Kirkko-Harri vetää jumppaa seurakunnan ensimmäisessä kesäillassa

27.6.2019 09.00

harri_10x15_L.jpg Vesilahden kirkkoherra Harri Henttisen kesäjumppaan pääsee osallistumaan 4.7. Vähäjärven rannalla.

Kirkko-Harri eli Vesilahden kirkkoherra Harri Henttinen aloittaa Pirkkalan seurakunnan kesäillat tänä kesänä jumpan merkeissä. Suosittu kirkkoherra vetää myös omassa seurakunnassaan jumppia, joten pirkkalalaisille on luvassa varmasti hien pintaan nostava jumppa. Ensimmäinen kesäilta järjestään torstaina 4.7. Vähäjärven rannalla alkaen kello 18. Liikkuvana seurakuntana Pirkkalan seurakunta jalkautuu kaikkiaan kolmena iltana eri puolilla Pirkkalaa.

─ Kesäiltoihin ovat kaikki tervetulleita viettämään rennosti aikaa yhdessä. Kesäiltoihin on suunniteltu erilaista ohjelmaa ja toimintaa. Lisäksi tarjolla on pientä syötävää, kertoo aikuistyönohjaaja Jukka Peltola.

Ensimmäiseen kesäiltaan Vähäjärvelle Kurikan rantaan saadaan vieraaksi Kirkko-Harri. Ilta alkaa kello 18 yhteisellä lauluhetkellä. Sen jälkeen kaikki pääsevät liikkumaan Kirkko-Harrin kesäisessä jumppamixissä.

─ Aloitamme alkulämmittelyllä, jatkamme menevän musiikin johdattelemana tehokkailla koko vartaloa aktivoivalla kuntonyrkkeilysarjoilla ja loppua kohden hiljennämme, selvittää Harri Henttinen.

─ Tule nauttimaan kesäillasta, hyvästä seurasta ja tekemään hyvää itsellesi kuntoilun merkeissä. Ota mukaan rento asu, hyvät jumppakengät ja juomapullo, jatkaa Henttinen.

Jumpan jälkeen on tarjolla paistettuja lettuja ja makkaraa sekä mehua. Illan päätteeksi pastori Tuula Mannermaa pitää iltahartauden.

Toinen kesäilta pidetään uudella Pappilan rantatuvalla 18.7. Ilta on lähetysaiheinen ja vieraana ovat silloin seurakunnan Namibian lähetit Päivi ja Sakari Löytty. Illan ohjelmaan sisältyy konsertti, jossa kuulemme säveliä läheltä ja kaukaa. Konsertin jälkeen on mahdollisuus saunoa uudessa saunassa sekä nauttia iltapala.

Elokuun ensimmäisenä päivänä vietetään kesäiltaa Pereen Sahapuistossa.