Geriatrian ylilääkäri Jukka Rönneikkö luennoi ikääntymisestä

3.10.2018 08.00

Geriatrian ylilääkäri Jukka Rönneikkö luennoi ikääntymisestä 11.10.2018 Pirkkalassa.

Pirkkalan seurakunta ja Pirkkalan kunta järjestävät yhdessä luennon ikääntymisestä. Luento on lähinnä suunnattu omaisille, jotka ovat uudessa elämäntilanteessa läheisen ikääntyessä. Uudessa elämäntilanteessa tarvitaan apua ja tukea moniin asioihin.

Geriatrian ylilääkäri Jukka Rönneikkö on toiminut geriatrina 25 vuotta erilaisissa työtehtävissä; ensin Tampereella ja nyt runsaan 4 vuoden ajan Ylöjärvellä. Rönneikkö luennoi ikääntymisen mukanaan tuomista muutoksista omaisen näkökulmasta.

Luennolla pohditaan kotona asumisen ja ikääntymisen mukanaan tuomia haasteita. Jukka Rönneikkö puhuu myös siitä, miten omaiset ja palveluntuottajat voivat yhdessä tukea ikääntyviä näissä asioissa. Ikääntyminen tuo monia muutoksia, jotka eivät aina tarkoita sairautta. Siksi onkin tärkeää, että jonkin toiminnon osa-alueen aleneminen huomioidaan ja nostetaan vahvasti esiin omaisten ja palveluntuottajien yhteistyössä.

Luento järjestetään Nuolialan koulun ruokasalissa torstaina 11.10. kello 18.30. Tilaisuuden aluksi kello 18 on kahvitarjoilu. Luennon lopuksi on aikaa myös keskustelulle ja kysymyksille.

Tilaisuuteen on vapaa pääsy.