Tältä sivulta löydät tällä hetkellä avoinna olevat ilmoittautumiset.
Seuraa tapahtumakalenteriamme, Facebook-sivuamme ja Pirkkalaista.
Kouluikäisten ja nuorten leireistä ja tapahtumista voit myös kysellä nuorisotyönohjaajilta.

Vuoden 2021 rippikoulut

Rippikoulussa syvennetään ajatuksia kristillisestä uskosta, tutustutaan uusiin kavereihin ja punnitaan yhdessä elämänmenoa. Nuorten sivuilta www.seuris.net löytyy lisää ajatuksia rippikoulusta ja kuvia leireiltä.

Vuoden 2021 rippikoulujen ilmoittautuminen tapahtuu sähköisesti tämän linkin kautta. Linkki aukeaa 3.12. klo 14.00.

Jos rippikoululainen ei kuulu seurakuntaan, lähetä postia Arto Köykälle arto.koykka@evl.fi. Sitten saa postia kotiin!

Hiihtoloman perheleiri Lotjan tuvalla ke 3.3.-su 7.3.2021

Hiihtoloman perheleiri järjestetään Lotjalla. Lähtö Pirkkalasta keskiviikkona 3.3. ja paluu Pirkkalaan sunnuntaina 7.3. Leirillä on mahdollista lähteä laskettelemaan Pikku-Syötteen rinteisiin, hiihtää Lotjan ja Syötteen maisemissa tai viettää talvipäiviä seurakunnan leiripaikassa.

Retken tarkempi ohjelma ja aikataulu varmistuu alkuvuodesta. Seuraamme myös pandemiatilannetta ja ajankohtaisia rajoituksia tarkasti.

Leirin hintaan kuuluvat matkat, aamupala, päivän retkieväät, päivällinen ja iltapala. Rinneliput ja mahdolliset välinevuokrat kuuluvat itse maksettaviin kuluihin. Kirkkoneuvosto vahvistaa leirihinnan joulukuun aikana.

Ilmoittautuminen perheleirille avautuu perjantaina 4.12.20 klo 9.00.. Ilmoittaudu mukaan tästä!

Reetalta, reetta.morttinen@evl.fi 040 638 6411
Villeltä, ville.salminen@evl.fi 050 380 7965
Annelta, anne.vanhatalo@evl.fi 040 707 1923

Iltapäiväkerho Sippe-kerho

Pirkkalan seurakunnan järjestämä iltapäiväkerholaisten Sippe-kerho kokoontuu kerran viikossa lähes kaikissa Pirkkalan alakouluissa. Kerhoon voivat osallistua 0.-2.-luokkalaiset koululaiset. Kerhossa pääsee esimerkiksi askartelemaan, leikkimään ohjatusti, seikkailemaan, hiljentymään kouluarjen keskellä ja kokemaan yhdessä iloisia elämyksiä ja yllätyksiä. Kerhon ohjaajina toimivat seurakunnan lastenohjaajat ja kouluikäistyön ohjaajat.

Kevätkaudelle vapautuviin kerhopaikkoihin voi ilmoittautua tällä sivulla vuoden vaihteessa.

Vapaita kerhopaikkoja voi tiedustella kouluikäistyön pappi Reetta Mörttiseltä reetta.morttinen@evl.fi tai 040 638 6411.

Kerhokohtainen ohjelma lähetetään jokaisen kerholaisen. Kerho on maksuton.

Kouluikäisten kerhot

Ilmoittautuminen kouluikäisten kevään kerhokaudelle tällä sivulla tammikuun aikana.

Kerhot ovat maksuttomia ja kerhoja ohjaavat seurakunnan isosikäiset nuoret.
Lisätietoja kerhoista Ville Salmiselta p. 050 380 7965 tai ville.salminen@evl.fi
Tarkempaa tietoja kerhoita kouluikäisten sivuilla.

Muskarit

Tarjolla on omat muskariryhmät vauvoille, taaperoille ja perheille.
Lisätietoja muskareista ja ilmoittautumislinkit löydät täältä.

Matka Pyhään maahan 23.2.–2.3.2021

Toiviomatkojen ja Pirkkalan seurakunnan matka Israeliin.

Ilmoittaudu matkalle tästä (29.7.2020 klo 00.00 alkaen)