Täältä voit lukea Pirkkalan seurakunnan uutisia. Lue toiminnastamme, tapahtumistamme ja ihmisistä, jotka jäävät mieleen ja koskettavat.
Vinkkaa viestintäämme, mistä aiheista toivoisit tehtävän uutisia ja juttuja, kiitos!

Valaistu vanerinen aasi Pappilan valopolulla.

Pappilan joulu perutaan turvallisuussyistä

3.12.2020 15.14

Länsi- ja Sisä-Suomen aluehallintoviraston (AVI) tiukentuneiden rajoitusten vuoksi seurakunta joutuu perumaan Pappilan joulun ajalta 3.–5. joulukuuta.

Pappilan joulun pääosassa on itsenäisesti kuljettava valopolku, joka AVIn mukaan tulkitaan tapahtumaksi. Kokoontuminen sallitaan korkeintaan kymmenelle ihmiselle kerrallaan sekä sisä- että ulkotiloissa, vaikka käytössä oleva alue olisi laaja.

– Pappilan joulun ja valopolun peruuntuminen on iso pettymys paljon työtä tehneille järjestäjille ja polulle pääsyä odottaneille. Seurakunta ei kuitenkaan voi toimia viranomaisten ohjeiden ja linjausten vastaisesti, kirkkoherra Olli-Pekka Silfverhuth toteaa.

– Toivomme toki, että joulun seudulla voisimme järjestää Pappilassa jotakin ja toteuttaa valopolun uudelleen viimeistään vuoden päästä.

Katso täältä kuvia Pappilan joulusta.