Ilmoittaudu


Tältä sivulta löydät tällä hetkellä avoinna olevat ilmoittautumiset. 
Seuraa tapahtumakalenteriamme, Facebook-sivuamme ja Pirkkalaista.
Kouluikäisten ja nuorten leireistä ja tapahtumista voit myös kysellä nuorisotyönohjaajilta.

Retki Hattulan Pyhän Ristin kirkkoon ja Iittalaan

Retkelle lähdetään lauantaina 20.5. klo 9 Suupantorilta ja paluu Suupalle n. klo 16.
Vierailemme Hattulan Pyhän ristin kirkossa, Kalvolan kirkossa ja Iittala villagessa, jossa on lounas.
Retken hinta on 25€. Tiedustelut Tuula Mannermaa 050 430 7675 tai Jukka Peltola 050 380 7962.

Voit ilmoittaa yhden henkilön kerrallaan. Voit myös soittaa ja ilmoittautua seurakuntatoimiston numeroon 03 342 7300 (aukioloaikana), jolloin voit maksaa matkan tasarahalla bussissa. Ilmoittaudu tästä.

***

Hiljaisuudenpäivä 22.4. - Ravitse minut

Hiljaisuudenpäivä lauantaina 22.4. alkaa klo 9.30 yhteisellä alkuhetkellä, jonka jälkeen laskeudumme hiljaisuuteen.
Päivän aikana valmistamme ruuan ja ruokailemme yhdessä sekä vietämme muutaman rukoushetken. Hiljaisuus päättyy klo 16 yhteiseen ehtoolliseen. Tule mukaan mukavissa vaatteissa. Hiljaisuuden aikana on mahdollista myös ulkoilla itsekseen pappilan ja vanhankirkon alueella.
Ilmoittaudu 19.4. klo 13 mennessä. Tiedustelut Jukka Peltola 050 380 7962 (ei 6.–14.6.)

Ilmoittaudu mukaan tästä

***

Ai Kuis Retki - Aikuisten miniloma Lotjan tuvalle 18.5.–21.5.2023

Lotjan tupa sijaitsee Syötteen maisemissa Pudasjärvellä. Ohjelmassa on retkiä luonnossa ja lähikohteissa sekä hiljentymistä sanan äärellä. Retki on aikuisikäisille ja Pirkkalan srk:n jäsenillä on etuoikeus osallistua retkelle, kun retki täyttyy.

Retken hinta on aikuisilta 75€, opiskelijoilta, työttömiltä ja eläkeläisiltä 55 €. Hinta sisältää matkat, ohjelman, ruokailut Lotjalla ja yhteismajoituksen omilla petivaatteilla. Majoitukseen on varattu miehille Lotjantupa ja naisille Harjutupa. Naisten majoitus on 14 hengen huoneessa ja kahdessa neljänhengen (4.) huoneessa. Miehet majoittuvat kahteen neljänhengen (4.) ja yhteen seitsemänhengen (7.) huoneeseen. Sängyt ovat kerrossänkyjä.

Ilmoittaudu 11.4. klo 9 ja 3.5. klo 12 välisenä aikana.
Ilmoittautuneet saavat leirikirjeen ja laskun viikolla 19. Tiedustelut jukka.peltola@evl.fi tai liisa.aaltola@evl.fi.

(Lotjan emäntilanteen vuoksi vahvistamme leirin toteutumisen 5.5. mennessä tai aikaisemmin.)

Jos ilmoitat useamman henkilön matkalle, tulee jokainen ilmoittaa erikseen. Ilmoittaudu tästä

***

Kesän 2023 päiväleirit

Kesän 2023 päiväleirille ilmoittautuminen alkaa 6.3. (klo 8) ja päättyy 9.4. (klo 21). Leiripaikat arvotaan huhtikuun lopussa, ja tieto leiripaikasta vahvistetaan toukokuun alkuun mennessä. Voit ilmoittaa lapsesi useammallekin leirille, mutta leiripaikkoja on jaossa yksi/leiriläinen.

Leiripäivät alkavat ohjelmaltaan klo 10 ja leiriohjelma päättyy klo 16 päivälliseen. Paikalle voit saapua jo klo 9 alkaen ja klo 17 mennessä matka kotiin on alkanut.

Päivien tarkempi ohjelma lähetetään leiriläisille toukokuussa.

Leiripaikat arvotaan huhtikuussa. Yhdelle leirille mahtuu 35 koululaista.

Ilmoittautuminen:

Pappila 1: 5.-9.6.23

Pappila 2: 12.-16.6.23

Pappila 3: 31.7.-4.8.23

Lisätietoja päiväleirestä voi kysellä Ville Salmiselta p. 050 380 7965 ville.salminen@evl.fi , Jenna Gustavssonilta p. 050 380 7963 jenna.gustavsson@evl.fi tai Reetta Mörttiseltä p. 040 638 6411 reetta.morttinen@evl.fi 

***

Perheiden retket keväällä 2023

Koululaisten ja heidän perheidensä retki Korkeasaareen 20.5.2023. Matkaan lähdetään Pirkkalan kirkolta klo 8 ja takaisin Pirkkalassa ollaan 17.30 mennessä. Retken hinnat ovat: aikuiset 16€, opiskelijat ja eläkeläiset 13€, yli 4v. lapset 11€. Hinta sisältää bussikuljetuksen ja sisäänpääsylipun.  Alle 10-vuotias tarvitsee retkelle oman aikuisen.

