Täältä voit lukea Pirkkalan seurakunnan uutisia. Lue toiminnastamme, tapahtumistamme ja ihmisistä, jotka jäävät mieleen ja koskettavat.
Vinkkaa viestintäämme, mistä aiheista toivoisit tehtävän uutisia ja juttuja, kiitos!

Mustissa vaateissa sofvalla istumassa kolme seurakunnan työntekijää. Kirkkoherra Olli-Pekka Silfverhuth, aikuistyön pappi Tuula Mannermaa ja viestinnän työntekijä Heidi Möttönen pukeutuivat torstaina mustiin. He haluavat olla mukana kampanjassa, joka vastustaa seksuaalista ja sukupuolittunutta väkivaltaa.

Tostait mustissa -kampaja vastustaa seksuaalista ja sukupuolittunutta väkivaltaa

18.11.2021 09.00

Pirkkalan seurakunta haluaa olla mukana Torstait mustissa- kampanjassa. Kirkkojen maailmanneuvoston kampanja vastustaa seksuaalista ja sukupuolittunutta väkivaltaa.

Kampanjan idea on yksinkertainen: pukeudu torstaisin mustaan. Tämä ele muistuttaa meitä jokaista vastuustamme vastustaa seksuaalista ja sukupuoleen perustuvaa väkivaltaa sekä varmistaa, että kaikki ihmiset sukupuolesta riippumatta ovat turvassa väkivallalta kodeissa, kouluissa, työpaikoilla ja kaikkialla yhteiskunnassamme.

Musta väri kuvaa kampanjassa sinnikkyyttä ja vastarintaa.

Sukupuoleen perustuva väkivalta on valitettava tosiasia jokaisessa maailman maassa. Tämä väkivalta jää kuitenkin usein piiloon ja sen uhrit yksin pelkäämään leimautumista ja lisää väkivaltaa.

Pukeutumalla torstaisin mustaan

• olet osa maailmanlaajuista kirkkojen liikettä
  • vastustat asenteita ja käytäntöjä, jotka mahdollistavat seksuaalisen väkivallan
  • osoitat kunnioitusta ja solidaarisuutta epäoikeudenmukaisuuden ja väkivallan uhreille sekä
  • rohkaiset muita liittymään mukaan.

Lisätietoja Kirkon Ulkomanavun verkkosivuilta.