Enkeliaiheinen konsertti Pirkkalan kirkossa

11.9.2018 16.24

konserttikuva 29.9._THUMB.jpg

Pirkkalan kirkossa järjestetään Mikkelinpäivän teemaan hyvin sopiva konsertti. Maan korvessa kulkevi lapsosen tie -nimeä kantavassa konsertissa kuullaa klassista piano- ja urkumusiikkia sekä enkeliaiheisia lauluja.

Konsertissa Juha-Pekka Kähkönen laulaa ja soittaa uruilla ja Petri Kähkönen soittaa pianoa. Petri Kähkönenon pirkkalalainen pianisti ja säveltäjä. Hän aloitti pianonsoiton jo 5-vuotiaana. Hän on säveltänyt pianolle 32 sävellystä, joista ensimmäisen noin 10-vuotiaana. Petri on opiskellut kirkkomusiikin linjalla Tampereen konservatoriossa seitsemän vuotta sitten. Juha-Pekka Kähkönen on toiminut Auran seurakunnan kanttorina vuodesta 1999 alkaen. Hän valmistui Tampereen konservatoriosta 1998. Juha-Pekan instrumentteina ovat laulu ja urut.

Maan korvessa kulkevi lapsosen tie -konsertti Pirkkalan kirkossa la 29.9.2018 klo 18.
Vapaa pääsy. Konsertin kesto noin 1 h 20 min.