Pyhäkoulu

Pyhäkoulu on lasten toiminnallinen tuokio sunnuntain jumalanpalveluksen aikana. Raamatunkertomuksiin tutustumisen lisäksi pyhäkoulussa lauletaan ja keskustellaan päivän aiheesta. Toimintatuokion askartelutehtävät täydentävät aiheen käsittelyä.
Pyhäkoulutuokion lisäksi ehtii myös pelata ja leikkiä.

Pyhäkoulu kokoontuu Pirkkalan kirkon kerhotilassa sunnuntaisin messun ajan kello 10.

Keväällä pyhäkouluun pääse sunnuntaista 19.1.2020 alkaen. Kevään viimeistä kertaa vietetään sunnuntaina 17.5.2020.

Muutamana sunnuntaina ei pidetä pyhäkoulua. Nämä ovat

• su 2.2., jolloin kirkolla vietetään perhemessua ja talvitapahtumaa.
  • su 1.3., jolloin ollaan hiihtolomalla.
  • su 12.4., jolloin juhlitaan pääsiäistä koko seurakunnan kanssa.

Pyhäkouluun ei tarvitse ilmoittautua.

Lisätietoja voi kysyä pastori Reetta Mörttiseltä 040 638 6411 tai nuorisotyönohjaaja Ossi Hakalalta p. 050 380 7963.

KirjeKirkko

KirjeKirkossa saat kotiisi kaksi kirjettä kuukaudessa. Kirjeessä on raamatunkohta ja vinkkejä yhteiseen tekemiseen kaverin tai oman aikuisen kanssa.

Syksyn KirjeKirkkoon kuuluu 6 kirjettä, joista ensimmäinen lähtee koteihin ma 16.9. alkavalla viikolla. Syyskauden viimeinen kirje kolahtaa postilaatikkoon adventin tienoilla.

Mukaan saa tulla toki pitkin syksyä laittamalla sähköpostia Reetalle reetta.morttinen@evl.fi

KirjeKirkko (postilakon vuoksi sähköisenä)

Adventtikirje KirjeKirkko (postilakon vuoksi sähköisenä)

Aikuisen ja lapsen kädet rukouksessa