Tältä sivulta löydät tällä hetkellä avoinna olevat ilmoittautumiset.
Seuraa tapahtumakalenteriamme, Facebook-sivuamme ja Pirkkalaista.
Kouluikäisten ja nuorten leireistä ja tapahtumista voit myös kysellä nuorisotyönohjaajilta.

Hei vapaaehtoinen, tervetuloa kertaamaan tärkeitä ensiaputaitoja! Järjestämme vain vapaaehtoisillemme tarkoitetun maksuttoman koulutuksen torstaina 21.3. kello 18-20 Pirkkalan kirkolla.
Kurssista ei saa virallista todistusta, mutta senkin edestä käyttökelpoisia taitoja hätätilanteen varalle. Kouluttajana toimii sairaanhoitaja, KM Sanna Kauppinen. Pääset mukaan ilmoittautumalla ennakkoon ma 18.3. mennessä täältäLinkki avautuu uudessa välilehdessä
Nähdään kirkolla!

Aikuistyön Paja 4.4. torstai-ilta

Aikuistyön paja torstaina 4.4. klo 17.30. - 19.30. Pirkkalan Kirkko. Aikuistyön vastuuryhmä esittelee syksyllä 2023 tekemän kyselyn tulokset ja keskusteluttaa läsnäolijoita sen avaamista kysymyksistä.

Ilmoittaudu mukaan tästä

(Ilmoittautuminen on auki 26.2. - 25.3.)