Silfverhuthille rovastin arvonimi

20.11.2019 16.16

Pirkkalan kirkkoherra Olli-Pekka Silfverhuth

Pirkkalan seurakunnan kirkkoherra Olli-Pekka Silfverhuth on saanut rovastin arvonimen keskiviikkona 20. marraskuuta. Päätöksen teki Tampereen hiippakunnan piispa Matti Repo.

Rovastin arvonimi myönnetään kirkollisessa työssä erityisesti ansioituneelle papille. Tampereen hiippakunnasta rovastiksi on nimitetty myös Vesilahden seurakunnan kirkkoherra Harri Henttinen, Eteläisen seurakunnan kappalainen Ismo Kunnas, Orimattilan seurakunnan Artjärven kappeliseurakunnan kappalainen Elina Lehdeskoski ja Hämeenlinna-Vanajan seurakunnan johtava sairaalasielunhoitaja Jukka Lehto.

Lisäksi tuomiokapituli on myöntänyt director cantus -arvonimen Hämeenlinna-Vanajan seurakunnan kanttori, musiikin maisteri Minna Koskikunnakselle.

Arvonimet jaetaan 15. tammikuuta tuomiokapitulin istunnon yhteydessä.