Tältä sivulta löydät tällä hetkellä avoinna olevat ilmoittautumiset.
Seuraa tapahtumakalenteriamme, Facebook-sivuamme ja Pirkkalaista.
Kouluikäisten ja nuorten leireistä ja tapahtumista voit myös kysellä nuorisotyönohjaajilta.

Aikuisten Saarenmaan retki 12.-15.5.2022

Ilmoitudu 2.2. alkaen täällä.

Perheleiri Saarenmaalla 14.-18.7.2022

Ilmoittaudu 2.2. alkaen täällä.

Kevään 2022 kerhokausi on alkamassa

Koululaisten koteihin on lähtenyt tammikuun alussa kirje, jossa kerrotaan kevään tapahtumista.

Tiedossa on muun muassa erilaisia harrastuskerhoja; minecraft-, tanssi-, kokki-, kalastus- sekä musakerhoja.

Ilmoittautuminen kerhoihin on 17.-30.1.2022, jonka jälkeen kerhopaikat arvotaan ilmoittautuneiden kesken. Tieto kerhopaikan saamisesta vahvistetaan 1.2.2022. mennessä.

Kerhoihin voit ilmoittautua tästä.

Muskareiden täydennyshaku keväälle 2022

Täältä löytyy muskareiden täynnyshakulomakkkeet 10.1.2022 klo 9 alkaen.

Hiihtoloman perheleiri Lotjan tuvalla 2.-6.3.2022

Lotjan tupa sijaitsee lähellä Iso-Syötteen laskettelukeskusta. Leirin ohjelma koostuu valinnan mukaan laskettelusta tai hiihdosta (Syötteellä on hyvä latuverkosto). Päiväksi tehdään eväät aamupalalta, klo 17 syödään päivällinen yhdessä Lotjan tuvalla, illalla on saunat ja hartaushetki. Leirin hinta lapsilta, opiskelijoilta ja eläkeläisiltä 68€ ja aikuisilta (yli 20v.) 85€. Lasketteluliput ja -välineet ovat jokaiselle omakustanteiset.

Ilmoittautumiset 1.12. klo 9 tästä linkistä
Tiedustelut Ville Salminen p. 050 380 7965. Retki toteutuu, jos lähtijöitä on vähintään 25 henkeä.

Toiviomatkojen ja Pirkkalan seurakunnan matka Pyhään maahan 11.3.-18.3.2022

Matkalla tutustumme Pyhän maan kohteisiin. Israel on pieni maa, jonka maisema ja luonto vaihtelevat paljon. Kiinnostavimmat historialliset nähtävyydet liittyvät Raamatun tapahtumapaikkoihin. Matkan aikana on Purim-juhla. Tutustumme kirkkomme lähetysjärjestöjen tekemään työhön ja vierailemme työkohteissa. Matkalle ovat tervetulleita pirkkalalaiset ja kaikki muutkin, joille ajankohta sopii kalenteriin. Matkalla mukana opas, matkan hinta 1250 € sis. lennot, kuljetukset, oppaan palvelut ja puolihoidon.

Majoitus:
11.3. - 14.3. Jerusalem/Jerusalem Gate
14.3. - 18.03. Tiberias/Days
Matkanjohtajina Jukka Jormanainen ja Anne Vanhatalo. Lennot Helsinki-Tel Aviv -Helsinki. Matka on avoin kaikille.
Tiedustelut: jukka.jormanainen@evl.fi
Ilmoittaudu tästä.

Haku kauden 2021–2022 päiväkerhoihin

Syksyllä 2021 alkaviin päiväkerhoihin voi ilmoittaa kaikki 2016, 2017 ja 2018 syntyneet lapset. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Syksyllä 2021 päiväkerhoja järjestetään neljässä toimipisteessä. Jokainen päiväkerho kokoontuu kahtena aamupäivänä viikossa kolme tuntia kerrallaan. Kerhotoiminta alkaa elokuussa viikolla 34. Kerhotarjonnastamme löytyy luontopainotteinen, taidepainotteinen, kulttuuripainotteinen sekä elämys- ja seikkailupedagogiikkapainotteinen ryhmä. Ilmoita lapsesi kerhoon tästä linkistäLinkki avautuu uudessa välilehdessä.
Lisätietoja päiväkerhoita täällä.