Täältä voit lukea Pirkkalan seurakunnan uutisia. Lue toiminnastamme, tapahtumistamme ja ihmisistä, jotka jäävät mieleen ja koskettavat.
Vinkkaa viestintäämme, mistä aiheista toivoisit tehtävän uutisia ja juttuja, kiitos!

Pirkkalan kirkko.

Kesällä ehtoollista tarjoillaan iltakirkossa

15.6.2021 16.02

Seurakunnan toiminta painottuu yhä enemmän kasvokkaisiin kohtaamisiin Länsi- ja Sisä-Suomen aluehallintoviraston (AVI) tuoreen päätöksen myötä. Uudet rajoitukset ovat voimassa toistaiseksi.

– Odotamme kovasti sitä, että voimme seurakuntana kokoontua yhdessä kirkonmenoihin. Toivottavasti moni löytää uudestaan kirkkopolkunsa, kirkkoherra Olli-Pekka Silfverhuth sanoo.

Kesäviikonloppuisin Pirkkalan kirkossa vietetään konfirmaatiojumalanpalveluksia.

– Konfirmaatiomessuihin kutsumme rippikoululaiset ja muutaman heidän läheisensä. Yhteensä kirkkoon voidaan ottaa noin 150 henkilöä.

Messuja voi seurata striiminä seurakunnan YouTube-kanavalla. Tallenteet ovat katsottavissa kahden viikon ajan.

Pyhäillan messut jatkuvat

Kaikille avoimia messuja järjestetään kirkossa sunnuntai-iltaisin kello 18, pois lukien 27. kesäkuuta. Tällöin messua vietetään aamulla totutusti kello 10. Illalla kirkossa kuullaan Bachin musiikkia uruilla.

Sunnuntaina 18. heinäkuuta messu on seurakuntalaisille avoin sekä aamulla että illalla, sillä päivälle ei osu rippikouluryhmän konfirmaatiota.

Kaikissa avoimissa messuissa tarjoillaan ehtoollinen ja luetaan kirkolliset ilmoitukset.