Seurakunta hakee kesätyöntekijöitä

31.1.2019 15.12

Kesätyöntekijät 2019

Kesätyöntekijöiden haku on 6.2.-29.3.2019. Tarjoamme ensisijaisesti pirkkalalaisille nuorille kesätöitä hautausmaalle, kirkon esittelyyn tai kahvilatyöntekijäksi. Lisäksi nuorisotyön puolelle tulee kesätyöpaikkoja, niistä tarkemmin tietoa seuris.net -sivulla. Hakijan tulee olla 18 vuotta täyttänyt. Kahvilatyöntekijöistä toinen voi olla 16 vuotta täyttänyt.

Hautausmaan kesätyöntekijät

Työtehtävinä viheralueiden hoito ja hautojen hoito. Hautaumaalle palkataan noin 10 nuorta 1.6.-16.8.2019 ajalle.

Pirkkalan kirkon esittely & siivoustyöt

Työtehtävinä oavt Pirkkalan kirkon esittely & siivoustyöt. Työ sisältää kirkon esittelyä ja ulkona puutarhatyötä sekä sisällä siivoustöitä.

Työvuorot jakautuvat Pirkkalan kirkolle ja Kirkkoveräjän seurakuntatalolle. Lisäksi Pirkkalan kirkolla on työvuoro myös joka toinen viikonloppu. Näihin tehtäviin otetaan kaksi henkilöä.

Työaika kesä- ja heinäkuussa 7h/pvä ja 35h/vko.

Kahvilatyöntekijä Sirpakkaan

Seurakunnan kahvilaan Sirpakkaan haetaan kahta reipasta kesätyöntekijää 5 viikoksi 1.7.- 2.8.2019 hoitamaan seurakunnan kahvila Sirpakkaa, Koulutie 1. Lisäksi velvoite osallistua perehdytyspäivään kesäkuun viimeisellä viikolla.

Työaika arkisin 30 h / vko sisältää kahvilan ja pienen myymälän asiakaspalvelua, valmistavia tehtäviä ja kahvilan siisteydestä huolehtimista Toiselta kahvilatyöntekijältä vaaditaan 18 vuoden ikää, toiselta vähintään 16 vuoden ikää. Kiinnostus yrittäjyyteen ja kahvilan asiakaspalveluun sekä mahdollinen hygieniapassi ovat eduksi.

Nuorisotyön kesätyöpaikat

Nuorisotyön kesätyöpaikkoihin haku tapahtuu seuris.net -sivuston kautta.