Ilmoittautuminen aukeaa ma 6.3. Ilmoita samalla lomakkeella kaikki lähtijät.

Ilmoittaudu Korkeasaaren retkelle tästä.

       *

Lapsiperheiden retki MuuMaa-maatilalle Merikarvialle 20.5.2023. Matkaan lähdetään Pirkkalan kirkolta klo 8 ja takaisin Pirkkalassa ollaan 16.00 mennessä. Retken hinta on 12 € kaikilta yli 2-vuotiailta. Hinta sisältää bussikuljetuksen ja sisäänpääsylipun. Sekä meno- että paluu matkalla pidetään pienet jalottelutauot. Lounas noutopöydästä on omakustanteinen. Retken ohjelmassa mm. MuuMaa-maatilan toimipisteillä lypsytempaus, karvakavereiden tervehtimistä, traktoriajelua ja hevostelua sekä ohjattu vierailu eläinvauvalaan ja eksoottisen eläinkavern tapaaminen. 

Ilmoittautuminen aukeaa ma 6.3. Ilmoita samalla lomakkeella kaikki lähtijät.

Ilmoittaudu Merikarvian MuuMaa-maatilan retkelle tästä.

       *

Perheretket Kangasalle lasten maatila Pikkupihalle maanantaina 29.5. ja tiistaina 30.5. Matkaan lähdetään Pirkkalan kirkolta klo 9.00 ja takaisin Pirkkalassa ollaan n. klo 13.00. Retken hinta on 10 € /osallistuja (sylivauvat ilmaiseksi). Hinta sisältää bussikuljetuksen, sisäänpääsyn sekä ohjatun eläinkierroksen, eläimiin tutustumista/silittelyä ja eväspussin. Maatilalla nuotiolounas omin eväin. 

Ilmoittautuminen aukeaa ma 6.3. Ilmoita samalla lomakkeella kaikki lähtijät. 

Ilmoittaudu Kangasalan lasten maatila Pikkupihan retkelle tästä.

***

Helatorstain kastetapahtuma Pirkkalan kirkossa 

Pirkkalan kirkossa järjestetään kastetapahtuma helatorstaina 18.5.2023 kello 14–18.  

Kastetapahtuma on perheille helppo kastehetki. Kastettavaksi voi tulla niin pieni kuin vähän isompikin lapsi, miksei rippikouluun menossa oleva nuorikin. Mukaan voi kutsua perheen lähipiirin juhlimaan lapsen tärkeää juhlaa. Pappeina tilaisuudessa ovat Reetta Mörttinen ja Olli-Pekka Silfverhuth. 

Kastetilaisuus suunnitellaan yhdessä papin kanssa, joka on yhteydessä perheeseen etukäteen. Kastepuvun voi lainata seurakunnalta. Kasteella on aina yksi lapsi kerrallaan. Jos kyseessä ovat sisarukset tai muuten saman porukan kastettavat, heidät voidaan kastaa yhdessä. Kastehetki kestää noin 20 minuuttia. Kasteen jälkeen seurakunta tarjoaa kakkukahvit. Seurakunnalta voi tiedustella kyseiselle päivälle myös omaa juhlatilaa.

Kastettavan vanhemmista ainakin toisen tulee kuulua kirkkoon. Kastettavalla on oltava myös vähintään yksi kirkkoon kuuluva kummi.

Ilmoittaudu kastepäivään seurakunnan nettisivujen kautta viimeistään sunnuntaina 7.5.2023. Tarvittaessa voit olla yhteydessä myös seurakuntatoimistoon. Ilmoittautumisen yhteydessä voi varata sopivan kellonajan kastejuhlapäivältä kello 14–18.

Ilmoittaudu kastetapahtumaan tästä.

***

Isovanhempien ja lastenlasten leiripäivät

Tule mukaan viettämään kiva saunateemainen päivä lastenlastesi kanssa Pappilan rantatuvalle!
Päivän aikana teemme saunatavaroita; saippuaa, saunakylttejä sekä pesuharjoja. Tämän lisäksi päivän kruunaa saunominen, uiminen ja grilliruoka.
Leiripäiviä on kaksi, ti 20.6 ja ke 21.6. Päivät kestävät klo 10-15. Kummassakin päivässä on sama ohjelma, joten valitkaa teille mieluinen päivä.
Ilmoittautuminen 15.5.–9.6. puoleen päivään mennessä. Ilmoittaudu mukaan tästäLinkki avautuu uudessa välilehdessä.

***