Tule kokemaan Pieni vaellus Pirkkalan kirkossa

4.6.2018 13.44

Pieni vaellus Pirkkalan kirkossa.

Pirkkalassa on nyt ensimmäistä kertaa mahdollisuus kokea Pieni vaellus kirkossa. Se rakentuu kuvataiteilija Tuula Lehtisen kirkkosaliin toteuttaman seitsemän hiljentymisalttarin ympärille. Niiden yhteinen teema on Jeesuksen seitsemän sanaa ristillä.

-Kirkkomme on Tiekirkko, mutta sitä ei ehkä ole löydetty kovinkaan hyvin. Olemmekin nyt kehittäneet Pienen vaelluksen kirkossa, jonne Pirkkalan asukkaat voivat tulla vaikkapa kesävieraidensa kanssa, kertoo Pirkkalan seurakunnan lähetys- ja kansainvälisen työn ohjaaja Anne Sihvonen.

Vaellus ei vaadi siihen osallistuvalta mitään valmisteluja. Se myös räätälöityy vaeltajan omien toiveiden ja aikataulun mukaisesti.

-Joku voi kierrellä kirkkosalin pikaisesti ja joku toinen taas viivähtää Lehtisen teosten äärellä pidempäänkin. Olemme tehneet vaeltajan avuksi myös pienen vihkosen.

Pirkkalan kirkko on avoinna kesä- ja heinäkuussa joka päivä klo 10–16. Kirkko-opas on myös paikalla.

Sirpakkaan kahville

Sihvonen muistuttaa siitä, että seurakunnan lähetystyön myymälä-kahvila Sirpakka sopii hyvin tankkauspaikaksi esimerkiksi Pienen vaelluksen yhteyteen. Sirpakka sijaitsee Suupalla osoitteessa Koulutie 1.

-Myymälä-kahvilamme on tulevana kesänä auki ensimmäistä kertaa myös kesäaikaan kahden työllistetyn nuoren voimin. Kesäkuussa paikan ovet ovat auki klo 10-17 ja heinäkuussa klo 10-15.

Sirpakasta kahvia tai herkkuja ostamalla tukee samalla hyvän tekemistä.

-Tarjolla oleva kahvi on Reilun kaupan ja paikassa on myynnissäkin useita Reilun kaupan tuotteita. Lisäksi Sirpakasta voi ostaa muun muassa käsitöitä, jotka on valmistettu Pirkkalassa.

Pirkkalan kirkko, Arokuja 8
Sirpakka, Koulutie 1