Tervetuloa mukaan lasten ja lapsiperheiden toimintaan!

Kun lapsi näkee kastemadon keskellä tietä, hän pysähtyy, kyykistyy ja katsoo tarkasti, miten mato liikkuu asfaltilla. Kun lapsi ilahtuu, hän nauraa sydämensä kyllyydestä. Pienen lapsen elämässä aika syntymästä koulun aloittamiseen on täynnä iloa, ihmettelyä ja riemastuttavaa kasvua.

Me Pirkkalan seurakunnassa haluamme olla perheenne mukana tukemassa lapsen kasvua, tuomassa arkeenne pieniä ilon hetkiä sekä ohjaamassa lasta hänen hengellisessä kasvussaan.

Haluamme jakaa kanssanne ohikiitävän lapsuuden hetkiä ja iloita yhdessä lapsenne ainutlaatuisuudesta.

Olette sydämellisesti tervetulleita mukaan!

Vasemmalta valikosta sivun yläreunasta löydät tietoja seurakuntamme perhe- ja päiväkerhoista, muskareista, pyhäkoulusta ja muista lasten ja perheiden tapahtumista.

Perheiden leiripäivä Pappilassa 21.10. Tervetuloa!
Syyslomaviikolle perheille touhua.

Leena Lampaan onnittelulaulu 4-vuotiaille