämästä ja taiteesta.

Su 26.5. klo 15–17
Kirkko keskellä kylää.
Toimittaja, valokuvaaja Sari Savela kertoo kirjastaan.

Pappilan taideillat
seurakuntapastori, aikuistyö