Tältä sivulta löydät tällä hetkellä avoinna olevat ilmoittautumiset.
Seuraa tapahtumakalenteriamme, Facebook-sivuamme ja Pirkkalaista.
Kouluikäisten ja nuorten leireistä ja tapahtumista voit myös kysellä nuorisotyönohjaajilta.

Haku kauden 2021-2022 päiväkerhoihin

Syksyllä 2021 alkaviin päiväkerhoihin voi ilmoittaa kaikki 2016, 2017 ja 2018 syntyneet lapset. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Syksyllä 2021 päiväkerhoja järjestetään neljässä toimipisteessä. Jokainen päiväkerho kokoontuu kahtena aamupäivänä viikossa kolme tuntia kerrallaan. Kerhotoiminta alkaa elokuussa viikolla 34. Kerhotarjonnastamme löytyy luontopainotteinen, taidepainotteinen, kulttuuripainotteinen sekä elämys- ja seikkailupedagogiikkapainotteinen ryhmä. Ilmoita lapsesi kerhoon tästä linkistäLinkki avautuu uudessa välilehdessä.
Lisätietoja päiväkerhoita täällä.

Tilaa vappumunkit

Varaa etukäteen perinteiset Sirpakan munkit haettavaksi vappuaattona 30.4.
Hinnat: perinteinen munkki (maidoton) 1 €/kpl, gluteeniton & laktoositon  2 €/kpl, simapullo 5 €/1 litra.
Maksu Pirkkalan kirkolla vain kortilla, Sirpakassa mielellään kortilla. Tilausten nouto pe 30.4. Pirkkalan kirkosta tai Sirpakasta.
Tilata voit tästä 10.4.-25.4. ajalla.

Perheiden leiripäivä Pappilassa lauantaina 29.5.

Päivä alkaa klo 10 ja yhteinen ohjelma päättyy klo 15. Ilmoittautuneille lähetetään leirikirje noin viikkoa ennen leiripäivää. Kirjeessä kerrotaan vielä päivän tarkemmasta ohjelmasta.

Leiripäivän hinta on 10 € aikuiset ja 5 € lapset. Se sisältää lounaan, välipalan ja leirimateriaalit.

Leiripäivän toteutuminen riippuu ajankohtaisista kokoontumisrajoituksista. Tieto mahdollisesta peruutuksesta lähetetään sähköpostilla ilmoittautuneille.

Ilmoittaudu leiripäiviin tästä.

Lisätietoja Antti Toivalta p. 040 640 2025 antti.toiva@evl.fi sekä Ville Salmiselta p. 050 380 7965 ville.salminen@evl.fi

Kouluikäisten kerhot

Ilmoittaudu mukaan kerhoihin tästä. Ilmoittautuminen alkaa 25.1. klo 8.00

Kerhoihin otetaan aluksi 8 osallistujaa. Kerhot ovat maksuttomia ja kerhoja ohjaavat seurakunnan isosikäiset nuoret.
Lisätietoja kerhoista Ville Salmiselta p. 050 380 7965 tai ville.salminen@evl.fi
Tarkempaa tietoja kerhoita kouluikäisten sivuilla.

Kouluikäisten kesäleirit Pappilassa

Kesällä 2021 järjestetään kolme päiväleiriä kouluikäisille. Jokaisella leirillä toteutetaan samaa ohjelmaa.

Ilmoittautuminen leireille on avoinna 1.3.-11.4.21. Tänä vuonna leiripaikat arvotaan ja leiripaikka vahvistetaan toukokuun alkuun mennessä. Yhdelle leirille otetaan n. 35 koululaista. Leirin hinta on 25€ sisältäen ruoat ja leiritarvikkeet.

Ilmoittaudu tästä Pappila 1: 7.-11.6.21

Ilmoittaudu tästä Pappila 2: 14.-18.6.21

Ilmoittaudu tästä Pappila 3: 2.-6.8.21

Lisätietoja leireistä ja tapahtumista löydät seuraamalla tätä sivua,  tapahtumakalenteriamme, Facebook-sivuamme ja Pirkkalaista  tai koulutyötä tekevältä nuorisotyönohjaaja Ville Salmiselta.

Perheleiri Pappilassa 14.-17.7.2021

Leirin teemana on seikkailu Kaukasian vuoristossa.
Mitä tapahtuu mutatulivuorilla, kuka osaa tehdä kalliomaalaukset ja millainen on lammaspaimenen päivä?
Hauskaa ja monipuolista tekemistä ja mukavaa musisointia koko perheelle.
Retkeilyä, uintia ja perheiden toiveet huomioivaa toimintaa. Leiri toteutetaan kesällä Pappilassa päiväleirinä ja se soveltuu hyvin esimerkiksi alakouluikäisten perheille.

Tarkempi info leirikirjeessä. Leirillä on mahdollisuus yhden yön erähenkiseen yöpymiseen omassa teltassa, kodassa tai alueella erikseen sovitussa tilassa. Leiripäivään kuuluu täyshoito. Leirin hinta aikuiset 50 euroa ja lapset 25 euroa.

Ilmoittautuneille lähetetään leirikirje kesäkuun alussa.

Ilmoittaudu tästä.

Tiedustelut Anne Vanhatalolta anne.vanhatalo@evl.fi

Vuoden 2021 rippikoulut

Rippikoulussa syvennetään ajatuksia kristillisestä uskosta, tutustutaan uusiin kavereihin ja punnitaan yhdessä elämänmenoa. Nuorten sivuilta www.seuris.netLinkki avautuu uudessa välilehdessä löytyy lisää ajatuksia rippikoulusta ja kuvia leireiltä.

Vuoden 2021 rippikoulujen ilmoittautuminen tapahtuu sähköisesti tämän linkin kauttaLinkki avautuu uudessa välilehdessä. Linkki aukeaa 3.12. klo 14.00.

Jos rippikoululainen ei kuulu seurakuntaan, lähetä postia Arto Köykälle arto.koykka@evl.fi. Sitten saa postia kotiin!

Iltapäiväkerho Sippe-kerho

Pirkkalan seurakunnan järjestämä iltapäiväkerholaisten Sippe-kerho kokoontuu kerran viikossa lähes kaikissa Pirkkalan alakouluissa. Kerhoon voivat osallistua 0.-2.-luokkalaiset koululaiset. Kerhossa pääsee esimerkiksi askartelemaan, leikkimään ohjatusti, seikkailemaan, hiljentymään kouluarjen keskellä ja kokemaan yhdessä iloisia elämyksiä ja yllätyksiä. Kerhon ohjaajina toimivat seurakunnan lastenohjaajat ja kouluikäistyön ohjaajat.

Vapaita kerhopaikkoja voi tiedustella kouluikäistyön pappi Reetta Mörttiseltä reetta.morttinen@evl.fi tai 040 638 6411.

Kerhokohtainen ohjelma lähetetään jokaisen kerholaisen. Kerho on maksuton.

Muskarit

Tarjolla on omat muskariryhmät vauvoille, taaperoille ja perheille.
Lisätietoja muskareista ja ilmoittautumislinkit löydät täältä.