Pappilan taideillat

Pappilan taideilloissa järjestetään monenlaista ohjelmaa taiteen eri aloilta. Taideiltojen vierailijoina on esimerkiksi muusikkoja, kirjailijoita ja runoilijoita, taidemaalareita ja eri alojen tutkijoita. Iltojen aikana yleisö pääsee sekä kuulemaan että joskus myös itsekin kokeilemaan kyseisen taiteen tekemistä.

Taideiltoja järjestetään Pappilan väentuvassa sunnuntaisin. Iltoihin kuuluu kolmen (3) euron hintainen kahvitarjoilu. Taideillat ilmoitetaan muun muassa tapahtumasivulla, jonka näet tästä linkistä, sekä Pirkkalainen-lehden seurakuntapalstalalla. Kyytiä voit kysyä pappilaan 040 7698151 (Juhani Kauppila). Pappila sijaitsee osoitteessa Pappilantie 65.

SYKSYN  2020 PAPPILAN  TAIDEILLAT  POIKKEUKSELLISESTI  KORONAN  TAKIA  PIRKKALAN KIRKOSSA (os. Arokuja 8)

Su 4.10. klo 16-18 Mikkelin päivänä kuulemme Raamatun enkeleistä, alustus Eira Pekari, Raamatun tekstit Siiri Tuomi-Turt​​​​​​​iainen, musiikki Salme Hillukka ja Pirkko Leponiemi-Pirhonen. PIRKKALAN  KIRKKO.

​​​​​​​Su 1.11. klo 16-18 Santiagon tiellä. Tule kuulemaan pyhiinvaelluksella koettua ja nähtyä. Kuvien ja musiikin myötä pääset mukaan unohtumattomalle matkalle. Illassa kertomassa Eija Apunen, musisoi 4M-yhtye. PIRKKALAN KIRKKO.

​​​​​​Kahvitarjoilu 3€.

Tiedustelut Tuula Mannermaa 050 430 7675.

Ihmisiä kahvillä pitkän pöydän ääressä.

seurakuntapastori, aikuistyö
Suupantie 10