Kirkkosali, YouTube-logo kuvan päällä

Jumalanpalvelukset Pirkkalan kirkosta suorana verkossa

19.3.2020 17.00

Koronavirusepidemian aiheuttamissa poikkeusoloissa jumalanpalvelukset toimitetaan toistaiseksi sanajumalanpalveluksina ilman kirkossa läsnä olevaa seurakuntaa.

Jumalanpalvelukset lähetetään seurakuntalaisille reaaliaikaisesti verkossa. Niitä voi seurata seurakunnan YouTube-kanavalla ja Facebook-sivulla. Lähetykset näkyvät ilman kirjautumista. Tallenteet ovat katsottavissa myös jälkeenpäin.

Virsien sanat löytyvät helposti verkkovirsikirjasta.

Poikkeusolojen vuoksi ilman seurakuntaa järjestettävissä, striimattavissa jumalanpalveluksissa ei kerätä kolehtia. Sen sijaan voit osallistua rahankeräykseen. Rahankeräyskohde vaihtuu viikoittain.

Linkit striimeihin

(Paina kuvaketta)