Helatorstaina ulkojumalanpalvelus Pappilassa

22.5.2017 09.09

Pappilan väentupa_THUMB.jpg

Pappilan pihapiirissä järjestetään helatorstaina jumalanpalvelus. Kyseessä on seurakuntien tempaus, jossa ulkojumalanpalvelus järjestetään useilla paikkakunnilla ympäri Suomen.

– Kauniissa ja historiallisessa Pappilassa on hienoa viettää kevään pyhäpäivä. Kutsumme seurakuntalaisia mukaan koko perheen voimin, seurakuntapastori Reetta Mäkinen sanoo.

Jumalanpalveluksen jälkeen on väentuvassa tarjolla kirkkokahvit ja kodassa nokipannukahvit ja vaahtokarkkien paistamista. Pihapiirissä on askartelua ja mahdollisuus frisbeegolfaukseen.

– Helatorstai, Kristuksen taivaaseenastumisen päivä, on yksi kirkkovuoden merkittävimmistä juhlapäivistä. Osallistumalla ulkojumalanpalvelukseen pääsee osaksi maanlaajuista juhlijoiden joukkoa.

Jumalanpalveluksessa ovat mukana Olli-Pekka Silfverhuth, Reetta Mäkinen, Denise Gauffin-Kostilainen, Arto Köykkä, Jukka Jormanainen, Pirkkalan puhallinorkesteri ja Pirkkalan Kirkkokuoro. Tapahtuma on osa reformaation merkkivuotta.

Sanajumalanpalvelus Pappilan pihapiirissä 25.5. klo 10, osoite Pappilantie 65. Sateen sattuessa Vanhassa kirkossa.