Tältä sivulta löydät tällä hetkellä avoinna olevat ilmoittautumiset.
Seuraa tapahtumakalenteriamme, Facebook-sivuamme ja Pirkkalaista.
Kouluikäisten ja nuorten leireistä ja tapahtumista voit myös kysellä nuorisotyönohjaajilta.

Lotjan perheleiri

Perheleiri Lotjan tuvalla 1.3.-5.3.2023. Lotjan tupa sijaitsee lähellä Iso-Syötteen laskettelukeskusta. Leirin ohjelma koostuu valinnan mukaan laskettelusta tai hiihdosta (Syötteellä on hyvä latuverkosto). Päiväksi tehdään eväät aamupalalta, klo 17 syödään päivällinen yhdessä Lotjan tuvalla, illalla on saunat ja hartaushetki. Leirin hinta aikuisilta 100€, alle 18-vuotiailta 70€. Leirin hinta opiskelijoille, eläkeläisille ja työttömille 76€. Lasketteluliput ja -välineet ovat jokaiselle omakustanteiset.

Ilmoittaudu perheleirille tästä

Tiedustelut Ville Salminen p. 050 380 7965. Retki toteutuu, jos lähtijöitä on vähintään 25. Leiripaikat arvotaan viikolla1 jos lähtijöitä on enemmän kuin majoituspaikkoja.

Kerhomaanantait Kirkkoveräjällä

Keväällä kerhoillaan Kirkkoveräjällä maanantaisin. Ilta jakantuu kahteen kerhoaikaan, joista ensimmäinen on 17.00-18.30 ja jälkimmäinen 18.00-19.30. Kerhoja järjestetään kahdessa jaksossa 30.1.-13.3. sekä 17.4.-22.5.

Kevään aikana järjestetään minecraft-, kokki-, shakki- ja askartelukerhoja.

Ilmoittautuminen kerhoihin ma 2.1.-22.1.23 tästä.

Kerhopaikat arvotaan mikäli ilmoittautuneita on enemmän kuin paikkoja. Samalla lomakkeella voit ilmoittautua useampaan kerhoon.

Pakohuonepeli "Kadonnut risti" Pirkkalan kirkossa

Peliajan voi varta 2-6 henkilön ryhmälle. Peli toteutetaan Pirkkalan kirkolla ja yhden pelin varsinainen peliaika on 1h. Saavuthan paikalle n. 15 min ennen peliaikasi alkua. Ilmoittautua voi täällä.
Pelin hinta yhdeltä peliporukalta on 50 €, joka ohjaataan Yhteisvastuukeräykselle.

Muskari-ilmoittautumiset syksylle 2022

Täältä löydät muskareiden ilmoittautumislomakkeet ke 10.8.2022 kello 9 alkaen.

Haku kauden 2022–2023 päiväkerhoihin

Syksyllä 2022 alkaviin päiväkerhoihin voi ilmoittaa kaikki 2017-, 2018- ja 2019 -syntyneet lapset. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Kerhokaudella 2022-2023 päiväkerhoja järjestetään neljässä toimipisteessä. Jokainen päiväkerho kokoontuu kahtena aamupäivänä viikossa kolme tuntia kerrallaan. Kerhotoiminta alkaa elokuussa viikolla 33. Kerhotarjonnastamme löytyy luonto-, taide-, liikunta- sekä seikkailupedagogiikkapainotteinen ryhmä.
Ilmoita lapsesi kerhoon tästä linkistä!
Lisätietoa päiväkerhoista täällä.