Hautakynttilä voidaan sytyttää puolestasi

3.12.2018 13.38

Postikortti_Kari Luotonen_net_S.jpg Apuritoiminnassa mukana oleva Kari Luotonen sytytti yhtenä jouluna kuudelle haudalle kynttilät.

Monella on tapana viedä kynttilä läheisen haudalle jouluna. Jos ei syystä tai toisesta itse pääse paikalle, voi hautakynttilän sytytyksen tilata seurakunnalta.

Etukäteen tilattujen kynttilöiden viennin ja sytytyksen hoitavat seurakunnan vapaaehtoisten Apuri-miesten joukko. Kynttilät viedään haudoille illan hämärtyessä ja sytyttämisen jälkeen ne palavat arvion mukaan noin 60 tuntia.

− Minusta tämä on hieno palvelu niille, jotka haluavat muistaa läheisiään, mutta eivät pääse itse tuomaan kynttilää haudalle, kertoo Apurina toimiva Kari Luotonen.

Perinteiseen tapaan Luotonen vie itse omien läheistensä haudoille jouluna kynttilät ja samalla toimittaa kynttiläpalvelun kautta tulleet kynttilätilaukset oikeille haudoille.

­− Kynttilöiden vienti sujuu hyvin, sillä saamme kartan ja ohjeet mihin haudoille kynttilät pitää viedä.

Kynttilän tilaajalta tarvitaan haudatun vainajan nimi tilauksen yhteydessä. Maksamalla 10 euron palvelumaksun viimeistään 14.12. saa tämän palvelun käyttöön.

Tilinumero: FI20 5730 7310 0003 03
Maksun viesti: kynttiläpalvelu + vainajan etu- ja sukunimi