Pappilassa juhannustekemistä koko perheelle

13.6.2019 14.21

Juhannus_XL.jpg Pappilan juhannusjuhla kerää runsaasti väkeä juhlimaan keskikesän juhlaa. Juhla alkaa kello 19.45 ja päättyy 22.30.

Pirkkalan seurakunnan perinteistä koko perheen juhannusjuhlaa vietetään perjantaina 21. kesäkuuta Pappilassa kello 19.45 alkaen. Juhlatunnelmaan voi virittäytyä jo kello 19 Vanhassa kirkossa kansanlauluja laulaen. Kansanlaulukirkkoon osallistuu Olli-Pekka Silfverhuth, Pirkko Leponiemi-Pirhonen ja kuorolaisia.

– Pappilan juhannusjuhla kerää perinteisesti monia Pirkkalassa juhannusta viettäviä yhteen. Ohjelmaa on kaiken ikäisille, luvassa on muun muassa vihdan tekoa, rastirata ja haitarimusiikkia, kertoo kirkkoherra Olli-Pekka Silfverhuth.

Juhla huipentuu säävarauksella sytytettävään kokkoon Pappilan rannassa kello 21.30.

Keskikesän juhlijoita palvelee grillipuffetti, josta voi ostaa makkaraa ja salaatteja (4 €). Lisäksi toisesta puffetista voi ostaa suolaisia ja makeita herkkuja mm. kahvia, mehua, pullaa, piirakkaa, perunarieskaa, pizzapaloja ja vohveleita. Puffettien tuotto käytetään lähetystyön hyväksi. Illan aikana järjestetään myös arpajaiset.

Ilmainen kuljetus juhannusjuhlille

Pappilaan ja takaisin on mahdollista kulkea bussikyydillä. Yhteiskuljetusta kannattaa hyödyntää, sillä Pappilan parkkipaikka on pieni. Autoja voi pysäköidä myös Vanhan kirkon ja Pihlajaniemen parkkipaikoille.

Bussikuljetuksen reitti on seuraava: klo 18.15 Toivio (Karjalantien ja Ruotutien risteys), Naistenmatkantie, klo 18.25 Suuppa, Suupantori, Ratsutilantie, Perkiöntie, Kyöstintie, Lehtimäentie, Naistenmatkantie, Anian rantatie ja klo 19 Vanha kirkko, josta kansanlaulukirkon jälkeen kuljetus Pappilaan, Pappilantie 65. Paluukuljetus Pappilasta lähtee juhlan jälkeen n. klo 22.30.