Haluatko käyttöösi viljelylaatikon?

17.3.2017 15.32

viljelylaatikot.JPG

Pirkkalan seurakunnan yksityiskäyttöön haettavat viljelypalstat ovat tänä vuonna viljelylaatikoita.

Pirkkalalaiset voivat hakea seurakunnan maalla sijaitsevaa viljelylaatikkoa käyttöönsä.

Viljelylaatikoita on yhteensä kymmenen. Niiden hakuaika on 8.3.-31.3.2017, jonka jälkeen hakijoille ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Viljelylaatikoiden haussa huomioidaan hakijan taloudellinen tilanne.

Viljelylaatikon käyttö edellyttää 4H -yhdistyksen ja seurakunnan viljelykoulutukseen osallistumista viikolla 14. Seurakunta tarjoaa viljelylaatikon ja mullan. Viljelylaatikon hoitaja sitoutuu pitämään huolta laatikosta asianmukaisella tavalla koulutuksen oppien mukaisesti.

Lisätiedot: Anne Sihvonen 040 707 1923.

Hae viljelylaattikoa tästä.