Musakahvila

 

Musakahvila kokoontuu kirkon pihalla marraskuun loppuun asti. Kevätkausi starttaa joulutauon jälkeen viikolla 3. 

 

Musakahvila järjestetään maanantaisin klo 9.30-11.30 Pirkkalan kirkon pihapiirissä. 

 

Musakahvila on avointa toimintaa vauvasta vaariin ja tänne voi tulla oman aikataulun mukaan. Noin puolen tunnin musahetki pidetään n. klo 10.00. Musakahvilassa on tarjolla kahvia, teetä ja pientä purtavaa, myös omat eväät voi ottaa mukaan.

 

Tulethan musakahvilaan ainoastaan täysin terveenä ja huolehdit hyvästä käsihygieniasta.

 

Tervetuloa musakahvilaan viihtymään ja musisoimaan!

 

Muskarit

Muskariryhmät kevätkaudelle 2023

Keväällä 2023 Pirkkalan seurakunnassa järjestetään yhteensä seitsemän muskariryhmää. Ilmoittautuminen kevään muskareihin alkaa 10.1.2023 klo 9.00. Kevään muskarit alkavat viikon 5 alusta, eli ensimmäiset muskariryhmät kokoontuvat maanantaina 30.1.2023.  Ilmoittautumisten päätyttyä voit tiedustella vapaita muskaripaikkoja suoraan muskareiden ohjaajilta Arilta ja Lotalta.

Kirkkoveräjällä muskareiden yhteydessä toimii omatoiminen muskarikahvila ja leikkihuone, jossa voi viivähtää ennen tai jälkeen muskaria leikkimässä, juomassa kupin kahvia ja vaihtamassa kuulumisia muiden muskarilaisten kanssa. Muskarikahvila toimii myös maanantaisin kirkon päiväkerhohuoneessa muskareiden yhteydessä. Keskiviikkoisin muskarilaiset ovat lämpimästi tervetulleita puistotreffeille, jotka kokoontuvat kirkon pihassa koko aamupäivän ajan. 

Vauvamuskari

Vauvamuskari 1 (0-6kk) Pirkkalan kirkon kerhotalolla maanantaisin klo 14.0014.30

Vauvamuskari 2 (6-12kk) Pirkkalan kirkon kerhotalolla maanantaisin klo 13.00-13.30

Vauvamuskari 3 (6-12kk) Pirkkalan kirkon kerhotalolla keskiviikkoisin klo 11.00-11.30

Ilmoittaudu vauvamuskariin tästä.

Taaperomuskari

Taaperomuskari 1 Pirkkalan kirkon kerhotalossa keskiviikkoisin 9.15-9.45.

Taaperomuskari 2 Kirkkoveräjän seurakuntatalossa torstaisin 9.15−9.45.

Ilmoittaudu taaperomuskariin tästä.

Perhemuskari

Perhemuskari 1 Pirkkalan kirkon kerhotalossa keskiviikkoisin 10.0010.40. 

Perhemuskari 2 Kirkkoveräjän seurakuntatalossa torstaisin 10.00-10.40.

Ilmoittaudu perhemuskariin tästä.

Perhemuskareissa koko perhe pääsee seikkailemaan yhdessä leikkien, laulellen, soitellen ja tanssien. Vauvamuskareissa vauva ja vanhempi pääsevät laulamaan, loruttelemaan, soittamaan ja tanssimaan yhdessä. Laulut ja lorut tukevat vauvan ja vanhemman välistä vuorovaikutusta sekä tukevat lapsen kehitystä. Taaperomuskarissa 1-2-vuotias saa kokea musiikin riemua monipuolisen liikkumisen, soittamisen ja leikkimisen kautta yhdessä oman aikuisen kanssa. Muskaritoiminta on osa seurakunnan varhaiskasvatusta ja kasteopetusta.

Muskaripaikkojen läheisyydessä on seurakunnan ylläpitämät leikkipuistot. Niissä voitte viettää kuulumisia vaihdellen aikaa ennen ja jälkeen muskarikokoontumisia. Jos korona sallii, muskareiden yhteydessä on avoinna myös leikkihuoneet.

Muskarikausi kestää puoli vuotta, ja ilmoittautumiset uudelle kaudelle ovat aina kauden alussa elokuussa ja tammikuussa. Muskaripaikkoja saattaa vapautua kesken kauden, joten niitä voi tiedustella muskarin ohjaajilta Arilta ja Lotalta.