Lisäpaikkoja kevään kerhoihin

28.11.2019 10.54

Lapsia ja ohjaajia kerhossa Pappilan pihalla

Tammikuussa 2020 alkavissa kerhoissa on vapautunut paikkoja 31.5.2020 mennessä kolme vuotta täyttäville ja sitä vanhemmille lapsille. Kerhot käynnistyvät viikolla kolme.

Kerhopaikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Osallistuminen on maksutonta. Kerhopaikka vahvistetaan muutaman arkipäivän kuluessa ilmoittautumislomakkeen vastaanottamisen jälkeen. Syksyllä 2019 kerhossa olleita lapsia ei tarvitse ilmoittaa mukaan uudelleen.

Seurakunnan päiväkerhoissa tutkitaan maailmaa lapsen kanssa eri ympäristöissä. Lasta kiinnostaviin ilmiöihin tutustutaan leikin ja toiminnan kautta. Päiväkerhotoimintaa ohjaavat kristilliset arvot, lähimmäisenrakkaus ja toisen huomioon ottaminen.

Linkki ilmoittautumislomakkeeseen

Lisätiedot: Laura Furu, p. 050 380 7966 / laura.furu@evl.fi