Pyhäkoulu

Pienet kädet yhteen liitän,
elämästä nyt sua kiitän.
Aamen.

Pyhäkoulu on lasten pikkukirkko. Raamatunkertomusten lisäksi pyhäkoulussa lauletaan, rukoillaan ja keskustellaan päivän aiheesta. Toimintatuokion askartelutehtävät täydentävät aiheen käsittelyä. Joskus vietetään myös mehuhetki. Pyhäkoulutuokion lisäksi on pelejä ja leikkejä.

Pyhäkoulu kokoontuu Pirkkalan kirkon kerhotilassa sunnuntaisin messun ajan kello 10.

Pyhäkoulu jatkuu syksyllä 15.9.2019 messussa. Huom. muuttunut ensimmäisestä ilmoituksesta.

Pyhäkouluun ei tarvitse ilmoittautua.

Lisätietoja pyhäkoulusta  voi kysyä pastori Reetta Mäkiseltä 040 638 6411.

KirjeKirkko

KirjeKirkossa saat kotiisi kaksi kirjettä kuukaudessa. Kirjeessä on raamatunkohta ja vinkkejä yhteiseen tekemiseen kaverin tai oman aikuisen kanssa.

Syksyn KirjeKirkkoon kuuluu 6 kirjettä, joista ensimmäinen lähtee koteihin ma 16.9. alkavalla viikolla. Syyskauden viimeinen kirje kolahtaa postilaatikkoon adventin tienoilla.

Mukaan saa tulla toki pitkin syksyä laittamalla sähköpostia Reetalle reetta.makinen@evl.fi

Aikuisen ja lapsen kädet rukouksessa
seurakuntapastori, kouluikäistyö
Suupantie 10