Joululaulukuoro etsii laulajia Kauneimpiin joululauluihin

2.11.2018 11.24

joululaulukuoro

Pirkkalan seurakunta kaipaa laulajia joulun ajan joululaulukuoroon. Neljättä toimikauttaan aloittava kuoro perustetaan vuosittain Kauneimmat joululaulut -tilaisuuksia varten.

Viime vuonna ryhmällä oli myös kaksi muuta joulun ajan esiintymistä muun muassa kauppakeskuksessa.

− Pääsyvaatimuksena on halu laulaa yhdessä ja ilahduttaa muita laululla. Nuottikorva on hyvä olla, mutta kuorolaulukokemusta ei vaadita. Mukana on ollut sekä kokeneita kuorolaulajia että heitä, jotka laulavat kuorossa ensi kertaa. Mukana on ollut kaiken ikäisiä, kertoo kuoroa johtava kanttori Liisa Aaltola.

Kuoro ei vaadi tiukkaa sitoutumista. Mukaan voi tulla yhdeksi esiintymiskerraksi tai useammaksi. Kuoron esiintymisten ohjelmistona on sekä perinteisiä että uudempia joululauluja. Kuoroon ei tarvitse ilmoittautua, riittää, kun saapuu paikalle harjoituksiin.

Pirkkalan seurakunnassa on myös Bachin Johannes-passiota harjoitteleva passiokuoro, Pirkkalan Kirkkokuoro, Kraak-kuoro ja Lapsikuoro.

Joululaulukuoro kokoontuu 8. marraskuuta alkaen torstaisin klo 18.30. Ensimmäiset kaksi kertaa ovat Pirkkalan Vanhassa kirkossa ja toiset kaksi kertaa Pirkkalan kirkossa.