Joulutalossa jouluista tekemistä kaiken ikäisille

19.11.2018 11.52

Joulutalossa jouluista tekemistä kaiken ikäisille

Pappilassa ja väentuvassa on pian joulun tuoksuja ja tunnelmia, kun Pirkkalan seurakunta avaa jälleen joulutalon ovet.

Ensi viikolla maanantaista lauantaihin avoinna olevassa joulutalossa pääsee iltaisin askartelemaan, leipomaan, koristelemaan kynttilöitä ja huovuttamaan. Askartelupisteiden toiminnot vaihtelevat eri iltoina. Jokaisena iltana järjestetään hartaus joko kodassa tai väentuvassa. Joulutaloon voi tulla myös viettämään aikaa esimerkiksi leikkien ja jutellen.

Tiistaina ja lauantaina Pappilaan järjestetään ilmainen bussikyyditys, johon voi hypätä kyytiin reitin varren pysäkeiltä.

− Joulutalosta löytyy kaiken ikäisille mukavaa toimintaa. Kyseessä on koko seurakunnan yhteinen joulun ajan avaava tapahtuma, jossa on lämmin ja mukava tunnelma Pappilan kauniissa miljöössä, sanoo lähetys- ja kansainvälisen työn ohjaaja Anne Sihvonen.

Joulutalon aamupäivät tiistaista perjantaisin ovat varattu perhekerhoille. Maanantaina, tiistaina, keskiviikkona ja perjantaina ovet ovat avoinna kaikille vauvoista vaareihin kello 17−20 ja lauantaina klo 9.30−15. Torstai-iltana joulutalo on kiinni.

Pappilan alueen ulkoilumaastoissa voi hakea iloista mieltä ja punan poskille kiertämällä joulupolun. Pappila-rakennuksessa on kahvila, jossa on pikkurahalla myytävänä makeita ja suolaisia jouluherkkuja. Perjantaina järjestetään kinkkubingo, johon osallistuminen on ilmaista.

Joulutaloviikko huipentuu yhteiseen adventtimessuun ja joulubasaariin sunnuntaina Pirkkalan kirkossa.

Joulutalo Pappilassa ja väentuvassa ma 26.11.−la 1.12

• os. Pappilantie 65.
  • TI, KE, TO, PE klo 9−12 perhekerhot.
  • MA, TI, KE, PE klo 17−20 ja LA klo 9.30−15 avoinna kaiken ikäisille.
    Joulukahvilasta kaikki jouluiset herkut 1 €/kpl. Kahvilan tuotto urheilulähetystyöhön Mongoliaan.
  • MA: Joulukortti- ja havupalloaskartelut.
  • TI: Joulukorttiaskartelu ja kynttiläpaja. Yksi kynttilä per kävijä, lisäkynttilät maksua vastaan.
  • KE: Joulukorttiaskartelu ja neulahuovutus.
  • TO: Kiinni illalla. Aamulla avoinna perhekerhoille.
  • PE: Joulukorttiaskartelu ja kinkkubingo.
  • LA: Joulukorttiaskartelu, leivonta klo 9.30-13, kukka-asetelmat klo 12, 12.30 ja 13, joulupuuro. Joulukorin materiaalimaksu 13 €. Omalla korilla 9 €. Oma kori/astia vähintään 10 cm korkea ja 25 cm halkaisija.
  • Joka ilta toimintapisteet sulkeutuvat kello 19.30, minkä jälkeen hartaus.

Kuljetukset:

• Reitti Toivio−Naistenmatkantie−Suuppa−Pappila
  • Auton tuulilasissa merkintä Pappilan joulutalo
  • TI pikkubussi: lähtö klo 17, Suupantori klo 17.10. Paluu klo 19.45.
  • LA linja-auto: lähtö klo 9.15, Suupantori klo 9.25. Paluu klo 13.00.