Pappilan taideillat

Pappilan taideilloissa järjestetään monenlaista ohjelmaa taiteen eri aloilta. Taideiltojen vierailijoina on esimerkiksi muusikkoja, kirjailijoita ja runoilijoita, taidemaalareita ja eri alojen tutkijoita. Iltojen aikana yleisö pääsee sekä kuulemaan että joskus myös itsekin kokeilemaan kyseisen taiteen tekemistä.

Taideiltoja järjestetään Pappilan väentuvassa sunnuntaisin. Iltoihin kuuluu kolmen (3) euron hintainen kahvitarjoilu. Taideillat ilmoitetaan muun muassa tapahtumasivulla, jonka näet tästä linkistä, sekä Pirkkalainen-lehden seurakuntapalstalalla. Kyytiä voit kysyä pappilaan 040 7698151 (Juhani Kauppila).

Kysy lisätietoja seurakuntapastori Tuula Mannermaalta p. 050 4307675.

Pappila sijaitsee osoitteessa Pappilantie 65.

Seuraavat illat:

Su 10.11. klo 16–18
“Sukella symboliikkaan”
Seppo Paavola avaa Tampereen tuomiokirkon symboliikkaa ja hengellisyyttä.

Su 15.12. klo 16–18
“Valoa taiteeseen”
Myös valolla voi tehdä taidetta. Outi Martikainen kertoo, mitä valolla voidaan saada aikaan ja miten valoa käytetään taiteessa.

Tiedustelut Tuula Mannermaa 050 430 7675.

Pappilan taideillat
seurakuntapastori, aikuistyö