Seurakunta alkaa julkaista podcastia

3.10.2019 16.03

Viestinnän työntekijä Heidi Möttönen ja kirkkoherra Olli-Pekka Silfverhuth Taivaan alla -podcastia toimittaa viestinnän työntekijä Heidi Möttönen. Ensimmäisessä jaksossa kummiutta pohtii kirkkoherra Olli-Pekka Silfverhuth.

Pirkkalan seurakunnan elämää voi seurata nyt myös äänimuodossa.

Seurakunnan podcastin eli verkossa jaettavan ääniohjelman ensimmäisessä jaksossa kirkkoherra Olli-Pekka Silfverhuth pohtii kummiutta. Hänen mukaansa aihe juontuu löyhästi evankelisluterilaisen kirkon käynnissä olevasta Kaste ja kummius -hankkeesta.

Podcast pyrkii nostamaan esiin ajankohtaisia asioita, jotka liittyvät kirkkoon, seurakuntaan ja elämään.

Yritämme löytää uusia tapoja olla vuorovaikutuksessa ja antaa kuulijoille jotain ajattelunaihetta. Samalla opimme itsekin, Silfverhuth uskoo.

Podcastit suosittuja

Podcastit ovat kasvattaneet suosiotaan tasaisesti myös Suomessa. Podcastien etuna on, että niitä voi kuunnella muun tekemisen ohessa, missä ja milloin vain.

Podcastissa puhuja tulee lähelle, sillä siinä on tapana jakaa jotain henkilökohtaista. Ääni on siihen ilmaisuvoimaisuudessaan hyvä väline. Toivomme, että podcast löytää laajan kuuntelijakunnan, ja otamme mielellämme vastaan ehdotuksia tulevien jaksojen aiheista, viestinnän työntekijä Heidi Möttönen sanoo.

Avausjakson jälkeen podcastissa on äänessä yksi tai kaksi puhujaa. Jaksoja jaetaan seurakunnan Facebook-sivulla ja nettisivuilla.
Kuuntele tästä Taivaan alla -podcast, jakso 1.

Palautetetta otamme mielellään vastaan sekä ideoita tulevien jaksojen aiheesta. Palautteen voit antaa nettilomakkeella.