Klassisen musiikin kevätkonsertti

17.4.2018 09.42

Klassisen musiikin kevätkonsertti Pirkkalan kirkossa.

Pirkkalan kirkossa esitetään lauantaina 28.4. klassista piano-, urku- ja laulumusiikkia, kun veljekset Petri ja Juha-Pekka Kähkönen saapuvat konsertoimaan.

Petri Kähkönen soittaa painomusiikkia. Konsertissa kuullaan muun muassa Merikantoa, Sibeliusta, Chopinia, Lisztiä sekä Kähkösen omia sävellyksiä. Juha-Pekka Kähkönen laulaa muutaman yksinlaulun ja soittaa uruilla. Lisäksi lauletaan muutama virsi yhteislauluna.

Petri Kähkönen on pirkkalalainen harrastelijapianisti ja säveltäjä. Hän aloitti pianonsoiton 5-vuotiaana ja on säveltänyt 30 sävellystä pianolle. Hänen ensimmäinen sävellyksenä oli jo noin 10-vuotiaana. Kähkönen on opiskellut kirkkomusiikin linjalla Tampereen konservatoriossa kuusi vuotta sitten.

Juha-Pekka Kähkönen toimii Auran seurakunnan kanttorina. Valmistui Tampereen konservatoriosta 1998. Hän on toiminut vuodesta 1999 Auran seurakunnan kanttorina.

Konserttiin on vapaa pääsy. Konsertin aikana kerätään kolehti Yhteisvastuukeräyksen hyväksi.

Klassinen kevätkonsertti Pirkkalan kirkko la 28.4. kello 18.