Täältä voit lukea Pirkkalan seurakunnan uutisia. Lue toiminnastamme, tapahtumistamme ja ihmisistä, jotka jäävät mieleen ja koskettavat.
Vinkkaa viestintäämme, mistä aiheista toivoisit tehtävän uutisia ja juttuja, kiitos!

Diakoniatyöntekijät Jouni Kivimaa ja Petra Pajamäki. Heillä sylissään joululahjoja. Seurakunnan diakoniatyöntekijät Jouni Kivimaa ja Petra Pajamäki koordinoivat joululahjakeräystä pirkkalalaiselle lapsille.

Lahjoita lapselle joulumieltä – joululahjakeräys käynnistyy

29.10.2021 09.55

Toimeentulon kanssa kamppailevien perheiden lapsille tarkoitettu joululahjakeräys käynnistyy 1. marraskuuta. Pirkkalan seurakunnan järjestämä keräys antaa jokaiselle pirkkalalaislapselle mahdollisuuden saada mieluinen joululahja ja iloista mieltä.

- Seurakunta haluaa auttaa lapsiperheitä, jotka kokevat taloudellisen tilanteensa haastavaksi, kertovat diakoniatyöntekijät Jouni Kivimaa ja Petra Pajamäki.

Lahjojen antajat ovat aiempina vuosina pelastaneet monen perheen joulun. Sekä lahjatoiveiden esittäjiä että lahjojen hankkijoita on ollut paljon.
- Viime jouluna lahjatoiveita tuli 134 ja ne menivät kuin kuumille kiville. Ihmisiä kävi kyselemässä, että onko vielä toivelappuja, joten ihmisillä on suuri halu auttaa, toteaa Jouni Kivimäki.

Omalle lapselleen lahjaa toivovat voivat olla yhteydessä diakoniatyöntekijöihin Jouni Kivimaahan ja Petra Pajamäkeen 12.11. asti tai hakea täytettävän lahjatoivelomakkeen seurakuntatoimistosta.

– Lasten lahjatoiveet ripustetaan kuuseen, joka on 16.11. alkaen lähetyskahvila-myymälä Sirpakassa. Lahjatoivelappuun voi olla kirjattuna esimerkiksi lelu, kirja tai vaate.

Hankkimansa lahjan voi viedä paketoituna seurakuntatoimistoon tai Sirpakkaan 29.11.-3.12. välisellä ajalla. Lahjan arvo on noin 30–35 euroa. Mukaan on tärkeää liittää toivelappu, jotta lahjat osataan toimittaa oikeille vastaanottajille. Lahjatoiveita esittäneiden henkilöllisyydet jäävät ainoastaan diakoniatyöntekijän tietoon.

Lisätiedot diakoniatyöntekijöiltä:
Jouni Kivimaa p. 050 5235025