Tältä sivulta löydät tällä hetkellä avoinna olevat ilmoittautumiset.
Seuraa tapahtumakalenteriamme, Facebook-sivuamme ja Pirkkalaista.
Kouluikäisten ja nuorten leireistä ja tapahtumista voit myös kysellä nuorisotyönohjaajilta.

Retki Poriin la 10.9.

Lähde mukaan Poriin. Tutustumme Poriin kaupunkikertoajaelulla, jonka jälkeen lähdetään Reposaareen merelliseen kaupunginosaan. Lähtö Pirkkalasta klo 8 ja paluu klo 18. Retken hinta 45 €.
Ilmoittaudu tästä 15.7. mennessä.

Syksyn kirkkoretket

Kangasalan kirkko, Liuksialan kappeli la 17.9.2022 klo 10.30, paluu n. klo 16.
Tutustumme Kangasalan lepokotiin, Kangasalan kirkkoon ja hautausmaahan. Käymme myös Liuksialan kappelissa ja kuulemme Kartanosta, jossa ainoa Suomessa vakituisesti asunut kuningatar Kaarina Maununtytär asusti. Mukana on paikalliset oppaat. Kahvit lepokodilla.
Retken hinta on 15 €.
Ilmoittaudu mukaan 1.8.-9.9.

Ylöjärven kirkko, Pispalan (Harjun) kirkko la 8.10.2022 klo 10.30, paluu n. klo 16. Tutustumme Pispalan kirkkoon ja Ylöjärven Perhetaloon, jossa myös ruokailemme kevyen lounaan. Lopuksi tutustutaan vielä Ylöjärven kirkkoon.
Retken hinta 20 €.
Ilmoittaudu mukaan 1.8.-30.9.

Viestipyhiinvaellus

Viestipyhiinvaellus - Suomen suurin pyhiinvaellus. Tänä kesänä Suomen halki kulkee pyhiinvaellus. Voit osallistua oman aikataulusi ja mielenkiintosi mukaan yhdelle tai useammalle vaellusosuudelle, joita löytyy koko kesän ajan. Reiteille ilmoittaudutaan aina viimeistään viikkoa ennen vaellusta. Ma-ti 18.-19.7. vaelletaan lähellä, Härmälä-Pirkkala-Nokia. Tietoja ja ilmoittautuminen https://pyhiinvaellussuomi.fi/viestipyhiinvaellus/

Varattavat Pappilan kesäsaunat

- Saunavuoro 1,5 h. Pieneen saunaan mahtuu 1–10 henkilöä ja isompaan 5–18 henkilöä. Ryhmästä yksi varaa saunavuoron.
- Pienemmän saunan maksu 25 € ja isomman 35 €. Maksu maksetaan paikan päällä (korttimaksu). Tuotto vuoden 2022 Yhteisvastuukeräykseen.
- Lomakkeet avautuvat 1.6.

27.6.
28.6.
30.6.
1.7.
4.7.
5.7.
6.7.
7.7.
8.7.
11.7.
12.7.
13.7.
14.7.

Run for Mission 2022

Ilmoittaudu tästä mukaan hyväntekeväisyysjuoksuun 28.8.2022 Tampere-maratonilla.

Pakohuonepeli "Kadonnut risti" Pirkkalan kirkossa

Peliajan voi varta 2-6 henkilön ryhmälle. Peli toteutetaan Pirkkalan kirkolla ja yhden pelin varsinainen peliaika on 1h. Saavuthan paikalle n. 15 min ennen peliaikasi alkua. Ilmoittautua voi täällä.
Pelin hinta yhdeltä peliporukalta on 50 €, joka ohjaataan Yhteisvastuukeräykselle.

Syksyn ruskaretki Lotja tuvalle 21.9. – 25.9.2022

Lotjan tupa sijaitsee Syötteen maisemissa Pudasjärvellä. Ohjelmassa on retkiä luonnossa ja lähikohteissa sekä hiljentymistä sanan äärellä. Ruskaretki sopii kaikenikäisille. Pirkkalan srk:n jäsenillä on etuoikeus osallistua retkelle.

Leirin hinta lapsilta, opiskelijoilta ja eläkeläisiltä 70 € ja aikuisilta (yli 18 v.) 90 €. Hinta sisältää matkat, ohjelman, ruokailut ja yhteismajoituksen omilla petivaatteilla. Ilmoittautuminen seurakunnan nettisivuilla 15.8. klo 9 - 2.9. klo 12. Ilmoittautuneille tulee leirikirje ja lasku ennen leiriä.  Tiedustelut Päivi Marttila 050 380 7961 tai paivi.marttila@evl.fi

Ilmoittautuminen tästä  (ilmoittautuminen on auki 15.8. klo 9 - 2.9. klo 12.)

Toiviomatkojen ja Pirkkalan seurakunnan matka Pyhään maahan syksy 2022

Matkalla tutustumme Pyhän maan kohteisiin. Israel on pieni maa, jonka maisema ja luonto vaihtelevat paljon. Kiinnostavimmat historialliset nähtävyydet liittyvät Raamatun tapahtumapaikkoihin. Matkan aikana on Purim-juhla. Tutustumme kirkkomme lähetysjärjestöjen tekemään työhön ja vierailemme työkohteissa. Matkalle ovat tervetulleita pirkkalalaiset ja kaikki muutkin, joille ajankohta sopii kalenteriin. Matkalla mukana opas, matkan hinta 1250 € sis. lennot, kuljetukset, oppaan palvelut ja puolihoidon.
Matkanjohtajina Jukka Jormanainen ja Anne Vanhatalo. Lennot Helsinki-Tel Aviv -Helsinki. Matka on avoin kaikille.
Tiedustelut: jukka.jormanainen@evl.fi
Ilmoittaudu tästä.

Muskareiden täydennyshaku keväälle 2022

Täältä löytyy muskareiden täynnyshakulomakkkeet 10.1.2022 klo 9 alkaen.

Haku kauden 202–2023 päiväkerhoihin

Syksyllä 2022 alkaviin päiväkerhoihin voi ilmoittaa kaikki 2017-, 2018- ja 2019 -syntyneet lapset. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Kerhokaudella 2022-2023 päiväkerhoja järjestetään neljässä toimipisteessä. Jokainen päiväkerho kokoontuu kahtena aamupäivänä viikossa kolme tuntia kerrallaan. Kerhotoiminta alkaa elokuussa viikolla 33. Kerhotarjonnastamme löytyy luonto-, taide-, liikunta- sekä seikkailupedagogiikkapainotteinen ryhmä.
Ilmoita lapsesi kerhoon tästä linkistä!
Lisätietoa päiväkerhoista täällä.